Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

Τέλος επειδή δεν είμαστε λωτοφάγοι οφείλουμε να αναγνωρίσουμε στη ΔΑΠ ΝΔΦΚ ότι παλιότερα, όταν η Χρυσή Αυγή γέμιζε δύο ταξί, σπίτωσε, περιέθαλψε και «μόρφωσε» δεκάδες εκατοντάδες νέους που αργότερα στελέχωσαν τη Χρυσή Αυγή.

 














Η ΔΑΠ ΝΔΦΚ, η «γαλάζια παράταξη» του Κ. Μητσοτάκη, δεν θα σταματήσει ποτέ να μας εκπλήσσει με τα αποθέματα θράσους που διαθέτει. Πριν από λίγες μέρες έβγαλε ανακοίνωση με τίτλο «Αναβάθμιση της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης - δικαίωση για τη συντριπτική πλειοψηφία των φοιτητών».

Χαιρέτισε τον νόμο Κεραμέως – Χρυσοχοΐδη, θεωρώντας ότι επιτέλους το «πάρτι ανομίας» τελείωσε και τώρα θα μπει μια τάξη.

Μίλησε για δεκαετίες ανοχής της βίας στα Πανεπιστήμια, για κόκκινα τάγματα εφόδου και άλλα ηχηρά παρόμοια.

Και σημείωσε: 

«Είμαστε περήφανοι για τη δικαίωση των αιτημάτων μας και αυτονόητα υποστηρίζουμε την άμεση και πλήρη υλοποίηση όσων εξαγγέλθηκαν. Είναι καιρός η Τριτοβάθμια Εκπαίδευση να φύγει από το παρελθόν και να κοιτάξει το μέλλον. Είναι επιτέλους η ώρα τα Πανεπιστήμια να πάψουν να προσφέρουν κάλυψη σε γιάφκες και εγκληματίες και να επιτελέσουν τον πραγματικό τους ρόλο, αποτελώντας χώρο ελευθερίας, μάθησης και προόδου».

Με λίγα λόγια, από δω και πέρα μόνο ελληνοχριστιανικά πάρτι με τσικνισμένα χοιρινά.

Εκτός, όμως, από οργανωτής ξακουστών πάρτι η ΔΑΠ ΝΔΦΚ έχει πάντα θέσεις: φοιτητικά δάνεια, κατάργηση ασύλου, σεκιούριτι στο πανεπιστήμιο, ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων και γενικά να γίνουμε Αμέρικα.

Κοίτα ποιος μιλάει! Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, η παράταξη που είναι συνώνυμη με τα κυκλώματα αντιγραφών, τα ρουσφέτια, τη διαπλοκή και τους εκβιασμούς στα Πανεπιστήμια, τολμάει σε μια άθλια ανακοίνωση υπεράσπισης του αντιεκπαιδευτικού νομοσχεδίου της κυβέρνησης, να ταυτίσει τους φοιτητές που αγωνίζονται για σπουδές και ζωή με δικαιώματα με τα τάγματα εφόδου των ναζί!

Τέλος επειδή δεν είμαστε λωτοφάγοι οφείλουμε να αναγνωρίσουμε στη ΔΑΠ ΝΔΦΚ ότι παλιότερα, όταν η Χρυσή Αυγή γέμιζε δύο ταξί, σπίτωσε, περιέθαλψε και «μόρφωσε» δεκάδες εκατοντάδες νέους που αργότερα στελέχωσαν τη Χρυσή Αυγή. Γι' αυτό, τα τάγματα εφόδου ας τα αναζητήσει η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στα ψηφοδέλτιά της που φιλοξενούσε μέλη και υποστηρικτές της εγκληματικής-ναζιστικής «Χρυσή Αυγή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου