Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

Κόντρα Βαρεμένου - Οικόνομου: «Ανεπαρκής ο πρωθυπουργός» (Video)




"Τα έψαλε" ο Γιώργος Βαρεμένος στο ΣΚΑΙ αφού η άποψή του αυτή χαρακτηρίστηκε ως αντεθνική από τον παρουσιαστή της εκπομπής... «Εσείς ποιο ρόλο έχετε του εκπροσώπου της Ν.Δ. ή του δημοσιογράφου;» είπε μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
"Δυστυχώς για τη χώρα ήταν φιάσκο η επίσκεψη του Κ. Μητσοτάκη στις ΗΠΑ, δυστυχώς για μένα –είναι προσωπική μου θέση αυτή- η χώρα σε μια κρίσιμη στιγμή έχει έλλειμμα ηγεσίας γιατί άλλο η διαχείριση στο εσωτερικό που έχεις την κάλυψη ολόκληρου προπαγανδιστικού μηχανισμού και άλλο να πηγαίνεις χαρωπά στις ΗΠΑ να βγάλουμε μια φωτογραφία στο μπάσκετ και να κάνουμε και μια συνάντηση με τον Τραμπ" ήταν η τοποθέτηση του Γιώργου Βαρεμένου που δεν έγινε ανεκτή από το ΣΚΑΙ.
«Είναι ανεπαρκής ο πρωθυπουργός;» ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο της εκπομπής. 
Ακριβώς αυτό εννοώ είπε ο Γιώργος Βαρεμένος.
Επειδή όμως στο κανάλι του Φαλήρου, ο τηλεοπτικός διάλογος δεν είναι ελεύθερος όπως επανειλημμένα έχει δηλώσει άλλωστε ο ίδιος ο παρουσιαστής της εκπομπής που συχνά απευθυνόμενος λέει στους βουλευτές-τριες του ΣΥΡΙΖΑ «δεν θα λέτε εδώ ότι θέλετε», επιτέθηκε λεκτικά στον Γιώργο Βαρεμένο κατηγορώντας τον για αντεθνική στάση και λέγοντας «είστε υπερασπιστής των τουρκικών θέσεων».
Έντονα αντέδρασε ο Γιώργος Βαρεμένος «Σας επιστρέφω τις ύβρεις»
«Εσείς ποιο ρόλο έχετε του εκπροσώπου της Ν.Δ. ή του δημοσιογράφου;» του είπε μεταξύ άλλων.
Να σημειωθεί ότι από την αρχή ο βουλευτής είχε δηλώσει ότι είναι προσωπική του θέση.
Κατ. Μπρέγιαννη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου