Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Στοιχήματα για το πότε οι πολιτικοί θα απορρίψουν μια ιδέα τους βάζουν πλέον οι διαφημιστές





























tzitzikostas4-735x449Τους ιδανικούς πελάτες φαίνεται πως έχουν βρει στο πρόσωπο των Ελλήνων πολιτικών οι διαφημιστικές εταιρείες, με τους διευθυντές των δημιουργικών τμημάτων να εκφράζουν πλέον τη βεβαιότητα πως τα μέλη των κομματικών παρατάξεων δεν πρόκειται να αρνηθούν καμία από τις προτάσεις τους, όσο τραβηγμένη και να είναι.
Μάλιστα, καλά πληροφορημένες πηγές του «Κουλουριού» κάνουν λόγο μέχρι και στοιχήματα μεταξύ των στελεχών των διαφημιστικών εταιρειών, σχετικά με την πιο ακραία ιδέα που θα καταφέρουν να «πουλήσουν» στις επικοινωνιακές ομάδες των πολιτικών, χωρίς πάντως μέχρι στιγμής να έχει απορριφθεί η παραμικρή πρόταση.
«Αρχικά ξεκίνησε σαν ένα αστείο μεταξύ κάποιων στελεχών του δημιουργικού τμήματος γνωστής εταιρείας, οι οποίοι έτσι κι αλλιώς έχουν να σκεφτούν καλή ιδέα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Άρχισαν λοιπόν να προτείνουν οτιδήποτε τους ερχόταν στο κεφάλι, βλέποντας πως όσο πιο παλαβό ήταν, τόσο πιο πολύ ενθουσίαζε τους πολιτικούς. Γρήγορα η κατάσταση ξέφυγε και επεκτάθηκε σε όλες τις εταιρείες. Έτσι, είδαμε τον Καμμένο να παίζει με τρενάκια, τον Σαμαρά να παίζει μπάλα με παιδάκια, τον Λαφαζάνη να επιβιβάζεται σε ταξί για το νομισματοκοπείο και τον Λαπαβίτσα να παριστάνει ότι παίζει στους Πρωταγωνιστές. Όχι μόνο έλεγαν ναι σε όλα, αλλά τα θεωρούσαν και ιδεάρες», σχολιάζει χαρακτηριστικά στέλεχος ελληνικής διαφημιστικής και συμπληρώνει:
«Όταν πια δεν είχαμε άλλη ιδέα, απλά είπαμε 'βάλτε και τον Μάντζαρη αν είναι' επειδή εκείνη την ώρα έπαιζε η εθνική ομάδα μπάσκετ και όλοι είδαμε τη συνέχεια». Πλέον, τις ιδέες για τα σποτ των υποψηφίων αρχηγών της Νέας Δημοκρατίας τις δίνουν τα μικρά παιδιά των πολιτικών, ενώ ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί η πληροφορία πως ο Απόστολος Τζιτζικώστας είχε αρχικά δεχθεί να τον καβαλήσει ο ίδιος ο Β. Μεϊμαράκης, όμως η υλοποίηση της συγκεκριμένης ιδέας «κόλλησε» στο μικρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει στη μέση του ο Περιφερειάρχης.
Τέλος, με αγωνία αναμένουμε να δούμε αν θα γίνουν πράξη κάποιες ακόμη ιδέες που προτάθηκαν, όπως αυτή που θέλει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη να δέρνει επί της οθόνης όσους διαφωνούν μαζί του και τον Άδωνι Γεωργιάδη να κάνει ερωτική εξομολόγηση στο βιολί της συζύγου του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου