Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Το παιδί της Ρούπα και η υποκρισία μιας κοινωνίας










 
















































 Γεια σου πιτσιρίκο.

Έλεος πια με το παιδί της Ρούπα!

Ένα εξάχρονο, άθελά του, ξεσκεπάζει όλη την υποκρισία, όλο τον φασισμό, όλη την ξεφτίλα αυτών που δήθεν κόπτονται για το καλό του.



Βαρέθηκα τους πηχιαίους τίτλους:

«Τι σχέση έχει το παιδί, άθλιοι» λέει πχ ο Ημεροδρόμος.

«Η κράτηση-ιδρυματοποίηση ενός 6χρονου παιδιού για ποινικές υποθέσεις των γονιών του συνιστά το απώτατο σημείο έκπτωσης και ήττας του Κράτους» λέει η Ζωή – που τελευταία αρμενίζει λίγο στραβά και μας στεναχωρεί.

«Ζηλέψαμε τον Ερντογάν;» αναρωτιέται ο Γλέζος, που με όλο το σεβασμό στην ιστορία του, ο ίδιος όμως την προσβάλλει, όπως θα εξηγήσω παρακάτω…

Για να μην πω φυσικά για όλους τους άθλιους, τύπου Μπακογιάννη (ανδρός) που λέει «το παιδί να δοθεί στη γιαγιά και τη θεία του» (σώπα ρε μεγάλε, πώς το σκέφτηκες; )

Και φυσικά, πάνω απ’ όλους, η ίδια η Ρούπα που χαρακτήρισε το παιδί της «αιχμάλωτο πολέμου», έκανε μήνυση για «αρπαγή ανηλίκου» – σε ποιόν άραγε; – και γενικά εκμεταλλεύεται το 6χρονο παιδί της για να δώσει «ανθρώπινο» πρόσωπο στην εγκληματική της δράση.

Καλά, για τους υπόλοιπους δωσίλογους κοντυλοφόρους και πολιτικάντηδες που διαγωνίζονται ποιος θα φανεί πιο πονόψυχος για το παιδί και καυστικός για «τον Τσίπρα που το πήρε από τη μάνα του και το έκλεισε φυλακή» δε λέω κάτι, σκουλήκια του φασισμού ήταν πάντα, έχουν πει και κάνει και χειρότερα.

Πάμε να ξεκαθαρίσουμε 2-3 πράγματα;
Τον έλεγχο του τι θα γίνει με το παιδί τον έχει η Εισαγγελέας Ανηλίκων και όχι ο Τσίπρας και η Κυβέρνηση.

Και ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους της Δημοκρατίας -που όλοι έχουν ξεχάσει φαίνεται- είναι η διάκριση των εξουσιών!

Ευτυχώς, δεν πέφτει κανένας λόγος σε κανέναν Τσίπρα και σε κανέναν Κοντονή τι γίνεται με το παιδί της Ρούπα!

Είναι καθαρά θέμα Δικαιοσύνης ο χειρισμός τέτοιων θεμάτων.

Διαβάζω ότι η Εισαγγελέας ανηλίκων έχει επιληφθεί από την πρώτη στιγμή της υπόθεσης προσωπικά, όπως άλλωστε είναι και η αρμοδιότητά της, και προφανώς ακολουθεί τις προβλεπόμενες διαδικασίες σε μία υπόθεση που βολικά απασχολεί το Πανελλήνιο.

Δεν είδα κανέναν να τα βάζει με την Εισαγγελέα Ανηλίκων, η οποία, προς τιμήν, της έβγαλε και ανακοίνωση για τους χειρισμούς της υπόθεσης.
Δεν είδα κανέναν να τα βάζει με τις υπάρχουσες και προβλεπόμενες διαδικασίες που ταλαιπωρούν αδίκως ένα 6χρονο παιδί που δε φταίει σε τίποτα.
Δεν πουλάει…

Όμως ο τεράστιος κίνδυνος εδώ είναι η απαίτηση όλων «να πάψει ο ΣΥΡΙΖΑ να ταλαιπωρεί το παιδί», δηλαδή να πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ την κατάσταση στα χέρια του, να παρακάμψει την Εισαγγελία και να δώσει το παιδί… πού;
Εκεί που έχει επιλέξει η μάνα του;

Ή σε όποιον πρόλαβε πρώτος να το ζητήσει, έστω κι αν είναι η γιαγιά και η θεία του;
Ποιος θα το κρίνει αυτό;
 Ποιος θα κρίνει την καταλληλότητα των ανθρώπων που «διεκδικούν» το παιδί;
Ο Τσίπρας ή ο ΣΥΡΙΖΑ;

Επίσης, το λέμε τόσο φυσιολογικά, να σεβαστούμε την επιλογή της Ρούπα, που όλη της η ζωή είναι επιλογή να εγκληματεί στο βωμό της δήθεν «επαναστατικότητάς» της που δεν είναι παρά εγκληματική δράση συγκαλυμμένη με δήθεν ιδεολογικά κίνητρα…

Δεν έχει καμία δουλειά καμία κυβέρνηση, κανένας πρωθυπουργός να ανακατευτούν, πέρα ίσως από μία προτροπή προς τη Δικαιοσύνη, εν είδει έκφρασης λαϊκού αιτήματος, για γρήγορη διευθέτηση του θέματος…

Και μιας και το αναφέρουμε, πού είσαστε ρε υποκριτές χρόνια τώρα, ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, που ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ταλαιπωρούνται παρομοίως από χρονοβόρες διαδικασίες μέχρι να βρουν το δρόμο τους προς έναν κόσμο τουλάχιστον ανεκτό γι αυτά;

Πού είσαστε ρε «ανθρωπιστές» του κώλου πχ να διαμαρτυρηθείτε για το πόσο καιρό παίρνει στους υποψήφιους γονείς για υιοθεσία μέχρι να καταφέρουν να υιοθετήσουν ένα παιδί;
Που μέχρι τότε βουλιάζει ολομόναχο σε κάποιο κρεβάτι κάποιου ιδρύματος.
Αυτά δεν είναι παιδιά;

Από χίλια κόσκινα περνάνε οι υποψήφιοι γονείς μέχρι να κριθούν κατάλλληλοι, και δεν θα τσεκάρει η Εισαγγελέας τι μέρος του λόγου είναι οποιοσδήποτε προσφερθεί να κρατήσει το παιδί μίας διαβόητης εγκληματικής περσόνας;

Αν διαμαρτυρόμαστε για όλα τα παιδάκια που πληρώνουν αμαρτίες γονέων, κι εγώ μαζί. Αλλά δεν άκουσα τίποτα για τόσα άλλα παιδάκια!
ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ!

Πάμε παραπέρα: Μέγα ατόπημα κ. Γλέζο να αναφέρεις τον Ερντογάν.
Γιατί ο Ερντογάν, σε περίπτωση που σου διαφεύγει, κάνει αυτό ακριβώς που ζητάς από τον Τσίπρα:
Παρεμβαίνει, υποκαθιστά τη Δικαιοσύνη, γίνεται νομοθέτης, δικαστής και τιμωρός μαζί!

Κοινώς ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ!
Αυτό θέλουμε; 
Όταν ο Τσίπρας και ο κάθε Τσίπρας «κρίνει απαραίτητο», να μπορεί να παρεμβαίνει και να «τακτοποιεί» υποθέσεις της Δικαιοσύνης κατά το δοκούν;
Πάτε καλά;
Τόσο συνηθίσαμε τη μούρη του τέρατος;
Θα έπρεπε να απαιτούμε να μην ανακατεύεται η Κυβέρνηση σε τέτοια θέματα, και επίσης να απαιτούμε η Δικαιοσύνη να κάνει γρήγορα και «ανθρώπινα» τη δουλειά της, όχι το ανάποδο!

Και σας ρωτάω: 
Αν αύριο πρωϊ πρωϊ πάει ο Αλέξης, τραβήξει το αυτί της Εισαγγελέως και όποιου άλλου, πάρει ο ίδιος το παιδί και το δώσει στη γιαγιά του, θα γίνει λαϊκός ήρωας;

Κι αν μου πείτε άργησε, θα σας είχε ικανοποιήσει αν το είχε κάνει από την πρώτη στιγμή;

Κόκκινη κάπα, ντου στο νοσοκομείο, 2-3 σφαλιάρες στην κοινωνική λειτουργό και την εισαγγελέα, λέϊζερ βλέμματα στους αστυνομικούς που θα είναι παρόντες (φαντάζομαι) και μετά υπερηρωϊκή πτήση και το παιδί στη γιαγιάκα του, υπό τις επευφημίες του πλήθους στους δρόμους;

Και ενώ θαυμάζουμε τον «ήρωα», κανείς δε θρηνεί τη Δημοκρατία που θα έχει πεθάνει επιτόπου, γιατί απλά ο «Σωτήρας» την κατέστησε άχρηστη…
Ξυπνάτε ρε!
Τα ίδια ακριβώς κάνει ο Ερντογάν στην Τουρκία!

Και δεν είναι απλά ο Superman, είναι κάτι ακόμα βαρύτερο στο μυαλό και το θυμικό του λαού, είναι ο νέος «προφήτης», είναι «ο λόγος του Θεού στο Κράτος»!

Και αν θα αποφασίσει να το παίξει θεός και στη δική μας γειτονιά, τότε θα καταλάβετε τη δύναμη που πηγάζει από την απόλυτη εξουσία!
Να τελειώνουμε;
Τα παιδιά δεν φταίνε σε τίποτα, είτε είναι παιδιά παρατημένα σε ιδρύματα, είτε παιδιά εγκληματιών, είτε παιδιά προσφύγων…
Τα παιδιά είναι παιδιά και θα έπρεπε η κοινωνία μας να είναι το ίδιο ευαίσθητη για όλα και όχι μόνο για όσα πουλάνε, όσο πουλάνε!

Την είδα την «ανθρωπιά» σας, υποκριτικά ανθρωπάκια, για τα χιλιάδες παιδάκια που τουρτουρίζουν μέσα σε σκηνές, χωρίς θέρμανση, στα «κέντρα υποδοχής» ανά την Ελλάδα!

Πρόσφυγες πολέμου οι γονείς τους, παιδιά φυγαδευμένα από την κόλαση του πολέμου, βυθισμένα στην κόλαση της εγκατάλειψης, στις λάσπες, τις βροχές, τα χιόνια και το θανατηφόρο κρύο της «Αριάδνης» σε κάποιες αόρατες γωνιές της Ελλάδας.

Αλλά αυτά δεν πουλάνε, ρε υποκριτές!

Επίσης να μην ξεχνάμε:
Κάθε φορά που απαιτούμε ο κάθε Τσίπρας να «πάρει την κατάσταση στα χέρια του», θα το κάνει τώρα, αλλά θα το κάνει και αργότερα, στην επόμενη «ανάγκη», στην επόμενη «κρίσιμη περίσταση» και στο τέλος θα το κάνει χωρίς να ρωτήσει κανέναν!

Και όταν θα τον δούμε -τον οποιονδήποτε είναι στη θέση του Τσίπρα- να ορίζει χωρίς να ρωτάει, να θυμόμαστε ότι εμείς του δώσαμε το δικαίωμα…

Και τώρα που το γράφω, σκέφτομαι ότι το κάνουμε ήδη εδώ και 7 χρόνια με όλους αυτούς στους οποίους αναθέσαμε τις τύχες μας.

Γ@μησέ τα, δεν έχουμε ελπίδα, γιατί πρώτα και πάνω απ’ όλα δεν έχουμε μυαλό!
Χιονίζει στη Ζάκυνθο… Πάω να χαζέψω στο παράθυρο, να ξεχαστώ…
ο Μαθηματικός

(Αγαπητέ φίλε, πουλάνε τα παιδιά. 
Άλλωστε, οι Έλληνες λένε συνέχεια πως όλα τα κάνουν για τα παιδιά τους. 
ηλαδή, αυτό το χάλι που βλέπουμε γύρω μας, οι Έλληνες το έχουν κάνει για τα παιδιά τους. 

Δεν πρέπει να υπάρχει Έλληνας που να μην έχει πει την γνώμη του για το τι πρέπει να γίνει με το παιδί της Ρούπα. Το ίδιο συμβαίνει με όλα τα θέματα. 
Από τους πρόσφυγες μέχρι τον Σώρρα. 
Ξεχνάμε πως υπάρχουν νόμοι και θεσμοί για αυτά τα θέματα, οπότε δεν θα πάρουμε την απόφαση εμείς από το καφενείο. 
Από την άλλη, όταν σε μια χώρα δεν εφαρμόζεται ούτε το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, όταν σε μια χώρα που χρεοκόπησε κανείς δεν οδηγήθηκε στην Δικαιοσύνη, είναι και λογικό να επικρατεί το απόλυτο μπάχαλο και κανείς να μην έχει εμπιστοσύνη στην ανύπαρκτη Δικαιοσύνη. 

Πάντως, η υποκρισία είναι τεράστια γιατί για τα παιδιά στα ιδρύματα -και για το τι έχει συμβεί στα ιδρύματα μετά την χρεοκοπία της χώρας- δεν νοιάζεται σχεδόν κανείς.
 Να είστε καλά.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου