Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Είδηση ήταν η παρουσία Παππά στο δελτίο του ΣΚΑΙ



















Ανούσια συνέντευξη του υπουργού Επικρατείας με ευθύνη της Σίας Κοσιώνη
Αναμφίβολα η είδηση από τη συνέντευξη του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ, ήταν η παρουσία του στο κανάλι! Πέραν τούτου ουδέν! Δυστυχώς η Σία Κοσιώνη δεν κατάφερε να βγάλει είδηση… 
Όσα ειπώθηκαν ήταν ήδη γνωστά από τις προηγούμενες συνεντεύξεις και τοποθετήσεις του υπουργού στη διάρκεια της ημέρας.
Μάταια περιμέναμε να ακούσουμε το πότε θα κατατεθεί η επίμαχη τροπολογία… Η δημοσιογράφος δεν κατάφερε να αποσπάσει κάποια απάντηση… Ο υπουργός όμως δεν ρωτήθηκε ούτε καν για τη δέσμευση του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση στους εργαζόμενους των καναλιών ότι η τροπολογία δεν θα κατατεθεί μέχρι την Κυριακή!
Δυστυχώς η Σία Κοσιώνη εξαντλήθηκε υποβάλλοντας πλήθος ερωτήσεων σε μια προσπάθεια να αντικρούσει με αυτές τα επιχειρήματα του υπουργού Επικρατείας… και δεν φρόντισε να αποσπάσει απαντήσεις που θα φώτιζαν προθέσεις, σκέψεις και θα αναδείκνυαν αντιφάσεις ή αντικρουόμενες στρατηγικές εντός της κυβέρνησης.
Δυστυχώς η Σία Κοσιώνη έμεινε πιστή στο σχεδιασμό των ερωτήσεων που είχε ετοιμάσει από πριν… Αγχώθηκε να τα πει όλα και να μην ξεχάσει κάτι, με αποτέλεσμα οι τηλεθεατές να παρακολουθήσουν μια ανούσια συνέντευξη, με επιχειρήματα και ατάκες που ακούν τους τελευταίους μήνες από το πρωί έως το βράδυ στις τηλεοράσεις από όσους σχολιάζουν το θέμα των τηλεοπτικών αδειών.
Η Σία Κοσιώνη θα μπορούσε με λιγότερη ένταση, για να μαλακώσει τον συνομιλητή της και να χαλαρώσει, με σκοπό να του αποσπάσει αυθόρμητες απαντήσεις… Αλλά και υποβάλλοντας του λιγότερες ερωτήσεις, χωρίς το άγχος να πρέπει να αραδιάσει όλα τα γνωστά επιχειρήματα υπό τη μορφή ερωτήσεων – δεδομένου ότι είχε άπλετο χρόνο στη διάθεσή της, να είχε κάνει μια ουσιαστική συνέντευξη με μεγάλες αλήθειες.
Δυστυχώς η Σία Κοσιώνη έχασε αυτή την ευκαιρία να χαλαρώσει τον Νίκο Παππά που καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης παρακολουθούσε το δικό της ρυθμό, αυτόν δηλαδή της έντασης, με αποτέλεσμα καμία στιγμή να μην ξεφύγει κι αυτός από το σχεδιασμό του, λέγοντας όσα είχε προγραμματίσει να πει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου