Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΛΑΛΗ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕ ΣΤΟ REAL?

Tην άκουγα σήμερα το μεσημέρι,στην εκπομπή που κάνει με τον Χαρδαβέλλα στον Real.Και επιβεβαίωσα την εντύπωση που είχα αποκομίσει όταν είχε τύχει να την ξανακούσω.

Πέραν της πολύ ευχάριστης φωνής-πράγμα σημαντικότατο στο ραδιόφωνο,το κορίτσι αυτό έχει βάθος σκέψης,έχει τσαγανό,έχει άποψη και.....αριστεροφέρνει.

Την έχουν βάλει με τον Χαρδαβέλλα,έναν κακό δημοσιογράφο.Πραγματικά κακό.Δε θα μεινω στην μνημονιακή του στάση.Θα μείνω στο ότι δεν έχει γνώσεις,δεν έχει αναλυτική σκέψη,φαίνεται ότι δεν ενημερώνεται όπως θάπρεπε να κάνει ένας δημοσιογράφος.Τέλος μπορείς να τον ακούσεις να φάσκει και ν'αντιφάσκει συνεχώς.Πράγμα που βέβαια το κάνουν συχνά ΠΟΛΛΟΙ δημοσιογράφοι.Και προσωπικά μ'ενοχλεί πολυ.


Δηλαδή τώρα να λένε μία άποψη και μετά από ένα λεπτό άλλη.Ίσως γιατί τους έστειλε ένας ακροατής μήνυμα,ίσως γιατί ξέχασαν τί είχαν πεί πριν,ίσως γιατί απλά ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ.

Το κάνει συχνά κι ο Χατζηνικολάου.Πριν λίγες μέρες ακούγαμε ραδιόφωνο με μια κοπέλα.Τον ακούγαμε την ωρα που έλεγε τί καλη ήταν η συγχώνευση ΑΛΦΑ-EUROBANK.Και βρίζαμε.Μετά από κάνα δίλεπτο κι αφού προφανώς κάποιος τουιττεράς θα τούστειλε τουίττερ,εξέφρασε την ακριβώς αντίθετη άποψη,θέτοντας επιφυλλάξεις,Ετσι είναι η δημοσιογραφία και οι δημοσιογράφοι μας στις μέρες μας.

Τέλος πάντων,Ας επανέλθουμε στο θέμα μας.Διάβαζαν λοιπόν μήνυμα ακροατή που έλεγε πως δεν κόβει αποδείξεις και πως και οι πελάτες του όταν πάνε στο μαγαζί του του λενε :κοίτα,κανόνισε Αριστείδη(δε θυμάμαι το ακριβές όνομα)δε θέλουμε απόδειξη.

Και συνέχιζε ο....Αριστείδης στο μήνυμά του ότι προτιμά να  επωφελούνται οι πελάτες του παρά να πηγαίνουν τα λεφτά στους κλέφτες.Εννοούσε ότι εκοβε τον ΦΠΑ στις τιμές.

Ε,εκεί ωρύεται ο Χαρδαβέλλας και λέει έτσι φτάσαμε εδώ και τί απαράδεκτο είναι κλπ κλπ.

Και παρεμβαίνει η Πολλάλη και λέει,πραγματικά ειναι απαράδεκτο αλλά οταν ακούει ο κοσμος ότι ο Μπατατούδης που έφαγε του κόσμου τα εκατομμύρια κυκλοφορεί ελεύθερος θυμώνει.

Και λέει ο Χαρδαβέλλας:Αλλο αυτό.
Τί άλλο αυτό ρε σαχλαμπιχλα;Τι απάντηση ηλίθια ειναι αυτή;Αλλο αυτό.......

Τέλος πάντων.Μετά αναφέρθηκαν στις συλλήψεις που έγιναν στο Σύνταγμα χτες για παρακώλυση συγκοινωνιών.Κι αφού ανέφερε η Πολλάλη την ειδηση λέει η κοπέλα το αυτονοητο:Οτι βρήκε τρόπους η αστυνομια και το κράτος να αποδυναμώσει τις συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα χρησιμοποιώντας αδικήματα όπως αυτό.

Πετάγεται ο Χαρδαβέλλας και λέει:πάντα έτσι γινόταν.Και απαντά το κορίτσι:Τώρα γίνεται περισσότερο.ΜΑΓΚΙΑ.

Εκείνη την ώρα επικρατεί παγωμάρα στο στούντιο,της λέει ο Χαρδαβέλλας επιτιμητικά:Αλήθεια,ε;Και μετά πέφτει μια παγωμένη σιώπή.Και πήγαν σε διαφημίσειιιιιςςςς.

Μπράβο ρε Πολλάλη.Μικρή,μικρή  αλλά ο Χαρδαβέλλας δεν πιάνει μία μπροστά σου.
Ξέρετε τί συμβαίνει;Όταν βάζουν μια νεαρή δημοσιογράφο,δίπλα στο "μεγάλο"όνομα,αυτό που συνήθως συμβαίνει είναι η νεαρή....να συμφωνεί σε όλα με τον "μεγάλο".Κι αν πάει κάποια στιγμή να...παρεκκλίνει,αυτός να την ...επαναφέρει στην τάξη.

Αυτή εδώ,η Πολλάλη,τολμά και εκφράζει την άποψή της.Να δούμε μέχρι πότε....;)

4 σχόλια:

  1. Κιρκη μου, δεν θα εχανα σαλιο για τον χαρδαβλακα,ο τυπος ειναι δηθεν απο τα νειατα του,θυμαμαι καλα.αλλα τωρα πια εχει γινει ενας γεροξεκουτης που διαδιδει οτι μαλακια του πουνε,η οτι μαλακια δει στο καινουργιο του παιχνιδι ,το ιντερνετ.ασε που δεν ψαχνει,αλλα που να τρεχει ο ανθρωπος,αφου και ετσι βγαζει λεφτα απο τα κοροιδα τους ελληνες που τον θεωρουν και δημοσιογραφο.....
    Αυτοι ολοι της σχολης των δημοσιογραφων της ελλαδας,δεν ειναι τιποτα παραπανω απο αταλαντοι που δεν βρηκαν αλλο τροπο να την βγαλουν ,και να μην δουλευουν.Ειχα εναν συμμαθητη στο λυκειο που απο το παιδι της φαπας ,και αντικοινωνικος,γιατι δηθεν δεν του αρεσαν τα ξενα,τα ροκ,αυτα τα καπιταλιστικα ,(ναι ηταν κνιτης ),απο εκει λοιπον βρεθηκε στα ΝΕΑ ,να ειναι ο λυνω δενω.απο υποπτος για τρομοκρατια και καταζητουμενος πριν χρονια,εγινε ο ανθρωπος που ειχε την τελευταια λεξη στο τι θα τυπωθει.και επισημα ηταν απλα ενας δημοσιογραφος.ελα ομως που ακομα και τερατα υποτοιθεται των Νεων ,ερχοντουσαν στο γραφειο του για να παρουν το ΟΚ ....
    Και δεν ειχε ιδεα απο γραψιμο,δημοσιογραφια,ουτε τιποτα.αλλα ειχε διασυνδεσεις.τι ειδους?υποθετω οτι η ΚΥΠ δεν ηταν εξω απο τους συνδεσμους του.....λεω εγω τωρα,δεν ξερω.....
    Οταν ηταν λοιπον να βγει αρθρο για κανεναν αναρχικο ,μονο αυτος εδινε την εγκριση .αν δεν το ενεκρινε αυτος ,δεν τυπονοταν.Τωρα αν μπορει κανεις να εξηγησει οσα περιγραφω,καλο για τον ιδιο.εγω παντως ,εχω πολλα ερωτηματικα για τον ρολο και τις δυνατοτητες του.για παραδειγμα τον αναφερω.Γιατι ετσι ηταν ο δημοσιογραφικος κοσμος μεχρι τωρα.μια απατη ,απο αταλαντους,πληρωμενους,παπαγαλους.η δηθεν ερευνητες.που ομως ειχαν ατζεντα,ειχαν στοχους και το μονο που δεν ειχαν ηταν αμεροληψια,και αντικειμενικοτητα.
    τελος παντων μη το κουραζω,καμμια εμπιστοσυνη ,ουτε καν σε αυτους που φαινονται λογικοι και νοημονες.Στην ελλαδα του σημερα ,οποιος εμπιστευεται τις εξουσιες που υπηρχαν τοσο καιρο ,ειναι η συνεργατης τους,η ανοητος.κοιταει την τσεπαρα του και την ασβηστη διψα για χρημα και δοξηα.και πουλαει για αυτο την ψυχη του,ποσο μαλλον την δικη σας.....¨):):):)
    Και για νβα γελασει το χειλακι μας,καλος ο χαρδαμελας,για γελιο μονο.αλλα για πολυ γελιο.οσο τον αντεξει κανεις βεβαια γιατι εγω δεν τον μπορω καθολου.ειναι γλοιωδης,και μου θυμιζει κατι πουρα που κανουν τους γοηδες,με τα σαλια να τρεχουν απο ολες τις παντες.ενας γεροξεκουτης ,οπως λες και εσυ ανημερωτος ,χωρις κριτικη σκεψη,(και δεν ειναι οτι συγκρατηται και για αυτο δεν δειχνει την κριτικη του,απλα δεν υπαρχει κριτικη,δεν καταλαβαινει τιποτα,απλα βρισκει τροπο να βγαζει λεφτα.αχρηστος,επικινδυνος,και ανοητος.σε εναν καλυτερο κοσμο τετοιοι τυποι θα ηταν στο ιδρυμα αποκαταστασης ηλιθιων.αλλα σημερα ,εχουν βγει στον κηπο του ιδρυματος,την ελλαδα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΕΙ ΜΩΡΕ. ΚΙ ΑΥΤΗΝ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαα Πάντως αν σε νοιάζει έχω αλλάξει άρδην άποψη;)

      Διαγραφή
    2. Ε, όχι, τη Μαιρούλα... ευχαρίστως...

      Διαγραφή