Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016

Έμπορος πολιτικού πορνό-Όταν ο Άδωνης φέρνει κοντά «ΤΑ ΝΕΑ» και την «ΑΥΓΗ» Στην πραγματικότητα ο Μιχάλης Τσιντσίνης με την «Αγιογραφία» του στην τελευταία σελίδα των «ΝΕΩΝ» απορρίπτει ολοκληρωτικά τον πολιτικό Άδωνη Γεωργιάδη, περίπου για τους ίδιους λόγους που το κάνει και Θανάσης Καρτερός από τη στήλη του στην «Αυγή». 

Η μόνη διαφορά είναι ότι ο συντάκτης των «ΝΕΩΝ», αναγκάζεται να εξηγήσει έως και να δικαιολογήσει την παρουσία του βουλευτή στη ΝΔ του Κυριάκου, ως μια αναγκαιότητα (που δημιούργησε ο ΣΥΡΙΖΑ)… με αποτέλεσμα ο «πλασιέ» και «κονφερασιέ» Άδωνης να έχει «Μια ιδανική σκηνή για να πουλάει το πολιτικό πορνό» που εμπορεύεται!

Διαβάστε στη συνέχεια την «Αγιογραφία» του Μιχάλη Τσιντσίνη


Διαβάστε εδώ το άρθρο του Θανάση Καρτερού με τίτλο: Το βρισίδι και το σκοτάδι
«Ξέρω ότι ποσώς σας ενδιαφέρουν τυχόν ψυχολογικά αίτια που ωθούν τον Γεωργιάδη να γίνεται όλο και πιο Άδωνις. Σας έχω όμως μια πολιτική εξήγηση. 

Ο εν λόγω -πρέπει να- έχει μεγάλο πρόβλημα τελευταία. 
Διότι, πώς ξεχώριζε στο κόμμα του; 
Πώς έκανε διακριτή την παρουσία του; 
Πώς έγινε αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης; Πώς έλαμψε ως πολιτικός αστέρας του ΛΑΟΣ και εν συνεχεία της Ν.Δ.; Βρίζοντας σε κλίμακες τενόρου, κυρίες και κύριοι. Με προσβολές, τσαμπουκάδες, ακρότητες, λάσπη, οξύτητα. Με ακράτεια λόγων και χαρακτηρισμών» (για τη συνέχεια εδώ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου