Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Μπα, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου παραδέχεται ότι ο Παππάς έφερε λεφτά με τις άδειες!-Ο γνωστός μας αναλυτής, σχολιαστής και «βάστα γερά, Σόιμπλε» προχώρησε σε μια παραδοχή που δεν περιμέναμε...









 





 












Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, το βράδυ της Παρασκευής, επιχείρησε για ακόμα μια φορά να αποδομήσει την ασφαλιστική μεταρρύθμιση Κατρούγκαλου, πιστός στο δόγμα «κόψτε συντάξεις». 
Πάνω στην κουβέντα και καθώς αναζητούσε επιχειρήματα για τα λεγόμενα Τόμσεν και για να «δέσει» καλύτερα την άποψή του για περικοπές στο ασφαλιστικό, αναφώνησε κάτι που δεν περιμέναμε να ακούσουμε από τα χείλη του Μπάμπη: «Ο Παππάς έβγαλε περισσότερα».
Δηλαδή, αν καταλάβαμε καλά, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου στον ΣΚΑΪ παραδέχτηκε ότι η νόμιμη αδειοδότηση των καναλιών έφερε λεφτά στο δημόσιο ταμείο. Δεν ήταν παράνομη, αλλά επωφελής γα το κράτος και τους πολίτες. Δεν ήταν ληστεία και «λύτρα» (καθώς έλεγε το κανάλι του) που πλήρωσαν οι επχειρηματίες των ΜΜΕ, αλλά ανακούφιση για τα δημόσια οικονομικά.

Αναμένουμε, σε επόμενη ανάλυσή του, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου να μας πει πόσο επωφελές είναι για το τραπεζικό σύστημα που οι δανειζόμενοι με «αέρα» σκορπίζουν στον... άνεμο. Πόσο χρήσιμο για τα δημόσια έσοδα είναι όταν πληρώνουν αυτοί που τα ονόματά τους φιγουράρουν σε κάθε είδους λίστες και στικάκια φοροφυγάδων. Πόσο δίκαιο είναι αντί να πληρώνουν τα χαμηλότερα κοινωνικά στρώματα την κρίση, να μπει ένας τέλος στη διαφθορά και τη διαπλοκή που κόστισε κάτι παραπάνω...
Μπάμπη, ζούμε για να σ' ακούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου