Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016

Θα μπορούσε κανείς να γράψει πολλά για την εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη με θέμα την τηλεόραση, αλλά θα ήταν σαν να κλέβει κανείς εκκλησία
Θα μπορούσε κανείς να γράψει πολλά για την εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη με θέμα την τηλεόραση, αλλά θα ήταν σαν να κλέβει κανείς εκκλησία.


Δέχθηκε χθες το πάνελ πως είναι πρώτη φορά που μια κυβέρνηση (δήθεν) στοχοποιεί πρόσωπα και δημοσιογράφους και όχι τις επιχειρήσεις των ΜΜΕ.

Μάλλον θα διάβαζαν όλοι, όταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ψήφιζε τον τρομονόμο και οδηγούσε 7 διευθυντές των εφημερίδων στη φυλακή. Ανάμεσα τους και ο μακαρίτης Σεραφείμ Φυντανίδης και ο πρώην εκδότης του “Ποντικιού” Κώστας Παπαϊώαννου.


Και να μην πάμε πιο παλιά με τα “Λακόστ” του Ράλλη.

Και ένταξει το ένα παιδί  που ήταν εκεί  στο στούντιο έγινε μέλος της οικογένειας. Τι να πει;  Οι υπόλοιποι πως ξέχασαν;

Δεν θυμούνται το κυνηγητό της οικογένειας Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ, το 1992, πάνω στο βουνό; 
Τις επιθέσεις Βούλτεψη στον Κακαουνάκη;

Βγήκε και είπε, στο ΣΚΑΪ ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Νίκος Αλιβιζάτος για την υπόθεση Θωμαϊδη πως πρώτη φορά διεξάγεται έρευνα σε γραφεία ραδιοφωνικού ή τηλεοπτικού σταθμού ή εφημερίδας, από το 1975.

Άντε να ξέχασε τον τρομονόμο του 1991, άντε να μην θυμάται τα ΜΑΤ στον Υμηττό το 1992 και τη σύΛληψη Αλαφούζου.  Άντε, να μην θυμάται τα ΜΑΤ στο Κανάλι 15, επί ΠΑΣΟΚ όταν μπήκαν και σταμάτασαν την εκπομπή (υπάρχει και ηχητικό ντοκουμέντο με το μακαρίτη Αλέξανδρο Γιώτη).

Τα ΜΑΤ που μπήκαν στο Ραδιομέγαρο το Νοέμβριο του 2013, πως είναι δυνατόν να τα έχει ξεχάσει;  
Ο νόμος που συνέταξε και χρησιμοποιήθηκε από τη ΝΔ για τη ΝΕΡΙΤ και εφαρμόζεται ακόμη και στη νέα ΕΡΤ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου