Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

Κ. Κατή: Λύσσα για να αρθεί η προστασία των προστατευόμενων μαρτύρων (Hχητικό)







 




Η κα Κατή εξήγησε ότι τους έχει πιάσει λύσσα για να αρθεί η προστασία των προστατευόμενων μαρτύρων ενώ δεν προβλέπεται από πουθενά και δεν αφορά τα μέλη της Προανακριτικής Επιτροπής καθώς είναι προστατευόμενοι για την υπόθεση του σκανδάλου της φαρμακοβιομηχανίας NOVARTIS

Για τις μεθοδεύσεις της πλειοψηφίας της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής ώστε να αποκαλυφθεί η ταυτότητα των προστατευόμενων μαρτύρων μίλησε Στο Κόκκινο η δημοσιογράφος της εφημερίδας Documento, Κατερίνα Κατή, η οποία εξήγησε ότι τους έχει πιάσει λύσσα.
Η κα Κατή στον Νίκο Σβέρκο εξήγησε έτσι όπως συμπεριφέρονται με όχημα την Προανακριτική καθώς εκεί έχουν και την πλειοψηφία ως κυβέρνηση, παραπλανούν και τον κόσμο καθώς όλοι πιστεύουν ότι όλη αυτή η υπόθεση του σκανδάλου της φαρμακοβιομηχανίας NOVARTIS στηρίζεται πάνω σε δύο προστατευόμενους μάρτυρες ενώ δεν είναι έτσι.

Υπάρχουν τουλάχιστον εννιά – δέκα μάρτυρες, όπως εξήγησε η κα Κατή, που δεν είναι «κουκουλοφόροι» - όπως χαρακτηρίζουν τους προστατευόμενους - οι οποίοι έχουν καταθέσει στις αρχές «σημεία και τέρατα».
Μάλιστα την κατάθεση του αρμοδίου υπηρεσιακού στελέχους για την τιμολόγηση των φαρμάκων – που δεν είναι προστατευόμενος μάρτυρας – ο οποίος δήλωσε ότι οι εισηγήσεις για τις τιμές των φαρμάκων τους έρχονταν κατευθείαν από τον υπουργό και αυτό το παραδέχτηκε και ο ίδιος ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Η κα Κατή εξήγησε ότι τους έχει πιάσει λύσσα για να αρθεί η προστασία των προστατευόμενων μαρτύρων ενώ δεν προβλέπεται από πουθενά και δεν αφορά τα μέλη της Προανακριτικής Επιτροπής καθώς είναι προστατευόμενοι για την υπόθεση του σκανδάλου της φαρμακοβιομηχανίας NOVARTIS που διερευνά εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς η Ελένη Τουλουπάκη δεν είναι μάρτυρες της Προανακριτικής Επιτροπής (η οποία διερευνά αν ο αναπλ. υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος έχει διαπράξει τα αδικήματα τα οποία του αποδίδονται) και η μόνη περίπτωση να αρθεί η προστασία τους είναι αν τους καλούσε ξανά η κα Τουλουπάκη και αυτοί δεν παρουσιάζονταν για να καταθέσουν εκ νέου.
Μάλιστα και γραπτώς προς την Προανακριτική Επιτροπή, εξήγησε η κα Κατή, αλλά και διά ζώσης στον εισαγγελέα έχουν δηλώσει ότι δεν γνωρίζουν τον κ. Παπαγγελόπουλο, ούτε τους έβαλε εκείνος να καταθέσουν για τη NOVARTIS, καθώς κινήθηκαν αυτοβούλως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου