Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Κ. Ζαχαριάδης: Απειλή για την Δημοκρατία η δήλωση Βορίδη για την «αναγκαστικότητα του ξύλου» Oικονόμου:Δεν έχουν καμία αξία αυτά που λέτε, απολύτως καμία αξία. Ψηφίστηκε από το λαό

 


http://www.avgi.gr/article/10811/10397712/k-zachariades-apeile-gia-ten-demokratia-e-delose-boride-gia-ten-anankastikoteta-tou-xylou-video-
«Μείζον ζήτημα» χαρακτήρισε τις δηλώσεις Βορίδη ο Κώστας Ζαχαριάδης προσθέτοντας ότι αποτελούν «απειλή για την Δημοκρατία».
«Σε τι διαφωνείτε;
Η εφαρμογή του νόμου είναι ΕΠΕΝ; Γράφει η ΑΥΓΗ για ΕΠΕΝ» ανταπάντησε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ ξεπλένοντας το φασιστικό παρελθόν και το παρόν του νομιμοποιητικού ξύλου και της ακροδεξιάς με ένα: «δεν έχουν καμία αξία αυτά που λέτε, απολύτως καμία αξία. Ψηφίστηκε από το λαό».
Ο κ. Βορίδης ήταν γραμματέας της ΕΠΕΝ και στη συνέχεια συνειδητοποιεί τα «καλά του κοινοβουλευτισμού» και υποστήριξε ότι όπου τα πράγματα δεν προχωράνε θα λύνονται με το ξύλο απάντησε ο κ. Ζαχαριάδης. 
«Κάνετε διαστρέβλωση των δηλώσεων του κ. Βορίδη» συνέχισε ο κ. Οικονόμου σαν να μην άκουσαν όλοι τι είπε ενώ και ο ΣΚΑΙ ανέβασε σε βίντεο τις δηλώσεις αυτές.
Κατ. Μπρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου