Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

Μετανάστες αλλοιώνουν τον πολιτισμό της Αυστραλίας στο #AusOpen #ουγκ









Έλληνες οπαδοί απομακρύνθηκαν από τις εγκαταστάσεις του Αυστραλιανού Όπεν, λίγη ώρα μετά τη νίκη της Μαρίας Σάκκαρη στον 2ο γύρο του τουρνουά…


Περισσότερα από 20 άτομα που βρέθηκαν στις κερκίδες του Court 8 για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της Μαρίας κόντρα στη Ναό Χιμπίνο, απομακρύνθηκαν μια για πάντα από το Αυστραλιανό Όπεν.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν πηγές από τη Μελβούρνη, τα υβριστικά συνθήματα και η κάθε είδους φασαρία που προκάλεσαν στο διάβα τους, ανάγκασε τους σεκιούριτι του χώρου να τους απομακρύνουν από τις εγκαταστάσεις.
Έχουμε αναφέρει πολλάκις, πως δεν είναι λίγες οι φορές που οι Έλληνες οπαδοί, ξεφεύγουν. Δεν είναι λίγες οι φορές, που υπερβάλλουν, τόσο στους πανηγυρισμούς τους, όσο και στους κερδισμένους πόντους αντιπάλων.
Αυτή τη φορά, δημιούργησαν προβλήματα κατά την έξοδό τους από το Court, μιας και φώναζαν συνεχώς υβριστικά συνθήματα. Τόσο στα ελληνικά, όσο και στα αγγλικά. Αποτέλεσμα, να δημιουργήσουν προβλήματα στους αγώνες των διπλανών courts.
Οι σεκιούριτι λοιπόν, τους πήραν τα εισιτήρια και τους έδειξαν την πόρτα της εξόδου με συνοπτικές διαδικασίες. Μάλλον δύσκολα, να βρεθούν ξανά την Παρασκευή εκεί για να παρακολουθήσουν τους αγώνες του Στέφανου και της Μαρίας.
Δείτε βίντεο από την μέχρι τώρα παρουσία τους στη Μελβούρνη:
FULL STORY:
https://bit.ly/2G9nkH4


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου