Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Θάψτε το πτώμα τους. Βιαστείτε, μόνο, πριν βρομίσει τη χώρα...























 

ε





 



 










 






 μπόχα

 Η δημοσιογραφία της διαπλοκής στα "καλύτερά" της!
 Όπως πάντα, σε "φόρμα"! 
Με πρώτο καθοδηγητή εκείνον τον Αναστασιάδη, ξέρετε, τον τύπο που κατηγορήθηκε ότι έβγαλε εκατομμύρια στο εξωτερικό, εκείνον τον οποίο συνέλαβε νύχτα η Ιντερπόλ, αλλά για τις ελληνικές δικαστικές αρχές (εκείνες που το ελληνικό πολιτικό σύστημα έχει διαμορφώσει τις προϋποθέσεις να τις έχει υπό τον απόλυτο έλεγχό του καθώς χρειαζόταν τους Αναστασιάδηδες για να επιβιώνει) τον έχουν κορώνα στο κεφάλι μας και ελεγκτή του νου μας. 

Εκείνον που κάνει εκπομπές προωθώντας ως "πρότυπο" το καλύτερο βυζί και το λιγότερο μυαλό, εκείνον που είναι παράλληλα και ιδιοκτήτης μέσων, πρωτοστατώντας στο "επαναστατικό κίνημα" όλου τους σάπιου συστήματος. 

Ο εμπλεκόμενος σε τέτοια υπόθεση μαύρου χρήματος και φοροδιαφυγής- το ξέρει όλη η Ελλάδα, όσο κι αν τα συστημικά μέσα το έπαιξαν από τότε όσο "χαμηλά" μπορούσαν και στη συνέχεια δικαιολόγησαν το επίλεκτο στέλεχος τους στα μάτια της κοινής γνώμης- εκείνος που μαζί με τον Σταύρο Θεοδωράκη, ανέλαβε ακόμα την ευθύνη να κάνει εύπεπτη στην ελληνική κοινωνία την νεοναζιστική, εγκληματική ομάδα της χρυσής αυγής, πήρε τη ρομφαία και άρχισε να "αποκαλύπτει" στην ελληνική κοινωνία τη "διαφθορά της αριστεράς"! 

Ως υπερασπιστική πολιτική, ως εξόφληση γραμματίων στο αληθινά διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα που υπηρετεί με συνέπεια. Με συνεργάτες κολώνες αυτού του συστήματος. 

Μεταξύ άλλων ο γνωστός Ηρακλειώτης βουλευτής της ΝΔ, εκείνος που θεώρησε ότι είναι... "απόδειξη της διαπλοκής της αριστεράς" όταν αριστεροί δικηγόροι της συνόδευσαν στην εισαγγελία Ηρακλείου, το πρωί του δημοψηφίσματος, τον υπογράφοντα τούτο το κείμενο! 

Μια κλήση στην εισαγγελία που προκάλεσε με ολονύχτια σόου και προσπάθειες δημόσιου εκφοβισμού.
Θυμάστε την υπόθεση της Νάντιας Βαλαβάνη, ασφαλώς, θυμάστε και κάμποσες άλλες που πρωταγωνίστησαν Αναστασιάδης και Αυγενάκης.
 Ο ένας έγραφε, προφανώς όσα τον "πληροφορούσε" ο δεύτερος, και ο δεύτερος έκανε τις ερωτήσεις στη βουλή. Και η υπόθεση της Νάντιας δεν είναι η μόνη.
Πολάκης 2
Τώρα, με αφορμή ένα τραγικό περιστατικό, το θάνατο της 4χρονης Μελίνας στο Ηράκλειο, ήλθαν οι αναστασιάδηδες να συνεχίσουν τον "αγώνα με τη ρομφαία".
Πριν οι ειδικοί καταλήξουν στα αίτια της τραγωδίας ξεσηκώθηκαν εκείνοι που είναι βουτηγμένοι μέχρι τα αυτιά μέσα στη λάσπη και το βούρκο του συστήματος, να "ανακαλύψουν"... εκείνοι τους αληθινούς λόγους! Αφού έγιναν, εκτός από εισαγγελείς, ειδικοί αναισθησιολόγοι, χειρουργοί και ό,τι άλλο.

Λοιπόν, αν δεν το μάθατε, η αναισθησιολόγος είναι ναρκομανής, μας είπε ο Θέμος, πρώτα αφού έδειξε βυζάκια και κωλαράκια, γέλασε με την ψυχή του με τις χαμηλόμυαλες μοντέλες που παρελαύνουν μπροστά στο τηλεοπτικό πάνελ του κι αφού έκλαψε με τον δυστυχή πατέρα της Μελίνας (για τον τελευταίο πραγματικά αναρωτιέμαι που βρίσκει τη δύναμη να βγαίνει από την πρώτη στιγμή στα κανάλια και να δίνει τόσες συνεντεύξεις, όταν ακόμα θα νιώθει στα χέρια του το άγγιγμα από το αγγελούδι που έχασε...
Να βγαίνει κι εκείνα να εμπορεύονται, πολιτικά και οικονομικά, τον μεγάλο πόνο του...)

Λοιπόν, η αναισθησιολόγος είναι ναρκομανής!
Αλλά και κλέφτρα!
Άλλο βέβαια ότι η γυναίκα, με συνέντευξή της στην "Πατρίδα", είπε ότι ούτε ναρκωτικά παίρνει, ούτε κλέβει φαρμακεία! Κι ότι, σε εφημερία της, υποφέροντας από ένα κολικό αναζήτησε ένα ισχυρό παυσίπονο στο φαρμακείο του Βενιζελείου, όπου υπηρετεί, δεν βρήκε τους  φαρμακοποιούς, και μπροστά σε άλλους εργαζόμενους πήρε το φάρμακο.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό το έγκλημά της.
Δεν είναι μόνο ναρκομανής και κλέφτρα η αναισθησιολόγος, μας λέει ο Αναστασιάδης των ξώβυζων και της αγιοποίησης του νεοναζισμού.
Είναι, κυρίως, εξαδέλφη του Πολάκη.
Ξέρετε, εκείνου του αγροίκου και αναρχοάπλυτου που έβαλε ο Τσίπρας στο υπουργείο Υγείας.
Άρα, συμπεραίνει ο Αναστασιάδης, η υπόθεση θα συγκαλυφθεί!
Αυτό υποψιάζεται δηλαδή, και το κάνει θέμα!
Δημοσιογραφία με υποψίες!

"Υποψιάζομαι ότι είσαι φούστης"!
Άντε να αποδείξεις κάτι άλλο! Αυτή είναι, εκτός των άλλων, η κυρίαρχη ελληνική δημοσιογραφία!

Συγκάλυψη λοιπόν!
 Κι ας λένε άλλα το υπουργείο, κι ας παρεμβαίνουν κι οι γιατροί, που δεν είναι "του Πολάκη" και "της κυβέρνησης". Συγκάλυψη είπε ο Αναστασιάδης και εγένετο "είδηση" και σε τοπικά, κρητικά, μέσα όπως πολλές άλλες "πρωτοβουλίες" του για τη "διαφθορά της αριστεράς".

Είναι εκείνα τα τοπικά μέσα που επί χρόνια πάνε αγκαλιά στα μπαράκια με όλο το σύστημα της διαφθοράς και δεν άκουσαν λέξη για τη διαφθορά, τη διαπλοκή ενός συστήματος, ούτε φυσικά για τη δυστυχία ενός λαού, τόσα χρόνια. Τώρα, μετά την 26η Ιανουαρίου 2015, τα ανακάλυψαν όλα! Μάλλον, όλα συνέβησαν τον τελευταίο χρόνο!

Και μη σας φαίνεται παράξενο που μιλάμε για διαπλοκή ή αναπαραγωγή της διαπλοκής και από μέσα της Κρήτης. Δεν μπαίνουν τυχαία στο κάδρο.
Θα δείτε σύντομα...

Πάντως μια αναγούλα και μια μυρουδιά μού έρχεται από παντού.
Μάλλον αρχίζει να βρομά το πτώμα της διαπλοκής.
Και προσπαθεί να μας πετάξει τη μπόχα του για να μας ζαλίσει.

Ε, Τσίπρα, ε, Πολάκη και όλοι οι υπόλοιποι, θάψτε το πτώμα πριν βρομίσει τη χώρα, όπως το έκανε τόσα χρόνια. Μην το καθυστερείτε, θα πληρώσουμε όλοι, μια ολόκληρη χώρα, που πληρώνει και θα πληρώνει για πολύ ακόμα, τους αγκαλιασμένους κροίσους της πολιτικής και της δημοσιογραφίας...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου