Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

ANTINEWS-Καταρρέει και φτιάχνει κλίμα πόλωσης με φανταστικά σκάνδαλα







Και είχαμε αρχίσει να αναρωτιόμαστε. Γιατί ο Τσίπρας να πάει να απαντήσει σε ερώτηση του Λεβέντη στη Βουλή για την υγεία; Και μάλιστα τη δεύτερη μέσα σε τρεις εβδομάδες από τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων;
Δύο πράγματα πιστεύαμε ότι συμβαίνουν. Είτε ότι θα έλεγε διάφορα για την οικονομία, την αξιολόγηση ή ακόμη και τα σενάρια περί εκλογών. Είτε αγαπάει πολύ τον Λεβέντη που τον τιμά με την παρουσία του.
Όχι. Το θέμα για την υγεία ήταν μια ακόμη ευκαιρία του πρωθυπουργού της απάτης να κάνει επικοινωνιακό σόου. Και βεβαίως, άφησε το καλό για το τέλος της ομιλίας του. Μαζί με τον Καμμένο θα κάνουν μια ακόμη εξεταστική επιτροπή, αυτή τη φορά για τα θέματα του ΚΕΕΛΠΝΟ και τα σκάνδαλα των προηγούμενων ετών. Είχατε καμιά αμφιβολία ότι θα γέμιζε τη Βουλή και τη Δικαιοσύνη με πορίσματα και δικογραφίες;
Σας το είχαμε προαναγγείλει. Όσο η διαπραγμάτευση δεν πάει καλά, όσο νυχτώνει και το αγγούρι μεγαλώνει, τόσο ο Τσίπρας και το παρεάκι του Μαξίμου θα στήνουν σόου αποπροσανατολισμού. Γιατί δεν έκανε εξεταστική για το ΚΕΕΛΠΝΟ από τότε που ανέλαβε την εξουσία; Είναι προφανής ο λόγος. Δεν έχει στοιχεία για τίποτε και απλά φτιάχνει κλίμα πόλωσης σ' αυτή τη χρονική στιγμή που τόσο χρειάζεται ένα νέο αφήγημα. Θα ξαναμιλήσει για διαπλοκή, για τα μέσα ενημέρωσης, για το πάρτι στην υγεία και άλλα τέτοια που τα έχουμε ξανακούσει.
Είναι φανερό. Αυτά είναι τα αντίμετρα της κυβέρνησης αφού τα υπόλοιπα δεν τα κατάφερε. Απέναντι στις περικοπές μισθών και συντάξεων το Μαξίμου θα προτάξει εξεταστικές επιτροπές και δικογραφίες. Το έχουμε μάθει το παραμυθάκι. Ατέλειωτες ώρες συνεδριάσεων, όπως έγινε με τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ και αποτέλεσμα μηδέν, μόνο επικοινωνιακά κολπάκια.
Έκανε πάντως ιδιαίτερη εντύπωση η πλήρης κάλυψη του Τσίπρα στον ανίκανο κι επικίνδυνο Πολάκη. Παράδεισος τα ελληνικά νοσοκομεία, είπε ο πρωθυπουργός. Με πλεονάσματα, με καλές υπηρεσίες, με κόσμο που εξυπηρετείται παντού.
Μέχρι και για το νοσοκομείο Σαντορίνης μίλησε που το άνοιξε αυτή η κυβέρνηση, αλλά δεν τον ενημέρωσε ο Πολάκης ότι υπολειτουργεί και οι ασθενείς φεύγουν για αλλού.
Εκτός πραγματικότητας, ούτε που ξέρει τι συμβαίνει στα νοσοκομεία, ούτε που ενδιαφέρεται να ακούσει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν προσωπικό και ασθενείς.
Μόνο εξεταστικές επιτροπές. Εκεί θα πάμε από εδώ και πέρα. Μην απορήσετε την επόμενη εβδομάδα να βρουν κι άλλο θέμα για έρευνα. Περιμένετε την εφημερίδα του Βαξεβάνη την Κυριακή. Θα «δείξει» το επόμενο μέτωπο της κυβέρνησης. Άλλωστε, ο «δημοσιογράφος» βρέθηκε με τον Καρτερό της Αυγής και το... παπαδοπαίδι Κρέτσο και τα είπαν. Θα είχαν πολλά θέματα να ανοίξουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου