Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

Διαβάζοντας και τι έγινε στις αντίστοιχες "τηλεσυναντήσεις" της Υπουργού πριν λίγες μέρες σε δήμο Χολαργού-Παπάγου και δήμο Ηρακλείου, με αποκλεισμό εκπροσώπων εκπαιδευτικών αλλά και ...κλείσιμο μικροφώνων, μπήκαμε στο νόημα!

φ


 




«Κεραμ..ίδα» έπεσε στους γονείς του Κρυσταλλείου όταν έλαβαν πρόσκληση από το πολιτιστικό κέντρο του δήμου Πεντέλης για τη συμμετοχή εκπαιδευτικών και γονέων σε τηλεσυνάντηση με την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως που είναι προγραμματισμένη την Τρίτη 26 Ιανουαρίου. 

Σύμφωνα με το Σύλλογο Γονέων του Κρυσταλλείου στην συζήτηση αυτή θα βρίσκονται «επιλεγμένοι καλεσμένοι που πρέπει να στείλουν από πριν τις ερωτήσεις τους για "ομαδοποίηση", σε μια διαδικτυακή συζήτηση που δεν επιτρέπεται να βιντεοσκοπηθεί ή να προβληθεί ζωντανά...» και προσθέτουν:

«Διαβάζοντας και τι έγινε στις αντίστοιχες "τηλεσυναντήσεις" της Υπουργού πριν λίγες μέρες σε δήμο Χολαργού-Παπάγου και δήμο Ηρακλείου, με αποκλεισμό εκπροσώπων εκπαιδευτικών αλλά και ...κλείσιμο μικροφώνων, μπήκαμε στο νόημα» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι γονείς του σχολείου, και καλούν σε νέα ανοιχτή συζήτηση την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου στις 20:00, που θα μεταδοθεί από τη σελίδα του συλλόγου στο facebook

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων

Κεραμ..ίδα μας έπεσε όταν πριν 5 ημέρες λάβαμε πρόσκληση από το ...πολιτιστικό κέντρο του δήμου Πεντέλης για συμμετοχή σε τηλεσυνάντηση αύριο Τρίτη 26/1/2021 μεταξύ της Υπουργού Παιδείας κ. Κεραμέως, εκπαιδευτικών και Συλλόγων Γονέων.

"Επιλεγμένοι" καλεσμένοι που πρέπει να στείλουν από πριν τις ερωτήσεις τους για "ομαδοποίηση", σε μια διαδικτυακή συζήτηση που "δεν επιτρέπεται να βιντεοσκοπηθεί ή να προβληθεί ζωντανά..."

Διαβάζοντας και τι έγινε στις αντίστοιχες "τηλεσυναντήσεις" της Υπουργού πριν λίγες μέρες σε δήμο Χολαργού-Παπάγου και δήμο Ηρακλείου, με αποκλεισμό εκπροσώπων εκπαιδευτικών αλλά και ...κλείσιμο μικροφώνων, μπήκαμε στο νόημα!

Τα ζητήματα στην Παιδεία είναι πολύ σημαντικά για να γίνονται πεδίο προφάσεων και εντυπώσεων με "αυθόρμητους χειροκροτητές".

Εμείς, ο Σύλλογος Γονέων του Κρυσταλλείου, μεθαύριο Τετάρτη 27/1/2021 στις 20:00, όπως κάθε Τετάρτη τους τελευταίους μήνες, θα κάνουμε στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/syllogos.goneon.krystalleio/ μια ζωντανή πραγματική συζήτηση με τίτλο "Πανδημία στην Παιδεία".

Με αληθινούς καλεσμένους, ελεύθερες ερωτήσεις και ειλικρινείς απαντήσεις.

https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/anakoinoseis/342278_goneis-stimenes-diadiktyakes-syzitiseis-me-tin-ypoyrgo-paideias

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου