Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Το προφίλ του έλληνα καναλάρχη-Ο σταρ, ο οσιομάρτυρας, ο εφτάψυχος και ο πατριώτης


















Κλείνοντας εχθές ένας πρώτος κύκλος του ριάλιτι που μεταδίδει το κανάλι της Βουλής με την παρέλαση καναλαρχών από την Επιτροπή της Βουλής που εξετάζει τα δάνεια των ΜΜΕ και των κομμάτων… 
Ενα πρώτο συμπέρασμα είναι ότι μπορεί να μη μας διαφώτισαν με τις καταθέσεις τους οι ιδιοκτήτες, αφού όλα όσα έχουν ειπωθεί είναι γνωστά από τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος… 
Ωστόσο, αναδείχθηκαν κόντρες και κουτσομπολιά, όπως σε κάθε σοβαρό ριάλιτι που σέβεται τον εαυτόν του!
Το βέβαιο λοιπόν είναι ότι θα συνεχίσουμε να αναρωτιόμαστε για τη σκοπιμότητα όλων των κομμάτων να συμφωνήσουν να κληθούν ως μάρτυρες οι καναλάρχες, δεδομένου ότι το μόνο που παρακολουθούμε όλο αυτό το διάστημα είναι ένα ριάλιτι σόου που θα ζήλευε κάθε διευθυντής προγράμματος… Χωρίς να προσκομίζει κανείς, κανένα νέο ουσιαστικό στοιχείο ως προς το αντικείμενο της έρευνας!

Μάλιστα όσο περνούν οι ημέρες γίνεται ολοένα και πιο φανερό ότι ο σκοπός της παρέλασης των ιδιοκτητών ήταν το τηλεοπτικό σόου!
 Το παράξενο, αλλά και το περίεργο όμως, είναι πώς και το δέχθηκαν οι έμπειροι επιχειρηματίες!

Διότι το θέλουν ή δεν το θέλουν συμμετέχουν σε ένα σόου που έχει στηθεί… Και άρα θα υποστούν την κριτική! Κατά συνέπεια με αυστηρά τηλεοπτικούς όρους… Κρίνοντας τις εμφανίσεις του καθενός ξεχωριστά καταλήξαμε στο πορτραίτο του έλληνα καναλάρχη!

Γιάννης Αλαφούζος
Καναλάρχης – εκπομπάρχης: 
Απέδειξε ότι παίζει την τηλεόραση στα δάχτυλα… Ήταν ο μόνος που ήξερε πώς να σταθεί μπροστά στο φακό, πώς να μιλήσει… Και κυρίως πώς να κρατήσει το ενδιαφέρον του κοινού! Σταρ με τα όλα του! Ποιος Ρουβάς… Και ποια αμστελ!

Φώτης Μπόμπολας
Καναλάρχης – οσιομάρτυρας:
 Εβαλε υποθήκη το σπίτι του για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι και σα να μην έφθανε αυτό, χρέωσε και τη σύζυγο, παίρνοντας της τα χρήματα του stoiximan για να τα σπρώξει πάλι στο κανάλι! Αυτο το παιδί δεν βάζει μυαλό! Αν συνεχίσει έτσι… θα τινάξει την περιουσία στον αέρα! Ας τον σταματήσει κάποιος!

Σταύρος Ψυχάρης
Ο εφτάψυχος!
(Χωρίς σχόλιο)

Δημήτρης Κοντομηνάς
Καναλάρχης – πατριώτης: 
Σε αντίθεση με τον Φώτη Μπόμπολα που ήταν μαζεμένος… Ο πρόεδρος του ALPHA ήταν απλωμένος όπως κάθε σωστός έλληνας… 
Έπιανε τέσσερις καρέκλες! 
Με εξαίρεση λοιπόν την ουσία των δηλώσεων του που έκανε τον Ανδρέα Λοβέρδο να πει ότι είναι ο μοναδικός ιδιοκτήτης που δεν χρωστάει…
 Ο Δημήτρης Κοντομηνάς θύμισε κάτι από Πατουλίδου όταν ρωτήθηκε γιατί κάνει αυτή τη δουλειά… «Για την Ελλάδα ρε γ@μωτο»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου