Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Κωνσταντίνος Ταχτσίδης: Καταδικάζω TVία απ' όπου και αν εκπέμπεται…!



































































 
 

 




Οι ευρωπαίοι εταίροι ζητούν από την Ελλάδα να απωθεί βίαια τις προσφυγικές ροές – ναι, να τους πνίγουμε εννοούν- αλλιώς λέει, θα μας βγάλουν απ’ τη Σένγκεν! 
Στη Δανία χθες, η κυβέρνηση των φιλελεύθερων ψήφισε νόμο όπου θα κατάσχει τιμαλφή των αιτούντων άσυλο! Όπως καταλαβαίνετε δεν υπάρχει πλέον κανένας λόγος για ερμηνείες και κομψές, διπλωματικές διατυπώσεις… Όσοι εξακολουθούν να επιμένουν στο «Μένουμε σε αυτή την Ευρώπη», είναι αιμοσταγείς, αδίστακτοι και μοιραίοι μπροστά στο έγκλημα μιας κατ’ επίφαση δημοκρατίας. 
Ενός απάνθρωπου, νεοφιλελεύθερου καθεστώτος που η ανθρώπινη ζωή είναι αριθμός στον ισολογισμό μιας απρόσωπης πολυεθνικής εταιρείας!
*** Για να μην είμαστε άδικοι, οι «στο Ευρώ πάση θυσία» εδώ στη χώρα μας, είναι κυρίως άνθρωποι που δείχνουν όντως διάθεση να κάνουν θυσίες… τους άλλους
*** Το να ζητάει η ΝΔ του Κυριάκου και το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου τα «ρέστα» για τις συντάξεις και το ασφαλιστικό, είναι σα να ζητάει ο Προκρούστης επίδομα αναπηρίας
*** Oι οφειλές και τα χρέη της ΝΔ σε ενοίκια, μισθούς, τράπεζες και προμηθευτές ξεπερνάνε τα 200 εκατ. ευρώ! Οι «φιλελεύθεροι», οι «νοικοκύρηδες», οι «τεχνοκράτες», οι «μένουμε Ευρώπη», οι «κοινηλογικούληδες»…
*** «Δεν σας αρέσουν οι αριθμοί. Βλέπετε, εσείς ενδιαφέρεστε μόνο για τους ανθρώπους. Όμως οι αριθμοί λένε την πραγματικότητα», είπε χθες ο Κούλης στη Βουλή… και ο αχάριστος ο Τσίπρας δε σηκώθηκε να πάει να τον φιλήσει σταυρωτά… έτσι για το «ευχαριστώ ρε φίλε, δεν το περίμενα τέτοιο δώρο»!
*** Το μόνο «φρέσκο» που έχουν οι «μεταρρυθμιστικές» προτάσεις Μητσοτάκη… είναι αίμα! 
Το δικό σου
*** Τη στιγμή που όλες οι επίσημες στατιστικές αναλύσεις δείχνουν ότι η ανισότητα εισοδήματος μεγαλώνει κάθε χρόνο. Την ώρα που όλοι οι επίσημοι δείκτες δείχνουν πως στα χρόνια της κρίσης οι φτωχοί έγιναν φτωχότεροι και οι πλούσιοι πλουσιότεροι!
 Οι «Μένουμε Ευρώπη» και οι ακροδεξιοί, λένε πως η αναδιανομή του πλούτου κάνει τους φτωχούς τεμπέληδες και πως πρέπει να θαυμάζουμε τους επιχειρηματίες που βγάζουν κέρδος…! Ο Όργουελ τόση φαντασία, δεν είχε…
Σε ευχαριστούμε κρίση… πριν από λίγα χρόνια ούτε που θα φανταζόμασταν πως φαινομενικά φυσιολογικοί άνθρωποι γύρω μας, θα μπορούσαν να κρύβουν τόση μισανθρωπία, τόση κυνικότητα, τόση ανοησία… ένα μυαλό μπουκωμένο με ισολογισμούς, προπαγάνδα, μικρότητα και μίσος… πρώτα απ’ όλα για αυτό το τέρας που έχει γίνει ο εαυτός τους! Που να φαντάζονταν μικροί που διάβαζαν Λούκι Λουκ, ότι θα μεγάλωναν και θα ήταν με τους γύπες και το νεκροθάφτη…
*** Ο κυνισμός και η εχθρότητα που δείχνουν οι νεοφιλελεύθεροι απέναντι στην κοινωνία και τις αδύνατες κοινωνικά ομάδες, δεν είναι μόνο αποτέλεσμα οικονομικών θεωριών και ιδεολογίας. Είναι τόσο αρρωστημένα διαστροφικήπου είναι απόλυτα βέβαιο πως υπάρχουν κοινωνιολογικοί και ψυχοπαθολογικοί παράγοντες που τους κάνουν τόσο εχθρικούς προς την κοινωνία… μπορεί βέβαια να είναι και μια αγκαλιά που δεν πήραν ποτέ σαν παιδιά…
*** Η προσπάθεια να περάσει η άποψη ότι αντιδρούν μόνο οι γραβάτες και οιεργατοπατέρες στο ασφαλιστικό δεν είναι μόνο λανθασμένη, είναι σχεδόνσαμαρο-μητσοτακική…! Πέφτει στο κενό βέβαια γιατί τα συστημικά ΜΜΕ αυτή την περίοδο έχουν βάλει τον κοινωνικό αυτοματισμό στην κατάψυξη. 
Προέχει να πέσει η κυβέρνηση και να ανέβει ο Κυριάκος τους
Όταν γίνει αυτό, μην έχετε καμιά αμφιβολία- οι γιατροί, οι δικηγόροι, οι αγρότες και οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες θα είναι και πάλι το βασίλειο της φοροδιαφυγής.
 Η διαπλοκή και ο Μ. Λαζαρίδης, διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη, μέχρι χθες τους θεωρούσαν κλέφτες… και μάλιστα κλέφτες εκατομμυρίων που χτίζουν πισίνες!

Το Θέατρο του παραλόγου
Τα σχόλια ακροδεξιών και νεοφιλελεύθερων του «μετώπου της λογικής» για την παράσταση «Ισορροπία του Nash» στο Εθνικό, είναι σχεδόν δυστοπικά, αποτέλεσμα απόλυτης νοητικής παράλυσης και πλύσης του ερειπίου που ονομάζουν εγκέφαλο!
Είναι τέτοιου βαθμού η παραπληροφόρηση και η προπαγάνδα σχετικά με την πειραματική παράσταση του Εθνικού Θεάτρου, που σε κάνουν να ανατριχιάζεις μπροστά στον πραγματικό λαϊκισμό και την απόλυτητρομοκράτηση της σκέψης! Η τραγωδία, μέσα σε όλα αυτά, είναι ότι χρειάζεται να εκδώσει ανακοίνωση το Θέατρο για παράσταση που ανεβάζει… και είναι η παρακάτω

Όταν τα ακροδεξιά, νεοφιλελεύθερα και συντηρητικά στρώματα μιας κοινωνίας φτάνουν στο σημείο να αμφισβητούν τόσο μαζικά την καλλιτεχνική δημιουργία, το κουφάρι έχει αρχίσει και βρωμάει:



ΥΓ. Φυσικά, συστάσεις στην καλλιτεχνική δημιουργία κάνει και η οικογένεια δημοσίων υπαλλήλων που «έχτισε» ολόκληρη πολιτική καριέρα πάνω στην άνανδρη και θρασύδειλη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου