Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΚΟΡΠΙΑ ΛΟΓΙΑ

Αυτη την ταμπέλα στην παραλιακή που διαφημίζει το κέντρο όπου δουλεύουν ο Οικονομοπουλος,η Πάολα και ο Νίνο,αυτή την τεράστια ταμπέλα που γράφει συνεχίζετΕ από τόσο του μηνός,κανείς δεν την πρόσεξε;Ε;Ε;

Ακουγα το μεσημέρι τη συνέντευξη του Μανόλη Κεφαλογιάννη στην εκπομπη του Χαρδαβέλλα στον Real Fm,Και δεν πίστευα στ αυτιά μου.Ενώ μιλούσαν για την πολιτική κατάσταση,συζήτηση κουλαντρίσιμη για τον Χαρδαβέλλα,λέει ο Κεφαλογιάννης:Και τί ειναι οι δημοσιογράφοι,τί το διαφορετικό έχουν για να διατηρούν ευγενές ταμείο.ΝΤΟΙΝΓΚ!!!!!


Και συνέχισε!!!!!Και τα αφεντικα των ΜΜΕ που δείξε και μείξε.ΝΤΟΙΝΓΚ!Παγωνιά στο στούντιο.,Παρεμβαίνει ο Χαρδαβέλλας και μασάει,Ε,εεε δεν μπορώ ναααα,πώωω για τ αφεντικάαααα γιατίιιι,ούτε θυμάμαι τί είπε.

Και μετά πάει να ψελίσσει κάτι και δεν το ψελλίζει τελικά.Πιάνεται απο μια κουβέντα του Κεφαλογιάννη οτι αυτα που λέει δεν αφορούν όλους τους δημοσιογράφους και ησύχασε.

Μάγκας ο Κεφαλογιάννης.Εμεινα που τα είπε τόσο χοντρά.Οσοι ψηφίζετε ΑΚΟΜΑ ΝΔ και δεν έχετε βάλει μυαλό ,ρίχτε του ένα ψηφαλάκι.

Οσο για τον Χαρδαβέλλα...ο γνωστός Χαρδαβέλλας.Τί κρίμα που δεν ανεβάζουν στον Ρίαλ ολες τις εκπομπές.Θα χε πλάκα να το ακούσετε.

Ενιγουέι,οι δημοσιογράφοι συνεχίζουν τον διαγωνσμό αθλιότητας με τους πολιτικούς.Ποιοι είναι πιο άθλιοι;Ο αγώνας συνεχίζεται.

2 σχόλια: