Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

Από τα χρόνια της χούντας η δεξιά βασάνιζε και πολλές φορές βίαζε στα κρατητήρια και στα μπουντρούμια της ασφάλειας , εμφανίζονταν ταυτόχρονα και ως η αγία παράταξη των λαϊκών , των οικογενειαρχών , των ευσεβών και ευπρεπών τάχα ανθρώπων.

ε

 








Θα ξεκινήσω λέγοντας πως τα πράγματα όχι απλά είναι σοβαρά , έχουν φθάσει στο απροχώρητο.

Τα ακροδεξιά θρασίμια που μας κυβερνάνε βιάζουν καθημερινά τις ζωές μας διαλύοντας τις ελπίδες και τα όνειρα μιας ολόκληρης κοινωνίας. Βιάζουν την αλήθεια της πραγματικότητας , ασελγώντας στη κοινή λογική . 

Βιάζουν την δικαιοσύνη και τους θεσμούς. Βιάζουν την ίδια την δημοκρατία. Βιάζουν τον ελεύθερο αέρα που αναπνέουμε , μας πετάνε τα αποφάγια και μας επιβάλλουν να είμαστε χορτασμένοι με αυτά .

 Μας βιάζουν την καθαρότητα της συνείδησης μας με την καθημερινή αλλεπάλληλη γκεμπελσική προπαγάνδα τους, με την ακατάπαυστη πλύση εγκεφάλου από συκοφαντίες και αισχρά ψευδή.

 Μας βιάζουν πολιτικά και ιδεολογικά θέλοντας να μετασχηματίσουν την αξιοπρέπεια μας, πλασάροντας μας τον νεοδημοκρατικό χρυσαυγητισμό τους ως το απάνεμο λιμάνι,ως το ηλιοβασίλεμα της δημοκρατίας. 

Το κόμμα τους αυτό , η γαλάζια τους αυτή φάμπρικα μπορεί αυτοί να την αισθάνονται ως το σπίτι τους , αλλά για την κοινωνική πλειοψηφία του κόσμου της αριστεράς , της δημοκρατίας και της προόδου είναι ένας σάπιος αισχρός μηχανισμός που γεννά ιστορικά ανά δεκαετίες δολοφόνους , καθάρματα , βιαστές και ξετσίπωτα ανθρωπάκια του κοινωνικού απόπατου. 

Ας μην πάμε όμως πολύ παλιά , ας μιλήσουμε μονάχα από τότε που η δεξιά βαπτιστηκε Ν.Δ και θέλησε να αναβαπτιστει ως προς τις πολιτικές πρακτικές μπαίνοντας τάχα στους δρόμους της δημοκρατίας. . .
Ας δούμε λοιπόν όμως πόσο σεβάστηκαν το βάπτισμα τους από κόμμα ταγματαλιτών σε κόμμα δημοκρατικό :

•Πρόεδρος της νεολαίας της Ν.Δ(ΟΝΝΕΔ) Πάτρας ,ήταν αυτός που έκοψε το νήμα της ζωής του Ν.Τεμπονέρα βιάζοντας έτσι κάθε προσπάθεια οικοδόμησης της μεταπολιτευτικής δημοκρατίας και ειρηνικής ομαλότητας.

•Βουλευτής της Ν.Δ και πρωτοκλασάτος κι όλας  ήταν ο βιαστής Ν.Γεωργιάδης που αποκαλύφθηκε πως ασελγούσε σε ανήλικα κατά συρροή. Μάλιστα αντί να υπάρξει ευθεία καταδίκη της Ν.Δ , προτίμησαν να στείλουν την ημέρα της δίκης του την μισή κοινοβουλευτική ομάδα προκειμένου να πέσει στα μαλακά.

•Αντιπρόεδρος της Ν.Δ στην οργάνωση της ανατολικής Αττικής με ξακουστό  όνομα στην δεξιά φαπρικα ο Αριστείδης Αδαμόπουλος ,βιαστής της ολυμπιανίκου Σοφίας Μπεκατώρου . 

Συμπέρασμα: Από τα χρόνια της χούντας η δεξιά ενώ κρατούσε το μαστίγιο , βασάνιζε και πολλές φορές βίαζε στα κρατητήρια και στα μπουντρούμια της ασφάλειας , εμφανίζονταν ταυτόχρονα και ως η αγία παράταξη των λαϊκών , των οικογενειαρχών , των ευσεβών και ευπρεπών τάχα ανθρώπων. 

Αυτό γίνεται και σήμερα ! 

Προσπαθούν να καμοφλάρουν τα φασιστικά μοχθηρά τους ένστικτα καπηλεύοντας την κοινοβουλευτική λεοντή.

Αυτούς λοιπόν τους γνωρίζουμε.Το ερώτημα είναι προς όλους εμάς τους υπόλοιπους , τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς ανθρώπους. Πόσο άλλο θα τους ανεχόμαστε ; Πόσο άλλο θα κλείνουμε τα μάτια και τα αυτιά μας σε αυτόν τον εφιάλτη ; 

Πόσο άλλο θα σκύβουμε το κεφάλι απέναντι σε αυτή την θλιβερή πραγματικότητα ; 

Πόσο άλλο θα ανεχόμαστε να μας κυβερνά ένας μαγαλοτζακιώτης "διαπλεκομενος" πολιτικός γόνος με χρέος εκατομμυρίων στις τράπεζες παρέα με ένα σύνολο καθαρμάτων ακροδεξιών χουνταίων και βιαστών . 

Τι άλλο πρέπει να συμβεί για να αντιληφθούμε πως η δεξιά φάμπρικα είναι η νοσηρότερη και πιο πρόστυχη ξετσίπωτη παράταξη ; 

[Υ.Γ]Τι άλλο πρέπει ακόμα να συμβεί για να μπούμε όλοι στην πρώτη γραμμή της μάχης ώστε να επιστρέψει επιτέλους και πάλι η χώρα στα μονοπάτια της δημοκρατίας , της κοινωνικής δικαιοσύνης και της προόδου ; 

https://www.koutipandoras.gr/article/komma-ton-biaston

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου