Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

ΙΣΡΑΗΛ: ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΕΝ ΩΡΑ ΔΡΑΣΗΣ Ο ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ


Δείτε το βίντεο εδώ













Ο Χαντάρ Γκολντίν, ο Ισραηλινός στρατιώτης, για τον οποίο υπήρχαν ανησυχίες ότι είχε απαχθεί από μαχητές της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, φέρεται πως σκοτώθηκε εν ώρα δράσης κατά τη διάρκεια επιχείρησης του Ισραήλ στη Γάζα, μεταδίδει το Reuters επικαλούμενο ανακοίνωση που εξέδωσε ο στρατός.
«Μια ειδική επιτροπή ανακοίνωσε τον θάνατο του αξιωματικού του πεζικού των IDF (Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων) της ταξιαρχίας Τζιβάτι, αντιστράτηγου Χαντάρ Γκολντίν, ο οποίος σκοτώθηκε σε μάχες στη Λωρίδα της Γάζας, την Παρασκευή 1η Αυγούστου 2014», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Το Ισραήλ προχώρησε τη νύχτα της Παρασκευής σε νέους αεροπορικούς βομβαρδισμούς στη Λωρίδα της Γάζας σκοτώνοντας δεκάδες Παλαιστίνιους, σύμφωνα με παλαιστινιακές πηγές, ενώ ισραηλινά στρατεύματα συνέχιζαν το Σάββατο τις ευρείες επιχειρήσεις τους στο νότιο τμήμα του παλαιστινιακού θύλακα αναζητώντας τον αγνοούμενο στρατιώτη.
Το Τελ Αβίβ θεωρούσε ότι ο στρατιώτης αυτός ενδέχεται να είναι αιχμάλωτος της Χαμάς, αν και η ένοπλη πτέρυγα της παλαιστινιακής οργάνωσης τόνιζε ότι δεν τον κρατά και ότι είναι πιθανό να είναι νεκρός.
πηγή: naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου