Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Σκανδαλοθήρας από τα LIDL











Κι επειδή διάβασα και κάτι ανοησίες ακόμα («πού 'ντο πού 'ντο»), να το διδακτορικό της Μπαζιάνα












 








 


 








 Όλοι οι βασιλιάδες της Δύσης διέθεταν στην αυλή τους ζωγράφους, καλλιτέχνες, κηπουρούς, γελωτοποιούς και πρόθυμα εξιλαστήρια θύματα. Οι τελευταίοι, για να τους παραλληλίσουμε με σύγχρονους όρους, ήταν και οι… χρήσιμοι ηλίθιοι του παλατιού.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης, ως «χρήσιμος» σε κάθε πρόεδρο, φαίνεται να ταυτίζει την έννοια της χρησιμότητας, στην παρούσα φάση, με την… αποδόμηση του ΣΥΡΙΖΑ. Ενσαρκώνοντας το άτυπο ρολάκι του εμψυχωτή του Τομέα Τεκμηρίωσης της Νέας Δημοκρατίας ή τουτμήματος… σκανδάλων φαίνεται ότι κάνει τα πάντα για να χτυπήσει «το βρώμικο σύστημα του ΣΥΡΙΖΑ» (η φράση ανήκει σε «γαλάζια» στελέχη).
Μόνο που η απόδοσή του δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί ικανοποιητική, για να μιλήσουμε με όρους της ελεύθερης αγοράς που τόσο αγαπά ο αντιπρόεδρος, αφού ό,τι έχει βγάλει ή υποκινήσει μέχρι σήμερα αποδεικνύεται… άνθρακας. 
Μάλιστα, πάνω στο ζήλο και την… κάψα της «δουλειάς», (όλοι θυμόμαστε τις… εφίδρωμες εκπομπές του στην πάλαι ποτέ ελεύθερη TV), ο κ. Γεωργιάδης έχει υποπέσει σε αρκετές γκάφες, κάνοντας το τουίτερ, που επίσης λατρεύει, να χτυπάει «κόκκινο».
Το δυστύχημα δεν είναι ότι ο… χρήσιμος νομίζει ότι κρατά σάρισα, (δόρυ μεγάλου μήκους, βαρύ επιθετικό όπλο της μακεδονικής φάλαγγας), ενώ στην πραγματικότητα διαθέτει μόνο νεροπίστολο, αλλά ότι ορισμένα μίντια τον βλέπουν ως… Μεγαλέξανδρο, αναπαράγοντας οτιδήποτε «σπρώξει…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου