Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020

Μου έγραψε ο φίλος, "δεν τοποθετείσαι για τα πολιτικά". Απόρησα



 



Theodore Skamagos

Μου έγραψε ο φίλος, "δεν τοποθετείσαι για τα πολιτικά". Απόρησα γιατί εκτός του κοροναϊού, τα καργκιοζιλίκια αλά Star Trek με τα ΜΑΤ αλλά και το επικείμενο "στεγνό καθάρισμα" της πρώτης κατοικίας (άντε και τα ανδραγαθήματα του - καρτούν - πολιτικού Αυγενάκη με το ποδόσφαιρο), το μόνο που μένει είναι τα σόου του - απελπισμένου - Ερντογάν με τους πρόσφυγες. "Αυτό το τελευταίο, το αποφεύγεις", μου είπε.
Μα δεν έχω κάτι να αποφύγω. Προσωπικά δε βλέπω κίνδυνο. Και εξηγούμαι.

-Ο Μητσοτάκη κατήργησε το υπουργείο μεταναστευτικής πολιτικής ως άχρηστο. Μετά το ξανάστησε. Πουρκουά;
- Έβγαλαν επιδεικτικά τα ΜΑΤ από τα καράβια αλά Star Trek. Στη Λέσβο τους σάπισαν στο ξύλο οι κτηνοτρόφοι και οι κουκουέδες του Μανταμάδου. Στη Χίο οι δεξιοί. "Λαγός τη φτέρη κούνησε, κακό του κεφαλιού του".
- Γνώριζε το γκοβέρνο, ότι κάποια στιγμή ο Πούτιν θα έκοβε τους έρωτες με τον Ερντογάν (μόνο τους σηματοδότες στις διασταυρώσεις δεν τον έβαλε να αγοράσει) και το μόνο που θα έμενε στον ατυχή τούρκο είναι ο εκβιασμός του προσφυγικού. Ξέχασαν να ενισχύσουν τις σκοπιές. Τράτζικ..
- Με το πρώτο γερμανικό γαμοσταύριλο απέσυραν το βέτο στο ΝΑΤΟ. Η Ελλάς λυπημένη συμπαρίσταται στο τουρκικό δράμα της Ιντλίπ.
- Απέδειξαν ότι αδυνατούν να συντονιστούν με τα μίντια. Οι τελευταίοι μεταδίδουν πλάνα με πρόσφυγες που εισήλθαν των συνόρων, προσελκύοντας έτσι και τους υπόλοιπους άμοιρους. IQ αμοιβάδας.
- Απορεί ένας μέτρια έξυπνος γιατί οι πρόσφυγες συσσωρεύτηκαν στις καλά φυλασσόμενες πύλες εισόδου όταν είναι γνωστό πως υπάρχουν άπειρα αφύλαχτα μονοπάτια. Μα μιντιακό σόου είπαμε ότι είναι. Και το διασφαλίζουν οι ΜΙΤατζήδες και οι Γκριζόλυκοι που πουσάρουν τους πρόσφυγες.
- Διαβάζω παντού ότι υπάρχει κίνδυνος κλιμάκωσης. Από ποιόν; Ο Ερντογάν έχει αδειάσει από επίλεκτες δυνάμεις και άρματα μάχης την ανατολική Θράκη. Έχει στείλει τα πάντα στη βόρεια Συρία. Ποιός θα μας επιτεθεί; Μόνο οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε έμειναν, αλλά αυτοί ακόμα κρύβονται απ'τους γάβρους στα σοκάκια της Πόλης.
- Επίσης διαβάζω ότι στέλνει τζιχαντιστές μισθοφόρους. Καλοδεχούμενοι! Με $2.500 μηνιάτικο, θα αναστενάξουν τα κλαμπ και οι σουΐτες της Αλεξανδρούπολης.
- "Οι πρόσφυγες θα μας διαβρώσουν τον πολιτισμό μας". Αυτό μάλλον επειδή είναι μουσουλμάνοι. Μα και οι αλβανοί μουσουλμάνοι και φτωχαδάκια ήταν. Δεν είδα να μειώνονται οι παραστάσεις του Βέρτη και της Τάμτας εξαιτίας τους. Μια χαρά πολιτισμό έχουμε ακόμα. Επίσης δεν είδα αλλαγές στο γερμανικό πολιτισμό που έχει στεγάσει 1-1,2 εκατομύρια πρόσφυγες.
- Επίσης ακούω κάτι για επιδόματα και ενοίκια που παίρνουν οι πρόσφυγες. Παιδιά, από την ΕΕ πληρώνονται και είναι - πλέον - υψηλό ποσοστό του ΑΕΠ. Εκτός κι αν πιστεύουμε ότι το ΑΕΠ ανεβαίνει από τα σουβλάκια του "Λευτέρη" στην Πλατεία και τους τενεκέδες λάδι που παίρνουμε χωρίς απόδειξη. Take the money and run!
Άρα, τι ακριβώς πειράζει τους έλληνες πληκτρολόγους και τη Μήτση από την Κάτω Ραχούλα; Πιθανότατα το ότι θεωρούν γελοίο το να πάνε να δουλέψουν στον ΑΒ για 450 ευρώ. Ολόσωστο..
Θα σας πω όμως εμένα τι με πειράζει.
Η σειρούλα που δεν έχει μάθει να λύνει το G3 αλλά θα τον βάλουν να ρίξει.
Το γκομενάκι του και η μάνα του, που κρύβονται στην τουαλέτα και κλαίνε.
Η μάνα η μουσουλμάνα που έντρομη έχει καταλάβει ότι το νινί της θα γίνει πουτάνα στο Αμβούργο.
Ο μπαμπάς, ο έλληνας κι ο πρόσφυγας, που δεν έχει πια στύση γιατί δεν έχει τα φράγκα για το γάλα του μπόμπιρα.
Ο ελληναράς που πληρώνει από την τσέπη του τα καζίνα στο Ελληνικό, την ίδια ώρα που το βιος του θα υποστεί λικουϊντέϊσον (sic) γιατί χρωστάει στην τράπεζα και τη ΔΕΗ.
Το δεξιό που του πούλησαν "προδοσία" στις Πρέσπες για να μας πάρουν με νόμο το 13ο μισθό.
Τον αριστερό που πιστεύει ότι κερδίζει τη δεξιά του Κυριάκου αλλά οι ψήφοι πάνε στους νεοφασίστες του Σαμαρά.

Έχουμε μια κυβέρνηση καρτούν, αλλά και η αριστερά παρέμεινε στην κοσμάρα της, διάβασα ότι "καλά να πάθει η μεσαιοταξίτισσα, ας μην πήγαινε στο Μιλάνο για τις νέες κολεξιόν". Αυτά ζούμε. Ακόμα αναρτημένο είναι.
Κοιμηθείτε λοιπόν ήσυχοι, η Τάμτα τραγουδάει ακάθεκτη. Επίσης, καρναβαλιστείτε αχαλίνωτα, οι ορθόδοξοι δεν κολλάνε ιούς, το'πε κι ο παππάς στην ΕΡΤ. Και τζιχαντιστές και άφραγκοι τρομάρα μας..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου