Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

Και αναρωτιέσαι: Το τρενάκι του τρόμου πού θα σταματήσει; Ουκρανία, Πολωνία, Τουρκία ή Κολομβία;




 











 


Πιάσαμε πάτο και οι μέρες μας μαυρίζουν επικίνδυνα. Διαφθορά, λογοκρισία, παιδοφιλία, χειραγώγηση βγήκαν στην επιφάνεια αυτή την εβδομάδα. Ακραίο περιστατικό λογοκρισίας ήρθε να επιβεβαιώσει ότι οι ισχυροί της χώρας είναι στο απυρόβλητο, υπεράνω υποψίας και οποιασδήποτε κριτικής.

Στη χώρα του Αριστοφάνη η σάτιρα απαγορεύτηκε. 

Τηλεπαρουσιάστρια με ισχυρές «πλάτες» και μπράβοι εισβάλλουν στη σκηνή τραμπουκίζοντας τον Χ. Ζαραλίκο για να σταματήσει την παράστασή του. Δεν τους άρεσαν τα αστεία του για τον γνωστό εφοπλιστή, ιδιοκτήτη ΠΑΕ και πολλών ΜΜΕ, που πανηγύριζε προεκλογικά ότι «πέφτει η χούντα»!

Από την αρχή φάνηκε η μηδενική ανοχή στον πολιτισμό της κυβέρνησης Μητσοτάκη, όταν έδωσε πρωτοφανή δείγματα αυταρχισμού εισβάλλοντας σε κινηματογράφους για να συλλάβει ανήλικους που έβλεπαν το "Joker" μαζί με τους γονείς τους.

Σε άλλα νέα, μάθαμε ότι 34 αστυνομικοί εμπλέκονται σε κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων ατόμων με ποινικό παρελθόν, στους οποίους εξέδιδαν πλαστές ταυτότητες και διαβατήρια αντί αντιτίμου 30.000 για κάθε έγγραφο, για να τους «καθαρίσουν». Οι «ξένοι» είναι καλοί όταν είναι προσοδοφόροι...

66χρονος ανώτατος δικαστικός του ΣτΕ συνελήφθη για εμπλοκή του σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών. Την ίδια ώρα, για τέσσερις βιασμούς ανηλίκων κατηγορείται και θα οδηγηθεί σε δίκη ο σκηνοθέτης, ηθοποιός και πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, με διορισμό Μητσοτάκη, Δημήτρης Λιγνάδης.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη σαπίλα, η χειραγώγηση. Και κάθε φορά που μαθαίνουμε κάτι, χαιρετίζουμε την ύπαρξη των σόσιαλ μίντια, σε αντίθεση με την ελεγχόμενη δημοσιογραφία της λίστας Πέτσα.

Με έγγραφο  πλέον αποκαλύφθηκε ότι, όσο κι αν η κυβέρνηση τον κρύβει στη σκιά του Κ. Μητσοτάκη, η αλήθεια δεν κρύβεται για το ποιος έδινε τις εντολές στη διανομή των χρημάτων της λίστας Πέτσα στα μίντια.

Η επιστολή της εταιρείας Initiative Media που παρουσίασε στην Εξεταστική ο Γ. Ραγκούσης δείχνει ξεκάθαρα Μαξίμου και διασπάθιση δημόσιου χρήματος με αντάλλαγμα το συντονισμένο λιβανιστήρι των μίντια, τη χειραγώγηση και την απόκρυψη ενοχλητικών ειδήσεων.

Κερασάκι στη σαπίλα της δεξιάς διακυβέρνησης, η απαξίωση των ΜΕΘ και της επιστήμης από τον πρωθυπουργό, η εξοικείωση με τους δεκάδες καθημερινούς θανάτους της πανδημίας που μας προτρέπει ο Γεωργιάδης και ο Παπαδημητρίου, που μπορεί να αποκαλεί «μπάτσους» τους αστυνομικούς χωρίς να τρώει μηνύσεις γιατί, όπως είπε, ακόμα και για τη δική του γλώττα λανθάνουσα ένας είναι ο υπαίτιος: 

ο ΣΥΡΙΖΑ.

Και σκέφτεσαι: πώς φτάσαμε έως εδώ;

 Ο καθένας, καθεμιά σε προσωπικό λοκντάουν ζούμε, σε αυστηρό περιορισμό μέσα στη δική μας φούσκα, ενώ τα απολύτως αυτονόητα και κεκτημένα δικαιώματα ελευθερίας έκφρασης, λόγου, ενημέρωσης αμφισβητούνται.

Και αναρωτιέσαι: 

Το τρενάκι του τρόμου πού θα σταματήσει; Ουκρανία, Πολωνία, Τουρκία ή Κολομβία;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου