Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

Κρύφτηκε η ντροπή, μην δει την Κανέλλη (Video)

http://www.avgi.gr/article/10811/10685084/kryphteke-e-ntrope-mn-dei-ten-kanelle
Δεν είναι η πρώτη φορά, ούτε θα είναι η τελευταία, που η Λιάνα Κανέλλη δανείζεται την προπαγάνδα του Άδ. Γεωργιάδη για να "χτυπήσει" τον ΣΥΡΙΖΑ.
Γνωρίζει καλά την επικοινωνία ώστε να καταλαβαίνει απόλυτα τη σημασία των επισκέψεων του Πάπα Φραγκίσκου και της Ατζελίνας Τζολί στη Μόρια για τη διεθνοποίηση του προσφυγικού. Κι ας τις ειρωνεύτηκε στον ΣΚΑΊ.

Στην ουσία τώρα. Ένα αριστερό κόμμα ποτέ δεν θα πρότεινε να πάρουμε τους ανθρώπους από τα νησιά και να τους πάμε σε «οριοθετημένες περιοχές», όπως έκανε η Λ. Κανελλη.
Επίσης, αυτό που σίγουρα δεν θα έκανε ένας αριστερός άνθρωπος είναι να εκμεταλλεύεται πολιτικά τους νεκρούς μιας εθνικής τραγωδίας όπως το Μάτι και με βδελυγματικό κυνισμό και προβοκατόρικη μαεστρία να μιλά για τον «αέρα» που ήταν η βασική αιτία της. Αιτία που μέχρι και ο Κυρ. Μητσοτάκης αναγκάστηκε να παραδεχθεί. «Τον αέρα τον έχετε επικαλεστεί και στο Μάτι. Ηρεμήστε» είπε στον Δ. Βίτσα, που αναφερόταν στις κυβερνητικές δηλώσεις για το Ορούτς Ρέις.
Το ότι δεν ενοχλείται να παίρνει τα εύσημα από τον Μπ. Παπαδημητρίου είναι τουλάχιστον πρόβλημα. Δικό της και του ΚΚΕ. Να τη χαίρονται!
Kατ.Μπρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου