Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Δελτίο Γιουχαισμάτων (Χ4):

BlackMediterraneanPirate  28-02-2012   
short  link      wp.me/pPn6Y-d3S
Δεν τολμούν να ξεμυτίσουν…
Σε λίγο δεν θα μπορούν να βγουν ούτε απ΄το σπίτι τους…
Κράξιμο 1. 
βουλευτής  Ν.Δ Γιάννης Πλακιωτάκης, Αγ. Νικόλαος-Κρήτη

*
Σήμερα το πρωί (Καθαρά Δευτέρα) στον Αγ. Νικόλαο στην Κρήτη ο βουλευτής της Ν.Δ Γιάννης Πλακιωτάκης πήγε να πιει καφέ σε μία καφετέρια της πόλης
και ο κόσμος που τον πήρε χαμπάρι τον αποδοκίμασε έντονα, γιουχάροντάς τον.
Τελικά ο τύπος, φυγαδεύτηκε από την πίσω πόρτα του μαγαζιού για να αποφύγει τον διασυρμό που τον περίμενε βγαίνοντας έξω κανονικά. (Πηγή:  athens.indymedia.org)
*
*
Κράξιμο 2. 
βουλευτής ΠΑΣΟΚ Άγγελος Τόλκας
>>>
Κράξιμο βουλευτή του πασόκ στη Νάουσα
>>>
από @ 17:38, Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012
Αναρχικοί και αντεξουσιαστές εντόπισαν το βουλευτή του πασοκ Τόλκα Άγγελο να γευματίζει σε κεντρική ταβέρνα της Νάουσας. Αρχίσαμε να το γιουχάρουμε στολίζοντας αυτόν και την παρέα του με ωραία επίθετα.Ενώ απαιτήθηκε να αποχωρήσει μας έλεγε ότι είναι “δημόσιος χώρος” και θα γευματίσει και θα αποχωρήσει.Ενώ συνεχιζόταν το γιουχάρισμα για 40 λεπτά (και δεν αποχωρούσε) σύντροφοι άρχισαν να τρώνε και να πίνουνε από το φτωχικό τους γεύμα.Τελικά επενέβησαν οι “προστάτες του πολίτη” και τον πήγαν με “ασφάλεια” στο σπίτι του.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥ (Πηγή: athens.indymedia.org )
*
*
Κράξιμο 3. 
βουλευτής ΠΑΣΟΚ Έβρου και πρώην υπουργός Γιώργος Ντόλιος
Ο βουλευτής Έβρου και πρώην υπουργός Γιώργος Ντόλιος, ενώ περίμενε να κάνει δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, στα πλαίσια των καρναβαλικών εκδηλώσεων στις Φέρες, δέχτηκε την αιφνιδιαστική επίθεση από έναν ηλικιωμένο κάτοικο της περιοχής, ο οποίος άρχισε να τον χτυπά με μια πατερίτσα που χρησιμοποιούσε.
Τελικά αφού πρώτα του κατάφερε 3 χτυπήματα αστυνομικοί και κάτοικοι τον ακινητοποίησαν, ενώ ο πρώην υπουργός δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις για το περιστατικό, ούτε να δώσει κάποια συνέχεια. (Πηγή:  )
*
*
Κράξιμο 4. 
βουλευτής ΠΑΣΟΚ Έβρου και πρώην υπουργός Χ.Καστανίδης (κράξιμο μέσα στο αεροπλάνο για
Θεσσαλονίκη, ταξίδευε Α’ θέση)
>>>
Αποδοκιμάστηκε ο Καστανίδης επειδή ταξίδευε στην πρώτη θέση
Αποδοκιμάστηκε ο Καστανίδης επειδή ταξίδευε στην πρώτη θέση
Την περασμένη Παρασκευή ο τέως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ταξίδευε, πρώτη θέση, με την πτήση των 9.30 γνωστής αεροπορικής εταιρείας από την Αθήνα για Θεσσαλονίκη.Κάποια στιγμή, ένας από τους κορυφαίους γιατρούςτης χώρας μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία του Καστανίδη στην πρώτη θέση, δεν άντεξε και γύρισε και του είπε: «καλά δεν ντρέπεστε να ταξιδεύετε ακόμη και σήμερα στην πρώτη θέση; Εγώ την δική μου θέση την πληρώνω από τη τσέπη μου».
»Γιατί όμως να πληρώνω και τη δική σας θέση και τα προνόμια σας; Θα παθαίνατε κάτι αν ταξιδεύατε σε οικονομική θέση;» αναρωτήθηκε σε έντονο ύφος ο γιατρός.
Ο Καστανίδης όμως δεν έδωσε καμία απάντηση.
Όμως ο γιατρός που αντέδρασε … κέρδισε το χειροκρότημα όλων των υπόλοιπων επιβατών, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kentrinews.gr. (Το είδαμε στο  tsantiri.gr )


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου