Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Άδωνις: Όλα τα ΔΕΝ ... μαζί !!!





ΔΕΝ μπορώ να πιστέψω πως θα μπορούσα να έχω οποιαδήποτε ιδεολογική ή πολιτική συγγένεια με αυτό το γελοίο τσίρκο (ΝΔ)

 

Εάν είσαι βαθύπλουτος γόνος, εάν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία εκείνων που ΔΕΝ χρειάζεται να εργάζονται ποτέ στη ζωή τους… (Μητσοτάκης ο νεότερος)

 

Εγώ κάνω τις απολύσεις (στο χώρο της Υγείας). Αν χρειαστεί θα κλείσω Νοσοκομεία... ΔΕΝ θα μου πάρει τη δόξα η Τρόικα

Ακούω τον κ. Τσακαλώτο και τον κ. Τσίπρα που λένε να μοιράσουμε ρευστότητα.... Τι θα τα κάνει (ο κόσμος τα λεφτά) σήμερα μπορείτε να μου πείτε; Ταξίδια ΔΕΝ μπορεί να κάνει, σε εστιατόρια ΔΕΝ μπορεί να πάει, σε κατάστημα να ψωνίσει ΔΕΝ μπορεί να πάει. Τι να την κάνει τη ρευστότητα;” Για τρόφιμα (δημοσιογράφος), “ε πόσο θα φάει πια; 300 κιλά να γίνει;

Όταν ανοίγαμε (τον τουρισμό) ...... “πέσαμε τελείως έξω κι εμείς ως προς την σφοδρότητα του δεύτερου κύματος” (χωρίς ΔΕΝ εδώ).

Στις 23/ 11/20 στον “αφιλόξενο” ΣΚΑΪ είπε το αμίμητο ότι μπορούμε να πανηγυρίζουμε διότι οι δικοί μας νεκροί είναι 123 ανά εκατομμύριο κατοίκων, όταν στο Βέλγιο είναι 12 φορές παραπάνω!!! Ή αλλιώς θα μπορούσε να είχε πει: ΔΕΝ γίνεται να μην πανηγυρίζω για τους νεκρούς μας αφού στο Βέλγιο .. κλπ, κλπ...

Εμείς ως θερμοί υποστηρικτές και λάτρεις της Αδώνειας λογικής θα περιμέναμε το ριζοσπαστικό και ρηξικέλευθο μυαλό που κοσμεί τον μετριόφρονα πολιτικό να “κουφάνει” το ακροατήριο λέγοντας: “Θα πανηγυρίζουμε για τους δικούς νεκρούς μέχρι να φτάσουμε εκείνους του Βελγίου. Μέχρι τότε, εσείς της μίζερης αντιπολίτευσης να βγάζετε το σκασμό. ΔΕΝ θα μας κλέψουν τη δόξα οι ξένοι”!!!

Επειδή ο Άδωνις Γεωργιάδης εκτός από κόσμημα της λογικής και της σοφίας είναι και στολίδι για τη συντηρητική παράταξη, για την Δεξιά και Ακροδεξιά του ηγέτη Μητσοτάκη, οφείλουμε να καταγγείλουμε όλους εκείνους τους ανθέλληνες, τα τρολ του διαδικτύου, που του αποδίδουν χυδαίους χαρακτηρισμούς. Οφείλουμε να αντιδράσουμε, να τον υπερασπιστούμε δηλώνοντας ότι ο Άδωνις:       

 ΔΕΝ είναι ανόητος, ΔΕΝ είναι βλάκας, ΔΕΝ είναι αστοιχείωτος, ΔΕΝ είναι διαπλεκόμενος, ΔΕΝ είναι ακροδεξιός, ΔΕΝ είναι ψεύτης, ΔΕΝ είναι ψεύτης, ΔΕΝ είναι ψεύτης (τρις), ΔΕΝ είναι υποκριτής, ΔΕΝ είναι ιδεοληπτικός, ΔΕΝ είναι υπερφίαλος, ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ είναι όλα τα παρακάτω επίσης: αναλώσιμος, κωλοτούμπας, επικίνδυνος λαϊκιστής, αδίστακτος, πολύ αδίστακτος, εθνικιστής, επικίνδυνος, πολύ επικίνδυνος για τους εργαζόμενους και τη χώρα εν γένει.

ΔΕΝ είναι ο μπροστινός των αφεντικών, ΔΕΝ είναι δημιούργημα μηχανισμών, ΔΕΝ του χαρίστηκε τίποτα, ό,τι κέρδισε το κέρδισε με το σπαθί του (όπως η Βάνα Μπ.), ΔΕΝ διορίζει κολλητούς, κουμπάρους, γλύφτες και τσανακογλύφτες, ΔΕΝ κάνει δουλειές με κρατικοδίαιτους ολιγάρχες, καναλάρχες, κλινικάρχες και μαφιόζους τυχοδιώκτες της αρπαχτής, ΔΕΝ είναι σκόιλ ελικίκου ούτε κικιρίκου. Απεχθάνεται “τρωκτικά και κατσαρίδες” (τρέμει από το φόβο του μήπως και ...).

ΔΕΝ είναι ψώνιο, ΔΕΝ είναι γκαφατζής, ΔΕΝ είναι κατασκευασμένη εικόνα, ΔΕΝ είναι φούσκα, ΔΕΝ είναι άθεος παρ’ ότι ΔΕΝ έχει το θεό του, ΔΕΝ είναι αναλώσιμος, “ΔΕΝ είναι ΠΑΣΟΚα ΔΕΝ είναι ούτε ΚΚΕ”, ΔΕΝ είναι ... άμπαλος, ΔΕΝ είναι άμυαλος, ΔΕΝ είναι Βούδας, ΔΕΝ είναι Κούδας, ΔΕΝ είναι Ιούδας, ΔΕΝ είναι βόας, ΔΕΝ είναι κροταλίας....

Μα τι είναι τέλος πάντων: Είναι απλά ο Άδωνις ο super!!


 https://www.koutipandoras.gr/article/adonis-ola-ta-den-mazi


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου