Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Μνημείο ψεύδους και υποκρισίας η απάντηση του νέου υφυπουργού Υποδομών



 



 Τρέλα πουλάει ο νέος υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Δημήτρης Καμμένος (γνωστός με το ψευδώνυμο Πόρτα-Πόρτα)  μετά το σάλο που προκάλεσε η υπουργοποίηση του. Το στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ήταν διαβόητος στα κοινωνικά δίκτυα για τα ακραία ρατσιστικά, ομορφοβικά και αντισημτικά σχόλια του.
 Μετά την υπουργοποίηση του έβγαλε ανακοίνωση ότι ο ίδιος «ουδεμία ευθύνη φέρνει για αυτά τα σχόλια» τα οποία τα χρεώνει σε πάνω από…15 συνεργάτες που διαχειρίζονταν τους προσωπικούς του λογαριασμούς και σε άγνωστους χάκερ.  Φυσικά πρόκειται για ασύστολα ψεύδη τα οποία αποτελούν προσβολή προς τη νοημοσύνη μας και δεν γίνονται πιστευτά από κανέναν.  
Όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια η απάντηση του Δημήτρη Καμμένου στηρίζεται σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα! Ο πρωθυπουργός ζήτησε από τον Καμμένο να διερευνήσει την γνησιότητα των tweets και αν αυτά είναι αυθεντικά… και ο υφυπουργός έβγαλε πόρισμα ότι δεν είναι.
Κάθε πρόσωπο φέρει ακέραια την ευθύνη για τα σχόλια που δημοσιεύονται στον προσωπικό τους λογαριασμό. Άλλωστε είναι φανερό ότι τα σχόλια που διατύπωσε αποτελούν προσωπικές του απόψεις τις οποίες ποτέ δεν διέγραψε.  
Από τη νέα κυβέρνηση δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση παρά το γεγονός ότι όλοι γνώριζαν τις ομοφοβικές και ρατσιστικές δηλώσεις πριν τον υπουργοποιήσουν.
Στις ΗΠΑ όταν κάποιος πρόκειται να αναλάβει ένα σημαντικό πόστο, ειδική ομάδα ξεψαχνίζει το παρελθόν του και προχωράει σε σειρά συνεντεύξεων μήπως βρεθεί οτιδήποτε που να μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον του. Στον ΣΥΡΙΖΑ των προθύμων που κάθε φωνή που εναντιώνεται στις επιλογές της ηγεσίας δαιμονοποιείται δεν βρέθηκε ούτε ένας που να τολμήσει να εκφράσει αντιρρήσεις για την περίπτωση του κυρίου «Πόρτα-Πόρτα» (Δημήτρη Καμμένου)! Είχαν φύγει όλοι.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων-«Πόρτα-Πόρτα»:
«Παρατηρώντας τη σημερινή αναστάτωση σχετικά με δημοσιεύσεις στα κοινωνικά δίκτυα που αφορούν άμεσα και έμμεσα το πρόσωπό μου, θέλω να σας δηλώσω κατηγορηματικά ότι όλοι οι λογαριασμοί στα κοινωνικά δίκτυα είχαν ως διαχειριστές, συνεργάτες σε αριθμό άνω των δεκαπέντε.
Όσον αφορά το περιεχόμενο ανακοινώσεων σε κοινωνικά δίκτυα κάτω από τους κωδικούς μου, για πολλές από αυτές δεν φέρω καμία προσωπική ευθύνη και σας ενημερώνω ότι οι λογαριασμοί μου έχουν παραβιαστεί πάνω από τέσσερεις φορές. Για του λόγου του αληθές, ο λογαριασμός μου στο Facebook έχει μπλοκαριστεί από την παραμονή των εκλογών από άγνωστους εισβολείς.
Θέλω να δηλώσω ότι σχετικές αναρτήσεις συνεργατών οι οποίες εκλήφθησαν ή ήταν προσβλητικές προς συγκεκριμένες ομάδες συμπολιτών μας, με βρίσκουν κάθετα αντίθετο και με την παρούσα ζητώ και προσωπικά συγγνώμη από όσους έχουν ενοχληθεί σχετικά, ενώ καταγγέλλω ρητά τον ρατσισμό, τον ομοφοβισμό και τον αντισημιτισμό.
Κλείνοντας θέλω να τονίσω ότι οι ευθύνες που έχω αναλάβει είναι τεράστιες, το έργο εξαιρετικά σημαντικό και στην Ελλάδα του αύριο που οραματιζόμαστε, δεν περισσεύει κανένας Έλληνας πολίτης».
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου