Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

ANTINEWS:Δυστυχώς για τη ΝΔ συνεχίζεται το μπάχαλο-Πριν ακόμη εκλεγεί ο νέος αρχηγός δίνουν στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ την «πάσα» για να πάει στη Βουλή μεθαύριο και να ειρωνεύεται τη ΝΔ αντί να δει τα χάλια της κυβέρνησής του
























 Η υπόθεση με την υποψηφιότητα του… μπουμπούκου και τον αποκλεισμό του για 8 λεπτά καθυστέρηση υποβολής των υπογραφών, αποτελεί ένα ακόμη λάθος στη μακρά λίστα λαθών της ΝΔ. Αποτελεί ισχυρό πλήγμα στην εικόνα ενός κόμματος που θέλει να είναι μεγάλο και να διεκδικεί την εξουσία.
Κάποιοι, σκοπίμως ή από βλακεία μεταμορφώνουν τη ΝΔ σε… ΣΥΡΙΖΑ με συνιστώσες, φατρίες, εσωκομματικά παιχνίδια, ύπουλα χτυπήματα στο υπογάστριο.
Για να πούμε ορισμένες αλήθειες πέρα των δικαιολογημένων αντιδράσεων για τον αποκλεισμό του Γεωργιάδη από τις εκλογές στη ΝΔ. Τυπικά η εφορευτική επιτροπή είναι καλυμμένη για την απόφασή της.
 Αλλά πότε τηρήθηκαν οι τύποι στη ΝΔ για να τηρηθούν και τώρα; Από την άλλη, ποιος εμποδίζει να γίνει δεκτή η αίτηση του Άδωνι έστω κι αν είναι εκπρόθεσμη για λίγα λεπτά; Θα κάνει κάποιος ένσταση δηλαδή και θα πάμε στο… Εκλογοδικείο; Σιγά τ’ αβγά και τη μεγάλη παρανομία που θα πει κάποιος ότι έχει γίνει λαθροχειρία.
 Άλλωστε όταν όλοι ζητούν να πάρει πίσω την απόφαση η επιτροπή τότε αυτό πρέπει να κάνει και ο Άδωνις να είναι υποψήφιος ώστε να τηρηθεί η διαδικασία όσο πιο δημοκρατικά γίνεται.
Άλλωστε, ποιος φοβάται τον Γεωργιάδη και δεν θέλει να συμμετάσχει; Είναι κανένα μεγάλο φαβορί και πρέπει να αποκλειστεί για τυπικούς λόγους; Όχι βέβαια.
Αλλά για να λέμε και του στραβού το δίκιο, τι περίμενε ο Γεωργιάδης και δεν πήγε στις έξι παρά ένα; Ας ήταν νομότυπος και ας κατέθετε τις υπογραφές στην ώρα του. Γιατί τώρα δημιουργείται το εξής ζήτημα: Αν αποκλειστεί οριστικά και αμετάκλητα θα βγαίνει από κανάλι σε κανάλι και θα λέει ότι τον απέκλεισαν συμφέροντα μέσα στη ΝΔ. 
Αν συμμετέχει θα χρησιμοποιήσει το ίδιο επιχείρημα για να λέει ότι είναι ανεξάρτητος και πάει απέναντι στα συμφέροντα που τον πολεμούν. Συμπέρασμα: Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο ο Γεωργιάδης είναι πολλαπλά κερδισμένος και εμφανίζεται ως ισχυρός παίκτης εντός της ΝΔ για τον οποίο σφάζονται παλικάρια έξω από το κτίριο της Συγγρού.
Δυστυχώς για τη ΝΔ συνεχίζεται το μπάχαλο, εμφανίζεται ένα κόμμα μικρό να σπαράσσεται από έριδες και δημιουργείται εμφυλιοπολεμικό κλίμα που μόνο δεινά θα φέρει. 
Δεν ξέρουμε ποιοι είναι αυτοί που υπονομεύουν τη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι δίνουν στον Τσίπρα ένα μοναδικό δώρο. Πριν ακόμη εκλεγεί ο νέος αρχηγός δίνουν στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ την «πάσα» για να πάει στη Βουλή μεθαύριο και να ειρωνεύεται τη ΝΔ αντί να δει τα χάλια της κυβέρνησής του.
Αν δεν ξυπνήσουν όλοι στη ΝΔ, αν δεν αφήσουν κατά μέρος τα προσωπικά τους παιχνίδια και μικροσυμφέροντα απλά θα έχουν καταφέρει να βάλουν ταφόπλακα στο κόμμα που έτσι κι αλλιώς είναι σε ημιθανή κατάσταση.

1 σχόλιο:

  1. ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕΣ .......
    ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΜΙΑ ΖΩΗ Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΡΔΕΛΟ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή