Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Μια Αλαμουντίν είχαμε και τη διώξατε, μόνη ελπίδα η Γιουροβίζιον-Της Κατερίνας Μπρέγιαννη





 













Ακραία φαινόμενα προπαγάνδας ενόψει του ν/σ για τα κανάλια που έρχεται.
 Η Ν.Δ. ανακάλυψε το αντιμνημόνιο ενόψει των προπαιτούμεων
 και Mega, ΣΚΑΪ τη φτώχεια.

Οι «ειδικοί» βαθμολόγησαν τόσο σκληρά τον Τσίπρα για τα αγγλικά του, ώστε πήρε πίσω το 23% ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση.

«Φοροκαταιγίδα» η πιο συχνή λέξη της εβδομάδας.
 Καθημερινή η τρομοκρατία για μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις. 
Τι και αν διαψεύδει ο υπουργός, την «αλήθεια» μόνο ο καναλάρχης τη γνωρίζει.

"154 έμειναν", λένε φωτογραφίζοντας Νικολόπουλο. 
Άλλος ένας και... νάτη η κυβέρνηση εθνικής ενότητας. 
Σαν να μην πέρασε μια μέρα, Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι αναμασούν τα σενάρια εθνικής ενότητας. Έχουν και οι εξουσιομανείς δικαίωμα στο όνειρο.

Mega και ΣΚΑΪ ανακάλυψαν τη φτώχεια και την κατέγραψαν στα ρεπορτάζ τους.
 Με συνταξιούχους, στις λαϊκές αγορές. 
Η κοινωνική ευαισθησία δεν είναι προνόμιο κανενός. 
Σωστό. 
Τόσα χρόνια όμως προπαγάνδας υπέρ της αναγκαιότητας περικοπής των συντάξεων για τη σωτηρία της χώρας, μια συγγνώμη δεν πρέπει να τη ζητήσουν. 
Τι, όχι;

Επιτέλους το αντιρατσιστικό φεστιβάλ βρήκε μια θέση στον ΣΚΑΪ αφού «αποκλείστηκε» ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο κ. Λυκουρέζος στρατεύθηκε στην εμπροσθοφυλακή του αντιμνημονιακού αγώνα για χάρη επιχειρηματία της Μυκόνου.

Δ. Οικονόμου: Δεν σου κόβει τη σύνταξη ο καναλάρχης
Άρα δικαιούται να φοροδιαφεύγει; 
Όχι, ο καναλάρχης σ' αγαπάει, βρε κουτό, 
απλά δεν θέλει να πληρώνει φόρους για να μην έχει ποτέ χρήματα το κράτος ώστε να πάρεις αξιοπρεπή σύνταξη. Επιπλέον ο καναλάρχης υπερασπιζόταν Βενιζέλο (PSI) και Σαμαρά (απολύσεις εθελούσιες, ή μη). 
(Παρασκευή, ΣΚΑΪ)

Χ. Θεοχάρης: Ο Σαμαράς έχει καταλάβει τον ΣΥΡΙΖΑ. Και τον Θεοχάρη η Ντόρα. (Δευτέρα, ΕΡΤ)

Αδ. Γεωργιάδης: Δεν είμαι χουντικός. Βαρυσήμαντη δήλωση ειπωμένη με στόμφο του παροιμιώδη γυρολόγου πολιτικού, πωλητή ακροδεξιών και αντισημιτικών βιβλίων. Τρομακτικό και γελοίο, το «κουρδιστό πορτοκάλι» στην πολιτική ζωή της χώρας. (Δευτέρα, ΣΤΑΡ)
Δ. ΟικονόμουΟι λιγότεροι έλεγχοι έγιναν το 2015 και Αν. Λοβέρδος και Ν. Μηταράκης, Π. Καψής για τη λίστα που είναι μεν γνωστή από το 2010 αλλά έκαναν ότι δεν ήξεραν. (ΣΚΑΪ, Τετάρτη, Mega, Πέμπτη)
Δ. ΚαμπουράκηςΔεν είναι Σύροι πρόσφυγες, θα μείνουν εδώ, δεν μπορούν να πάρουν χαρτιά. Αυτή την επιλεκτική κοινωνική ευαισθησία τι λες και τρομοκρατία με ακροδεξιά παρέκκλιση. (Τετάρτη, Mega)
Ν. ΜηταράκηςΧάσαμε γιατί κοροϊδέψατε τον ελληνικό λαό. Σε απλά ελληνικά: 
α) ο ελληνικός λαός είναι ηλίθιος, 
β) άρα στις εκλογές ψηφίζει ότι να 'ναι και 
γ) χάσαμε γιατί φταίτε.
 Σε μια πρόταση χυδαιολογία, αυταρχισμός και ετεροκαθορισμός. (Τετάρτη, Mega)

Γ. Οικονομέας: Πάω να πω κάτι να σας βοηθήσω και δεν με ακούτε. 
Το παράπονο του «αντικειμενικού» δημοσιογράφου την ώρα που παρέχει αφειδώς τη στήριξή του στον εκπρόσωπο της Ν.Δ. στο πάνελ. (Τετάρτη, Mega)

Γ. Οικονομέας: Kυρία Σβίγκου, δεν μπορεί να μονοπωλείτε τη συζήτηση εξανέστη ο μεγαλοδημοσιογράφος. Με Κανέλλη και Λοβέρδο στο πάνελ, ποιος πιστεύετε ότι μονοπωλεί τη συζήτηση; (Τετάρτη, Mega)
Αν. Λοβέρδος: Άμα το κάνει, να μου τρυπήσεις τη μύτη. Μη μας ζητάει και τα ρέστα; Αριστεροί επαίτες. Πρωινά μαθήματα δικανικού λόγου και πολιτικής επιχειρηματολογίας (Πέμπτη, Mega)
Σε σύγχυση ο κ. Καραγκούνης υπερασπίζεται τις 100 δόσεις σαν να ήταν μέτρο της κυβέρνησης Σαμαρά, ενώ ο κ. Πατούλης καλεί σε ένδοξες αντιμνημονιακές μάχες τη Ν.Δ. και χασκογελά πονηρά: «Οι 53;». (Παρασκευή, Mega)
Δ. Οικονόμου: Το θέμα αυτό ενδιαφέρει όλους τους Έλληνες
Ένα χρόνο πριν, η κ. Αλαμουντίν έπαιρνε την τύχη των μαρμάρων στα χέρια της
Ο «κακός» πρώην υπουργός Πολιτισμού Ν. Ξυδάκης άφησε «άνεργη» την καημένη κ. Αλαμουντίν στερώντας της τη δόξα της δικαστικής διεκδίκησης των μαρμάρων.
 Παραλίγο και θα δάκρυζαν τα παπαγαλάκια ενώπιον και του «ειδικού» αναλυτή, δικηγόρου κατά την περίσταση. (Παρασκευή, ΣΚΑΙ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου