Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ-«50% κούρεμα κάντε σε κάνα γίδι από εμάς θα πάρετε ένα αρ….ι».

http://www.tsantiri.gr/koinonia-kinimata/orgi-ton-opadon-tou-olimpiakou-kanenas-politikos-sto-karaiskaki.html

Οργή των οπαδών του Ολυμπιακού: «Kανένας πολιτικός στο Καραϊσκάκη»

Οργή των οπαδών του Ολυμπιακού: «Kανένας πολιτικός στο Καραϊσκάκη»
Για ακόμα μία αγωνιστική έκαναν την εμφάνιση τους τα πανό κατά των πολιτικών.
Λίγο μετά την έναρξη και συγκεκριμένα στο 10λεπτο της αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ στο γήπεδο Καραϊσκάκη, οπαδοί των «ερυθρολεύκων» φώναζαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης, και μάλιστα ο Παπανδρέου είχε την… τιμητική του, διότι άκουσε υβριστικά συνθήματα, ενώ δεν άργησαν να αναρτήσουν και πανό με το σύνθημα «Kανένας πολιτικός στο Καραϊσκάκη».

Επίσης στην εξέδρα των οργανωμένων, άλλα δύο πανό εμφανίστηκαν τα οποία έγραφαν «Αλήτες, Προδότες Πολιτικοί θα κάψουμε εσάς και τη βουλή» και «50% κούρεμα κάντε σε κάνα γίδι από εμάς θα πάρετε ένα αρ….ι».
Όμως τα παρατράγουδα δεν άργησαν να έρθουν, καθώς ο διαιτητής Σέλιμος, αρνήθηκε να ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο, καθώς ζήτησε να κατέβουν τα πανό. Παρόλα αυτά πρυτάνευσε η λογική και από αρκετή καθυστέρηση το παιχνίδι άρχισε κανονικά.
Ο τέταρτος διαιτητής ζήτησε να κατέβουν πανό καθώς υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας.Μάλιστα υπήρξε και σχετικό αίτημα προς τον κόσμο από τα μεγάφωνα για τα πανό πολιτικού περιεχομένου.





















Στο Αγρίνιο


Στο Αγρίνιο ο διαιτητής Βοσκάκης δεν διέκοψε ούτε λεπτό τον αγώνα Παναιτωλικού-Ξάνθης όταν οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας ανέβασαν δυο πανό στη θύρα 6. Το ένα έγραφε “Μπάτσοι παντού, δικαιοσύνη πουθενά” και το άλλο “Το δίκιο το έχουν ο λαός και οι εξεγερμένοι, όχι οι πολιτικοί και οι βολεμένοι”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου