Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

Το ert.gr εξαφάνισε την ερώτηση της Ολλανδής δημοσιογράφου στον πρωθυπουργό










Η ενημερωτική ιστοσελίδα της δημόσιας τηλεόρασης, το ert.gr, που υπάγεται ως γνωστό στο Μαξίμου, εξαφάνισε την ερώτηση της Ολλανδής δημοσιογράφου Ινγκεμποργκ Μπέγκελ για τις επαναπροωθήσεις στην κοινή συνέντευξη Μητσοτάκη – Ρούτκε στο μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με το ert.gr, ο κ. Μητσοτάκης απάντησε «σε ερώτηση δημοσιογράφου από την Ολλανδία σχετικά με το μεταναστευτικό», χωρίς άλλη διευκρίνιση. Παραθέτει φυσικά ολόκληρη την απάντηση του πρωθυπουργού, που κατηγορεί την δημοσιογράφο ότι τον προσβάλλει, χωρίς να δίνει την ευκαιρία στους αναγνώστες να κρίνουν οι ίδιοι την απάντηση σε σχέση με την ερώτηση, ούτε να πληροφορηθούν τι αφορά συγκεκριμένα.

Δεν αναφέρουν, τέλος, το παραμικρό για την ηχηρή διάψευση της δημοσιογράφου στον πρωθυπουργό, ο οποίος την κατηγόρησε σε έντονα θυμωμένο ύφος ότι δεν έχει πάει στη Σάμο, για να εισπράξει την απάντηση ότι στην πραγματικότητα έχει επισκεφθεί το νησί και τις εγκαταστάσεις του νέου Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης.

Η ιστοσελίδα παραθέτει ολόκληρο το βίντεο της συνέντευξης Τύπου, που γίνεται όμως στα αγγλικά, χωρίς να προσθέσει υπότιτλους.

Μαζί με τους πρόσφυγες, το Μαξίμου επαναπροωθεί και τις μη αρεστές ερωτήσεις δημοσιογράφων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου