Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Γαλάζιες ενισχύσεις από Πάτρα στους παραιτηθείτε! Άγρια κόντρα στη ΝΟΔΕ που υποβάθμισε τον Δένδια για τις εντολές Άδωνι
































Μαχαίρια βγήκαν – για μια ακόμα φορά - στην τοπική Νέα Δημοκρατία,λίγες ημέρες μετά την επίσκεψη του πρώην υπουργού Νίκου Δένδια στην Πάτρα και λίγες ώρες μετά την πραγματοποίηση της συγκέντρωσης του «κινήματος» παραιτηθείτε στην Αθήνα.



Αιτία του κακού, ο τρόπος λειτουργίας της οργάνωσης επί ημερών Α. Μαζαράκη στο τιμόνι της ΝΟΔΕ, καθώς όπως των κατηγορούν στελέχη και μέλη της Νέας Δημοκρατίας , είναι ο βασικός υπεύθυνος για τις επιλογές που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα 

και οι οποίες εκθέτουν το κόμμα σε τοπικό και σε κεντρικό επίπεδο.



Η κόντρα κορυφώθηκε την περασμένη Τετάρτη, ημέρα κατά την οποία πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση των «παραιτηθείτε» στο Σύνταγμα, με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Αχαΐας να κατηγορείται πως έριξε όλο το βάρος

 – ανήκει στο μπλοκ του Αδ. Γεωργιάδη - 

στην ενίσχυση της προσπάθειας από την περιοχή.



Η ΝΟΔΕ Αχαΐας έστειλε στην Αθήνα τρία λεωφορεία με Νεοδημοκράτες, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις , κυρίως από το μπλοκ των Καραμανλικών και των λεγόμενων Μεϊμαρικών.



Τα στελέχη και τα μέλη που δεν είδαν με καλό μάτι την κίνηση αυτή εκ μέρους του Α. Μαζαράκη, τον κατηγορούν επίσης, πως λίγες ημέρες νωρίτερα είχε επιλέξει να υποβαθμίσει την επίσκεψη του Ν. Δένδια – επιλέγοντας να κάνει κινητοποίηση για την συγκέντρωση της Αθήνας – με αποτέλεσμα στην εκδήλωση με ομιλητή τον πρώην υπουργό, να δώσουν το παρόν 60 μόλις άτομα, γεγονός που προκάλεσε και τη δυσφορία του.



Ο κ. Μαζαράκης προσωπικά αλλά και η υπόλοιπη ηγετική ομάδα της ΝΟΔΕ, κατηγορούνται πως δεν μπήκαν στον κόπο να πάρουν ούτε ένα τηλέφωνο για να κινητοποιήσουν τα μέλη της ΝΟΔΕ στην περιοχή , προκειμένου να στεφθεί από επιτυχία η εκδήλωση με τον Ν. Δένδια, επιλέγοντας να ρίξουν το βάρος για την ενίσχυση των επιλογών του Αδ. Γεωργιάδη, σε σχέση με τη συγκέντρωση της Τετάρτης στο Σύνταγμα.


Βολές από Τροανταφυλλόπουλο

Ενδεικτικό του κλίματος που επικράτησε , λόγω και της μικρής προσέλευσης νεοδημοκρατών στην εκδήλωση με τον Ν. Δένδια, είναι και το γεγονός, ότι ο πολιτευτής Δ. τριανταφυλλόπουλος , δεν έχασε την ευκαιρία, προκειμένου να επιτεθεί στον Α. Μαζαράκη και τη ΝΟΔΕ , ζητώντας εξηγήσεις για την εικόνα που παρουσίαζε η εκδήλωση, αλλά και για το ότι τόσο καιρό μετά την εκλογή του νέου οργάνου, αυτό δεν έχει συνεδριάσει ούτε μια φορά, ενώ δεν έχουν δοθεί εξηγήσεις για τα επεισόδια που συνέβησαν κατά την εσωκομματική εκλογική διαδικασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου