Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Σπυροπούλου: Πήγε στης Αννίτας και ξέχασε να... ντυθεί!


 








 















 


Στης Αννίτας της Πάνια την εκπομπή βρέθηκε η Κων/να Σπυροπούλου το βράδυ της Τρίτης (3/11) και πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα τηλεοπτική στιγμή. 
Η «ξανθιά αγαπημένη του Alpha» έκανε την πρώτη – και από τις ελάχιστες τα τελευταία τρία χρόνια - φετινή εμφάνιση της ουχί σε εκπομπή του καναλιού, αλλά σε αντίπαλου (Epsilon) και μάλιστα της πρώην ομοκάναλης, Αννίτας.
Αλλά, η Αννίτα είναι φιλενάδα καλή - σχεδόν κολλητή όπως μας εξήγησαν – και δε μπορούσε να αρνηθεί την πρόσκληση. Και άνοιξε, που λες η Κων/να τη ντουλάπα της και φρόντισε να βάλει τα καλύτερα για την εκπομπή της φιλενάδας. Και μιας και η Αννίτα είναι φαν του μαύρου, είπε να προτιμήσει κι εκείνη το ίδιο χρώμα.
Και βρήκε ένα σέξι σικ top να ρίξει από πάνω της. Αλλά φευ, πάνω στον ενθουσιασμό που θα βρεθεί στης Αννίτας και πάνω στο σκιάξιμο ότι θα τη… στριμώξει με «σκληρές» ερωτήσεις (μη φας, έχουμε γλαρόσουπα) το Κωνσταντινάκι (όπως τη λέει και η Πάνια) ξεχάστηκε και βγήκε μόνο με το τοπάκι! Από κάτω δεν έβαλε τίποτα.
Σπυροπούλου: Πήγε στης Αννίτας και ξέχασε να... ντυθεί! [photos]

 «Αϋπνίες» έπρεπε να λεγόταν η εκπομπή και όχι Parole. 
Γιατί, από parole ψες το βράδυ τίποτα. Από μάτια ψάρια, όμως, μπόλικα, ήρθε και χόρτασε ο τηλεθεατής. Και όταν σηκώθηκε η Σπυροπούλου να χαιρετίσει, ήρθε και ολοκληρώθηκε το… έγκλημα.
Λοιπόν, από άρτον η συνέντευξη ήτο σκέτη… πείνα. Από θέαμα, όμως, χορταστική, Και εύγε στη Σπυροπούλου, που χάρισε μία σέξι τηλεοπτική στιγμή μες στα μαύρα τα μεσάνυχτα.

1 σχόλιο:

  1. μωρη κωνσταντινα, κοψε λιγο τις μπουγατσες και τα πιτογυρα σα φακλανα εγινες

    ΑπάντησηΔιαγραφή