Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Επίσημο Στέκι Των ΜΑΤ Η Αλυσίδα Everest




ΟΙ φωστήρες της εταιρείας Everest, η Γ.Γ Πολιτική Προστασίας, οι Αρχηγοί ΕΛΑΣ και ΠΣ σε συμμαχία με τον φιλομνημονιακό επιχειρηματικό φορέα
« Συμμαχία για την Ελλάδα» αποφάσισαν να προσφέρουν στα καταστήματα  Everest μειωμένες τιμές, στο ένστολο προσωπικό της Αστυνομίας 
και του Πυροσβεστικού Σώματος, που εκτελεί υπηρεσία!
Ξέραμε ότι τα Everest συμμετείχαν στην εκστρατεία ειδικών τιμών του ΟΑΕΔ για 10% (σιγά την έκπτωση) μειωμένων τιμών σε όσους άνεργους επιδεικνύουν στα ταμεία την κάρτα ανεργίας χωρίς η τιμή να συνδυάζεται με καμιά άλλη προσφορά γεγονός που ακυρώνει στην ουσία την προσφορά καθώς οι “εκπτώσεις”  άνευ κάρτας είναι μεγαλύτερες στα κύρια προϊόντα.

Χωρίς να έχουν ανακοινωθεί οι ακριβείς μειώσεις τιμών για τους αστυνομικούς (και τους πυροσβέστες) η μείωση αναμένεται να είναι αισθητά μεγαλύτερη.
Ως γνωστόν άλλωστε οι περισσότεροι αστυνομικοί σε καφενεία τη βγάζουν όλη μέρα περιμένοντας να λήξει η βάρδια τους. 

H αλυσίδα Everest πάντως μετατρέπεται και επίσημα σε στέκι των ΜΑΤ 
και των δυνάμεων καταστολής. 
Είναι κρίμα ότι μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά καθώς το Πυροσβεστικό Σώμα δεν συμμετέχει στην καταστολή διαδηλώσεων όπως στο εξωτερικό αλλά η συγκεκριμένη συμβολική ενέργεια είναι προκλητική ειδικά στην σημερινή συγκυρία που οι δυνάμεις καταστολής στρέφονται ανοιχτά εναντίον του μαζικού κινήματος και η πλειοψηφία τους εμφανίζεται να ταυτίζεται ιδεολογικά με την φιλοναζιστική Χρυσή Αυγή.
Δεν γνωρίζουμε αν στο πλαίσιο των συγχωνεύσεων κρατικών και παρακρατικών οργανισμών η προσφορά για τα Everest θα επεκταθεί και στα ένστολα μέλη της Χρυσής Αυγής και στα τάγματα εφόδου που εκτελούν υπηρεσία με τις ευλογίες της αστυνομίας σε πολλές περιοχές. 
Π.χ θα μπορούσε ο καφές να είναι φθηνότερος και για όσους φοράνε μαύρο μπλουζάκι με το σήμα του κόμματος του Μιχαλολιάκου.
Ήδη από την διαδικτυακή κοινότητα υπάρχει μια πρώτη αυθόρμητη έκκληση σε μποϋοκοτάζ των καταστημάτων Everest
όσο ισχύει η προνομιακή μεταχείριση για τους αστυνομικούς.
Αποκλειστικό βίντεο: 
Οι δυνάμεις των ΜΑΤ μόλις έμαθαν για τις νέες μειωμένες τιμές των Everest σπεύδουν συντεταγμένα να πάρουν τον καφέ τους (και επικρατεί μικρή ένταση).
Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για τη συμφωνία και φωτογραφίες στο left.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου