Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Κωνσταντίνος Ταχτσίδης: Θα ξαναγυρίσουμε και θα Τρέμη η γη










 













 




*** Πως χρησιμοποιούμε το συντελεστή σύγκρισης! Αρχίζουμε από το πιο αληθινό: Άγιος Βασίλης > Φιλελεύθερος διανοούμενος > Αντικειμενικές ειδήσεις σε συστημικά ΜΜΕ
*** «Είμαστε κάθε λέξη απο το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ και του ΜEGA»δήλωσε συγκινημένος ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής!
*** Παρά τη στάση του για τα τωρινά συλλαλητήρια, που είναι κατ' ανάγκην… η πιο οργασμική στιγμή για τον ΣΚΑΙ παραμένει αυτή
SKAI ME NOUME EVROPI
*** Τις μεθοδεύσεις της οικογένειας Μητσοτάκη στο παρασκήνιο της ΝΔ και των «κινητοποιήσεων» των ΜΜΕ, θα τις ζήλευε και η Λουκρητία Βοργία!
*** Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που πιστεύουν πως η κυβέρνηση ασκεί οικονομική πολιτική και μπορεί να επιλέγει μέτρα! Έξι χρόνια μνημόνια και ακόμα επιμένουν.
*** Οι «Μένουμε Ευρώπη» -οι «κεντρώοι χρυσαυγίτες»- οδηγούνται σε απόλυτη παραταξιακή ενοποίηση με αρχηγό το αποπαίδι της πιο κρατικοδίαιτης και διεφθαρμένης οικογένειας που έχει βγάλει ποτέ αυτή η χώρα. Έρχονται δύσκολες μέρες… όμορφες μέρες…
*** Είδα πρώτη φορά ολόκληρη την εκπομπή του Μπογδάνου στο ΣΚΑΙ. Πως είναι αυτό το συναίσθημα που ντρέπεσαι για τον άλλον χωρίς να τον ξέρεις; Όπως με ενημέρωσε μια φίλη, το φαινόμενο αυτό λέγεται «Ετεροντροπή»! Ε, αυτό! Δεν αξίζουν το μίσος σου αυτοί οι δυστυχισμένοι άνθρωποι. Κάποια στιγμή, νομοτελειακά, θα καταντήσει να γυρνάει ρακένδυτος στους δρόμους παρέα με τον Τζήμερο και θα φωνάζουν «Το τέλος έρχεται… το αόρατο χέρι της αγοράς θα σας συντρίψει κηφήνες»
*** Στις επόμενες εκλογές, όποτε και αν αποφασίσει η διαπλοκή να γίνουν, το επίδικο δε θα είναι ΣΥΡΙΖΑ εναντίον ΝΔ. Μη γελιέστε. Από εδώ και μπρος κάθε μέρα είναι μια μάχη ενάντια στο νεοφιλελεύθερο μοντέλο που φτωχοποιεί περισσότερο τους φτωχούς και κάνει πιο πλούσιους τους πλουσίους. Αυτή η μάχη είναι πέρα και πάνω από κόμματα. Δε δίνεται σε κοινοβούλια, στην πραγματική ζωή, στη δουλειά και στο δρόμο δίνεται.
*** Οι μεγάλες και πραγματικές αλλαγές γεννιούνται πάντα από τη συνάρτηση του ασυνείδητου με την ανάγκη και το συνειδητό…
*** Το «ο Λαφαζάνης στον Φουρθιώτη» συναγωνίζεται επαξίως τονΤζήμερο στην Ανίτα και τον Κυριάκο στην Τατιάνα να «ξεπουλάει» την οικογένειά του και τη σχέση του με τη γυναίκα του, για λίγες ψήφους παραπάνω!
*** Καταλαβαίνεις ότι ζεις σε έναν κόσμο χωρίς μέλλον, σχεδόν δυστοπικό, όταν από το κυνήγι της επόμενης ευτυχισμένης στιγμής περνάς μεταβατικά στη διαχείριση της δυστυχίας! Αυτό μας κάνει να ξεχνάμε ότι είμαστε άνθρωποι… αυτό μας οδηγεί στο συμπέρασμα πως ευτυχία είναι το «κέρδος»… ο «ανταγωνισμός»… η «αποδοτικότητα»!

Ο έρωτας στα χρόνια της νεοφιλελέραςΕρωτας ΝΕΟΝΑΖΙ ΝΤΟΡΑ

Ερωτας ΝΕΟΝΑΖΙ ΝΤΟΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου