Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016

Οβίδες για πρόσωπα με παχυλούς τραπεζικούς λογαριασμούς σχεδιάζει να ρίξει η κυβέρνηση την Τρίτη στη Βουλή-Του Θάνου Πασχάληhttp://www.enimerosi24.gr/134450/οβίδες-για-πρόσωπα-με-παχυλούς-τραπεζ/

Με πλήρη στοιχεία υπό μάλης για πρόσωπα και παχυλούς τραπεζικούς λογαριασμούς ,αναφέρουν έγκυρες πηγές, ότι θα προσέλθει την Τρίτη στη Βουλή​ ο Αλέξης Τσίπρας αλλά και ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος που προίσταται ως υπουργός της Κυβέρνησης στην καταπολέμηση της διαφθοράς.

Από ότι ακούγεται από όλα θάχει ο μπαχτσές. Λίστα Μπόργιανς και Λαγκάρντ,Ζήμενς ,κύκλωμα εκβιαστών εκδότη και δημοσιογράφων( αποκαλύφθηκε πρόσφατα και έκανε το γύρο της ειδησεογραφίας και της δικαιοσύνης) αλλά και κάτι άγνωστο μέχρι σήμερα.

Οι αναφορές σε πρόσωπα θα είναι συγκεκριμένες και θα συνδυάζονται με κατάθεση στοιχείων όπως θαλασσοδάνεια εκδοτών που πήραν το δρόμο της ξενιτιάς σε Τράπεζες και offshore,αντί να επενδυθούν εκεί που προορίζονταν.

Δηλαδή για αγορές πακέτου μετοχών η σε αναδιάρθρωση των εταιρειών τους.

Ενδιαφέρον αναμένεται να προκαλέσουν δύο λογαριασμοί 2,5 εκ.ευρώ και 1,5 εκ ευρώ που εντοπίστηκαν σε off shore και ανήκουν σε εκδότη και δημοσιογράφο για τους οποίους ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά τελευταία ,πριν διαβούν τα σκαλιά της εισαγγελίας.

Αναμένεται να κατατεθούν μάλιστα και υποκλαπείσες συνομιλίες τους με πολιτικούς που τους διαβεβαιώνουν ότι τυγχάνουν της υποστήριξής τους.

Μάλιστα για την υπόθεση των φερόμενων ως εκβιαστών δημοσιογράφων και εκδότη , ακούγεται, ότι άλλοι δέκα πρώην επικεφαλής κρατικών οργανισμών προσήλθαν και κατέθεσαν στην Αστυνομία ότι δέχονταν αφόρητες πιέσεις ακόμη και από το Μέγαρο Μαξίμου (επί πρωθυπουργίας Σαμαρά ) για παραχώρηση προς αυτούς μεγάλου πακέτου διαφημίσεων.

Για όλα αυτά προσεχώς την Τρίτη στη Βουλή.
 Το αν τελικώς θα μιλάμε για οβίδες η απλώς πυροτεχνήματα θα κριθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου