Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

ΑΙΧΜΕΣ


























 Υπάρχει η αλαζονεία, το θράσος και η έλλειψη ευγένειας. 
Ορισμένοι εκ των ισχυρών της χώρας στα ΜΜΕ διαθέτουν και τα τρία προτερήματα.

 Η αλαζονεία είναι αυτή που οδήγησε τους ιδιοκτήτες των καναλιών και των εκπροσώπων τους, να θεωρούν πως δεν χρειάζονται άδειες.
 Μπορούσαν με τις κυβερνήσεις της ΝΔ, όταν παρείχαν τεχνική βοήθεια στη σύνταξη των νόμων να έχουν ήδη τελειώσει με το θέμα.
 Αλλά ήθελαν κλειστή την αγορά, γιατί φοβούνταν την είσοδο των ανταγωνιστών, ενώ έρρεε το χρήμα από τις “επιστροφές”.
 Τώρα καλούνται για πρώτη φορά να πληρώσουν και να πλειοδοτήσουν. 
Όταν κάποιος επί 27 χρόνια εκπέμπει χωρίς μίσθωμα καταλαμβάνοντας τις δημόσιες συχνότητες της χώρας, είναι προφανές πως όσα πληρώσει τώρα για να πάρει …10 ετή άδεια, θα είναι λιγότερα από όσα στην πραγματικότητα οφείλει στο ελληνικό δημόσιο.
 Περιμένουμε τον γνωστό σκιτσογράφο, κάποια στιγμή, αντί για το “Ρουβίκωνα” που τον εμφανίζει να συνομιλεί με τον ΠτΔ (πονάει το γεγονός πως το 2008 με παρέμβαση Παυλόπουλου, δεν είχαμε στρατιωτική επέμβαση όπως ήθελαν ορισμένοι…)
 …να κάνει και μια γελοιογραφία με τους καταληψίες-κατά το ΣτΕ- ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών σταθμών να εξηγούν στον ΠτΔ τα προβλήματα του κλάδου.
 Να μιλήσουν για το “κίνημα δεν πληρώνω” επί αδειών και συχνοτήτων και γιατί το επάγγελμά τους θα πρέπει να παραμείνει “κλειστό” χωρίς ανταγωνισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου