Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

Εκεί στα ΜΜΕ! Το 38% που βάζετε στα γκάλοπ, με τη χώρα κλειστή επί 2,5 μήνες, μόνο γέλιο προκαλεί. Ένα 28% ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ στο 20% θα ήταν πιο πιστευτό-αποτελεσματικό ως προπαγάνδα. Εκτός αν στη λίστα Πέτσα περιλαμβάνεται και το «ΝΔ 38%» ως προαπαιτούμενο







 










Κι ενώ είσαι στη μόνη χώρα της Ευρώπης που παραμένει κλειστή επί δυόμιση μήνες χωρίς κανένα διάλειμμα, κι ενώ ο εμπορικός κόσμος κλαίει, κι ενώ τα συσσίτια ξαναγίνονται επίκαιρα, κι ενώ τα νεύρα του κόσμου είναι κρόσσια, βγαίνουν δημοσκοπήσεις και ανακοινώνουν: ΝΔ 38%.

Δε μιλάω για το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ, αυτό το 20κάτι που δείχνουν οι δημοσκοπήσεις. Οι ίδιοι οι ψηφοφόροι του τα έχουν χαμένα με την αναποτελεσματική αντιπολίτευση που κάνει. Αλλά ΝΔ 38%; Πού; Σε ποια περιοχή της Ελλάδας; Στην Εκάλη; Γιατί αν πας οπουδήποτε αλλού, θα δεις να στρέφονται προς το Μαξίμου παλάμες περισσότερες από εκείνες που άνοιγαν σαν βεντάλιες για τον Μαυρογιαλούρο.

Θα δεχτώ τα πάντα: Ότι δεν είχαμε επί εβδομάδες 100 νεκρούς τη μέρα, ότι η κυβέρνηση δεν τα έκανε μπάχαλο στο δεύτερο κύμα της πανδημίας, ότι τα μέτρα (τα ποια;) οικονομικής ενίσχυσης που έλαβε ικανοποιούν τον κόσμο, ότι το σύστημα υγείας ενισχύθηκε και ότι το 80% των θυμάτων δεν πεθαίνει εκτός ΜΕΘ.

Θα δεχτώ τα πάντα: Ότι οι γονείς συμφωνούν με το άνοιγμα των σχολείων, ότι καταχάρηκαν με τις μάσκες – αντίσκηνα, ότι πλέουν σε πελάγη ευτυχίας με το «ανοίξαμε τα παράθυρα και σας περιμένουμε».

Θα δεχτώ τα πάντα: Ότι οι πολίτες γουστάρουν που η κυβέρνηση έχει διορίσει συγγενείς και φίλους, ότι αλαλάζουν από χαρά που η χώρα έχει γίνει ξανά λημέρι συμμορίας, ότι είναι περιχαρείς που οι Τούρκοι μαρκάρουν επί έξι μήνες την Ανατολική Μεσόγειο, ότι πετούν στα σύννεφα που ο Μητσοτάκης τούς κορόιδεψε με τις Πρέσπες για να γίνει πρωθυπουργός.

Έστω λοιπόν ότι η κυβέρνηση τα έχει κάνει όλα τέλεια. Σε μία χώρα με δυόμιση μήνες κλειστά τα πάντα -ανθρώπους, σπίτια και αγορά-, η κυβέρνηση δε βλέπει 38% στις δημοσκοπήσεις ούτε με κιάλια. Για εσάς το λέω, εκεί στα ΜΜΕ που παραγγέλνετε τα γκάλοπ, για να γίνετε κάπως πιστευτοί: Κόψτε κάτι, ελάτε σε μια κάποια αρμονία με το κοινό αίσθημα και την κοινή λογική.

Όλοι έχουμε φίλους, γνωστούς, συγγενείς, συναδέλφους που ψήφισαν ΝΔ και ξέρουμε πόσο… αγαπούν τον Μητσοτάκη αυτή τη στιγμή

Το 38% που του βάζετε στα γκάλοπ, μόνο γέλιο προκαλεί. 

Ένα 28% ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ στο 20% και πιο πιστευτό θα ήταν και πιο αποτελεσματικό ως προπαγάνδα. 

Εκτός αν στη λίστα Πέτσα συμπεριλαμβάνεται και το «ΝΔ 38%» ως προαπαιτούμενο.

https://www.altsantiri.gr/gnwmes/929121/nd-38-kopste-kati/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου