Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Ο Αλαφούζος δεν ρωτά ούτε το όνομα αυτών από τους οποίους τα παίρνει






















 




 



Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός υπήρξε ο Γιαννάκης ο Αλαφούζος κατά τη διάρκεια της επτάωρης «απολογίας» του στην Εξεταστική Επιτροπή που διερευνά τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ.
 Το αφεντικό του ΣΚΑΪ εκτέθηκε επαρκώς και όσα υποστήριξε είμαι βέβαιος ότι θα αποτελέσουν εξαιρετική ύλη για τους οικονομικούς εισαγγελείς που διερευνούν τις απάτες του Αλαφούζου.
Και επειδή ο κυρ-Γιάννης νομίζει ότι μπορεί να συνεχίσει ακόμη και μέσω Ιντερνετ να κοροϊδεύει την κοινωνία, ό,τι κι αν κάνει, όσο κι αν προσπαθήσει να πετάξει την μπάλα στην κερκίδα, δεν πρόκειται να αλλάξει τα πραγματικά γεγονότα. 
Δυστυχώς για το αφεντικό του ΣΚΑΪ, συνέταιρος του απατεώνα Κυριακίδη είναι ο ίδιος, ανεξάρτητα από το αν θέλει να θυμάται το μικρό όνομα του συνεταίρου του. 
Οταν τα έπαιρνε τα «μαυράκια» θέλω να πιστεύω ότι γνώριζε από ποιον τα έπαιρνε.
 Εκτός κι αν σε λίγο μας πει ότι όποιος περνά από κάτω από τα γραφεία του ΣΚΑΪ και προσφέρει μαύρα, άσπρα και πράσινα τον βάζει μέσα, χωρίς να ρωτήσει ούτε καν το μικρό του όνομα. Ο Αλαφούζος, εκτός του ότι ξεφτιλίστηκε επαρκώς, έμπλεξε κανονικά και με τον νόμο και τον αδερφό του, Θέμη Αλαφούζο, ο οποίος θα κληθεί να απολογηθεί για το ομολογιακό της «Καθημερινής».
Ρωτήθηκε ο Αλαφούζος αν γνωρίζει ότι εκκρεμεί εναντίον του εισαγγελική έρευνα που διερευνά αν έχει υποπέσει στο αδίκημα του ξεπλύματος και της φοροδιαφυγής. 
Δεν έδωσε απάντηση, παρά το γεγονός ότι τις τελευταίες μέρες έχουν επισκεφτεί την επιχείρησή του το ΣΔΟΕ και η Οικονομική Αστυνομία. 
Θέλω να πιστεύω ότι ο προϊστάμενος των οικονομικών εισαγγελέων Παναγιώτης Αθανασίου θα επισπεύσει, όπως έχει πράξει με τον Βγενόπουλο και τον Ψυχάρη, τη σχετική διαδικασία. 
Βλέπετε, ο Αλαφούζος δεν διστάζει να εκθέτει ακόμη και τον εισαγγελέα Αθανασίου, αφήνοντας να διαρρέει ότι είναι φανατικός Παναθηναϊκός.
Κάτι ακόμη που ξέχασε ο Αλαφούζος είναι ότι, εκτός από τον ΣΚΑΪ, έχει κι άλλη δραστηριότητα στην Ελλάδα. Και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. 
Μάλιστα, για τη συγκεκριμένη δραστηριότητα έχει αιτηθεί και έχει λάβει δάνεια, εκτός κι αν πιστεύει ότι, επειδή ετοιμάζεται να την κάνει από το ΠΑΟ, θα πληρώσει τα φέσια του η Θύρα 13. 
Σε κάθε περίπτωση, ο ΣΚΑΪ δεν είναι η μόνη επιχειρηματική δραστηριότητά του και, κυρίως, δεν είναι η μόνη επιχείρηση του Αλαφούζου που έχει πάρει δάνεια από τις τράπεζες. Αυτό προς αξιολόγηση από τους εισαγγελείς και τους μετέχοντες στην Εξεταστική Επιτροπή βουλευτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου