Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Σοκαριστικές φωτογραφίες και βίντεο απ'την Τουρκία-Και μεις στον κόσμο μας

3 σχόλια:

  1. Θέλει προσοχή.
    Μήπως οι σταυροφόροι που με την βοήθεια της Αλκάιντα δολοφονούν τον Συριακό Λαό είναι πίσω και από αυτήν την Άνοιξη ? Με το πρόσχημα της Δημοκρατίας μήπως έχομε μία από τα ίδια ?
    Αφού τους Δυτικούς τους κόφτει τόσο η Δημοκρατία γιατί δεν επιβραβεύουν την Παλαιστινιακή Αρχή που μόνη αυτή μεταξύ όλων των Αράβων εφαρμόζει Δημοκρατικές διαδικασίες και ελεύθερες εκλογές ?
    Να διαδηλώσουμε κατά του Ερντογάν και άρα υπέρ του κεμαλικού κράτους ?
    Σκατά στα μούτρα μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Ή Ερντογάν ή το κεμαλικό κράτος» Τόσο φτωχές είναι οι επιλογές που επιτρέπετε στη σκέψη σας κύριε gvam44;
    Ο κόσμος στην αντίληψή σας φαίνεται να είναι προκαθορισμένος και μάλιστα από άλλους έξω από τις δυνάμεις σας. Το ότι μπορεί κανείς να καθορίσει τη πορεία προς το μέλλον δεν περνάει από το μυαλό σας καθόλου;
    Βαθειά και πολύ διαδεδομένη η παθολογία που σας κατατρέχει και φαντάζομαι πολύ δύσκολο να καταλάβετε τι σας προσάπτω. Σας προσάπτω μοιρολατρία παρόμοια μ' αυτή των δεισιδαιμονικά θρησκευόμενων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι μισθοφόροι που δολοφονούν τον Συριακό λαό,είναι οι ίδιοι που δολοφονούν και τον Τούρκικο στην πλατεία Ταξίμ,κύριε.
    Ο Ερτογάν και η αστική τάξη της Τουρκίας είναι οι ίδιοι που εξοπλίζουν τους μισθοφόρους κατά της Συρίας,με αυτούς που οπλίζουν το χέρι του μπάτσου ενάντια στους άοπλους και ειρηνικούς διαδηλωτές.
    Τί δεν καταλαβαίνεις κύριε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή