Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2016

"Σφάζονται" πάλι, ΘΕμος Αναστασιάδης και ΜΑκης Τριανταφυλλόπουλος εν μέσω χορού εκατομμυρίων ευρώ-Οι πρώην συνέταιροι εξελίχθηκαν στους σκληρότερους εχθρούς

Στις αρχές του 2005 η είδηση έπεσε σαν βόμβα: 

ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλοςε και ο Θέμος Αναστασιάδης βγάζουν μαζί εφημερίδα. Το πρώτο φύλλο κυκλοφόρησε στις 27 Φεβρουαρίου 2005, έχοντας μάλιστα στον τίτλο, τα ονόματά τους (ΘΕμος- ΜΑκης).
Έντεκα χρόνια μετά, γινόμαστε μάρτυρες μιας ακόμα σκληρής αντιπαράθεσης μεταξύ των δύο πρώην συνεταίρων, ενώ στις κατηγορίες που ανταλάσσουν τα εκατομμύρια ρέουν άφθονα.

Η κοινή εκδοτική τους πορεία κράτησε περίπου διόμιση χρόνια, καθώς τον Ιούλιο του 2007 και με αφορμή ένα ποσό 5,25 εκατομμυρίων που βρέθηκε σε λογαριασμό του Θέμου Αναστασιάδη, επήλθε διαζύγιο, κάθε άλλο παρά συναινετικό. Από τότε η κόντρα μεταξύ των δύο καλά κρατεί και πλέον παρακολουθούμε ένα ακόμα επεισόδιο στη μεταξύ τους αντιπαράθεση.
Το άρθρο του Αναστασιάδη στο protothema.gr
Με ώρα ανάρτησης στις 6:31 το ρπωί της 30ης Ιουνίου 2016, ο Θέμος Αναστασιάδης, δημοσιεύει στο protothema.gr και με τίτλο "Νέοι εκβιασμοί Τριανταφυλλόπουλου προς δικαστές" το ακόλουθο άρθρο:
"Νέες εκβιαστικές επιθέσεις κατά της Δικαιοσύνης πραγματοποίησε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μέσα από το  διαδικτυακό zougla.gr με τελικό στόχο το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και τον  Θέμο Αναστασιάδη.
Ο κ. Τριανταφυλλόπουλος, συνεχίζοντας την προσφιλή τακτική του, επιχειρεί να «εκβιάζει» δικαστικές αποφάσεις. Αυτή τη φορά επιδιώκει με  τους γνωστούς του απειλητικούς, αθέμιτους, λαϊκίστικους και εκβιαστικούς τρόπους και μεθόδους να χαλιναγωγήσει  τους δικαστές του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Στόχος του είναι να τους στρέψει σε βάρος του κ. Αναστασιάδη στην κρίση τους για μια υπόθεση, που έχει ήδη κριθεί σε όλους τους βαθμούς της δικαστικής πυραμίδας, ενώ έχουν ήδη εκδοθεί αθωωτικές αποφάσεις και έχουν νόμιμα τακτοποιηθεί οι υποχρεώσεις προς το Δημόσιο. Δεν διστάζει μάλιστα να  στοχοποιεί ευθέως και προσωπικά τον Εισηγητή Δικαστή αλλά και όλους τους Δικαστές του Ελεγκτικού Συνεδρίου για πλημμελή άσκηση των καθηκόντων τους, αν δεν συμμορφωθούν προς τις υποδείξεις του!
Την ίδια στιγμή ο κ. Τριανταφυλλόπουλος επιδιώκει να αποπροσανατολίσει τη Δικαιοσύνη και να στρέψει από επάνω του τα φώτα που το τελευταίο διάστημα είναι επικεντρωμένα στη γνωστή ιστορία των 11 εκατ. ευρώπου είδε το φώς της δημοσιότητας.
Το 2009 ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος προχωράει στην έκδοση της εφημερίδας VETO. Η VETO κυκλοφορεί μέχρι το τέλος του 2010 αλλά λίγο πριν κλείσει (κι ενώ έχει έναν μόλις χρόνο ζωής) λαμβάνει ένα ποσό 11 εκατ. Ευρώ, δανεικά κι αγύριστα από την Proton Bank μέσω της εταιρίας ΝΕΠ του καταζητούμενου σήμερα Πέτρου Κυριακίδη. Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έχει καταφέρει να παραμείνει στο απυρόβλητο για το θέμα αυτό  εδώ και έξι χρόνια, χωρίς ποτέ να έχει ελεγχθεί για τα χρήματα που έλαβε η επιχείρησή του. Για την υπόθεση των 9 «εξαφανισμένων» εκατομμυρίων  υπάρχει πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδος και η υπόθεση πλέον ερευνάται από την Δικαιοσύνη.
Εκφράζουμε την πεποίθησή μας ότι οι Έλληνες  δικαστές ούτε απειλούνται, ούτε εκβιάζονται, ούτε καθοδηγούνται και ενεργούν με γνώμονα τον Νόμο και το  Δίκαιο. Έχουν ταχθεί να υπηρετούν το Δίκαιο και  δεν επηρεάζονται από σκοπιμότητες κάθε είδους οι οποίες εξυπηρετούν και επιδιώκουν αλλότριους σκοπούς.
Κάθε προσπάθεια παρέμβασης στην Δικαιοσύνη και στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτή που γίνεται με τον πλέον απροκάλυπτο και χυδαίο τρόπο μέσα από την «ζούγκλα», είναι βέβαιο ότι θα προσκρούσει στο αδιαπέραστο τείχος της αμεροληψίας των δικαστών".
Η απάντηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλους στο zougla.gr
Στις 13:59, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος απαντάει στον πρώην συνεταίρο του, με άρθρο στο zougla.gr με τον τίτλο "Προς Θέμο Αναστασιάδη (μαυραγορίτη)", στο οποίο αναφέρει:
"Επειδή έγραψες ότι εκβιάζω τη Δικαιοσύνη, όταν αναρωτήθηκα με ποιον τρόπο αυτή αποδίδεται, έπειτα από τόσα χρόνια που μεσολάβησαν χωρίς απόφαση, για εκείνα τα σκοτεινά 5 εκατομμύρια που διακίνησες υπογείως από επιχειρηματία σε σακούλες των σκουπιδιών και πιάστηκες στα πράσα, πρέπει κάποιος να σου μιλήσει για τη... δυσοσμία.
Μάθε λοιπόν, κακομαθημένο και βουλιμικό ον, ότι, όταν οι Έλληνες πολίτες έχουν εξαντλήσει κάθε περιθώριο υπομονής και παλεύουν εν μέσω λιτότητας μεταξύ επιβίωσης και αξιοπρέπειας, τα περιθώριά σου να παίζεις επικοινωνιακά παιχνίδια στενεύουν.
Κατάλαβε πως, όταν εσύ διαβιοίς με την οικογένειά σου στις λίμνες της Ζυρίχης, οι Έλληνες πολίτες έχουν δικαίωμα να πληροφορηθούν πως είναι δυνατόν με δικονομικά και φορολογικά τεχνάσματα να διακινείς μαύρο χρήμα και για το κακούργημα αυτό έπειτα από τόσα χρόνια να μη διώκεσαι.
Έχε, δε, υπ’ όψιν σου ότι δεν χρειάζεται θάρρος για να ισοπεδώσει κάποιος τον παρασιτικό βίο σου, παρά μόνο θυμό για τον προκλητικό τρόπο που βγάζεις τη γλώσσα στους Έλληνες φορολογουμένους.
Κι επειδή την τελευταία φορά που κατέφυγες στη Δικαιοσύνη προκειμένου να επιτύχεις απαγόρευση δημοσιοποίησης φωτογραφιών της μόνιμης κατοικίας σου στην Ελβετία έσπασες τα μούτρα σου, έτσι θα τα σπάσεις και τώρα, όταν η ελληνική Δικαιοσύνη αποφανθεί επιτέλους για τις αθλιότητές σου.
Επί τη ευκαιρία εξήγησε στους αναγνώστες, όσοι σου έχουν απομείνει. Είναι τυχαίο ότι συνεκδότης σου ήταν ο διωκόμενος και προφυλακισμένος κ. Πάλλης; Δανειοδότης σου ο διωκόμενος και συλληφθείς κ. Ρέστης; Ο διωκόμενος και κυκλοφορών με περιοριστικούς όρους κ. Μαρινάκης;
Η Ελλάδα-μπανανία κάπου εδώ τελειώνει για όλους τους τύπους σαν του λόγου σου.
Με χαιρετίσματα στον πλάτανο, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος".
Είναι φανερό ότι οι δύο πρώην συνέταιροι, είναι αποφασισμένοπι να πολεμήσουν μεταξύ τους σκληρά. Μένει να παρακολουθήσουμε τις υπόλοιπες ...μάχες και ποιος είναι εκέινος που τελικά θα πέσει πρώτος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου