Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Η πορδή του φιδιού

























 







 






















Ο Γλαύκος Τζήμερος ξαναχτύπησε. Σαν φυσαλίδα μεθανίου μέσα από την πηχτή γλίτσα της ασημαντότητας και της πνευματικής χαμέρπειας, έσκασε και διέχυσε την δυσωδία του στην ρυπαρή ατμόσφαιρα του νεοφιλελεύθερου δημόσιου λόγου.
Το νέο κατόρθωμα αυτού του πολύ μικρού και λίγου πολιτικού (λολ) ανδρός, είναι το να κατηγορήσει ένα θύμα πολιτικής δολοφονίας από το ναζιστικό μόρφωμα της Χροισις Αβγύς για φασισμό. Έναν άνθρωπο που σφαγιάστηκε άνανδρα από μία ομάδα εφόδου μιας εγκληματικής οργάνωσης για τον αντιφασιστικό του λόγο και δράση.
Φυσικά σε μία ακόμα γνήσια επίδειξη φασιστικού θράσους.
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γλαύκος δείχνει την στήριξή του στους ναζί, για το δεινό του να κατηγορούνται με όλη την δυνατή επιείκεια που μπορεί να δείξει η αστική δικαιοσύνη για μια δολοφονία αντιφασίστα που εκτέλεσαν οργανωμένα και με πειθαρχία. Ακόμα το σάιτethnikismos.net τον ευχαριστεί για παλιότερη προσφορά του στον αγώνα για τον εκφασισμό της χώρας μας.


Οι φασίστες αναφέρονται σε αυτό του το στάτους:





Το οποίο φαντάζομαι ότι έκανε την μαύρη και μίζερη καρδιά τους να σκιρτήσει.
Ο Γλαύκος ωστόσο πέρα από την ανοιχτή του στήριξη στον φασισμό απ’όπου και αν προέρχεται, έχει βοηθήσει στον αγώνα για την αναστήλωση του φασισμού και από το μετερίζι του αντικομουνισμού. Όπου χαρακτηρίζει συλλήβδην τους Έλληνες νοσοκομειακούς γιατρούς που ψήφισαν ΚΚΕ, ΛΑΕ και Σύριζα ( δηλαδή την συντριπτική πλειοψηφία τους μιας και μιλάμε για το πρώτο δεύτερο και τρίτο κόμμα αντίστοιχα) σαν “αμόρφωτους πτυχιούχους”. Άξιο αναφοράς ότι ο Γλαύκος πτυχίο δεν πήρε ποτέ από την ΑΣΟΕΕ γιατί “αποφάσισε να τις εγκαταλείψει, μη αντέχοντας άλλο, όπως έχει δηλώσει επανειλημμένως, την κομματοκρατία και το απηρχαιωμένο σύστημα διδασκαλίας και περιεχόμενο σπουδών.όπως έχει γράψει ο ίδιος ή η μαμά του στην βικιπαιδεία.
Ας μην ξεχνάμε και άλλη μία επίδειξη φασιστικού ήθους από μεριάς του Γλαύκου, όταν επ’ευκαιρείας ενός τραγικού δυστυχήματος που οδήγησε σε εκατόμβες νεκρών αποφάσισε να χλευάσει τα θύματα δημοσίως τα θύματα και τους διασώστες τους κάνοντας ακόμα και τον Σαμαρά (τον Αντώνη, τον ανιψιό της Πηνελόπης Δ.) να αναφωνήσει “Ντροπή”.


Ενδιαφέρον παρουσιάζει η φαινομενική προσκόλλησή του στην Φασιστική ηθική και αισθητική από τον ματσισμό που φέρεται να επέδειξε το 2009, όταν σύμφωνα με το κατηγορητήριο έδειρε έναν 84χρονο.
Εμείς να υπενθυμίσουμε στον Γλαύκο ότι η άνοδος του φασισμού ιστορικά πατάσσεται έτσι:

Και ότι, όταν με το καλό έρθει η ώρα, ξέρουμε καλά σε ποιο στρατόπεδο στέκεται.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου