Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Κάτω τα χέρια απ΄τα παιδιά μας! Πώς ένα δημόσιο Πανεπιστήμιο απαγορεύει τους φοιτητές να έχουν πρόσβαση στη σχολή τους; Πόσο ασφαλή είναι τα παιδιά μας δίπλα στα ΜΑΤ;












Τα ΜΑΤ μπούκαραν μέσα στην ΑΣΟΕΕ και χτύπησαν φοιτητές. Η Σύγκλητος της σχολής με την απόφαση αναστολής λειτουργίας της, παρέδωσε την ασφάλεια των «μελών της κοινότητας του Ιδρύματος» στο μένος των ΜΑΤ. Παρέδωσε το άσυλο στην εξαγριωμένη Αστυνομία. Παρέδωσε τους φοιτητές στην Αστυνομία. Ξύλο και δακρυγόνα, αντί για παραδόσεις. Ελευθερία ιδεών με τον βούρδουλα.
Ποιός είναι υπεύθυνος γι’αυτά τα γεγονότα;
Πώς ένα δημόσιο Πανεπιστήμιο απαγορεύει τους φοιτητές να έχουν πρόσβαση στη σχολή τους;
Πόσο ασφαλή είναι τα παιδιά μας δίπλα στα ΜΑΤ;
Εάν η Σύγκλητος δεν είναι ικανή να διαφυλάξει την ομαλή λειτουργία μιάς δημόσιας σχολής, το φρόνιμον θα ήταν να παραιτηθεί.
Βρισιές και κλοτσιές σε νεαρή φοιτήτρια που υπερασπίζεται το δικαίωμά της στην παιδεία. Ποιός Χρυσοχοϊδης θα λογοδοτήσει γι’αυτό;
Τραυματισμένοι φοιτητές έμειναν για ώρα εγκλωβισμένοι χωρίς πρόσβαση σε περίθαλψη. Ποιός αποφάσισε για τη ζωή τους;
Το κράτος παρανομεί. Το κράτος τρομοκρατεί. Κανένας δημοκρατικός πολίτης δεν αισθάνεται ασφαλής όταν το ίδιο το πανεπιστήμιο παραδίδει τα παιδιά του στην αγριότητα και τη βία έξαλλων αστυνομικών.
Η Δεξιά του Μητσοτάκη και του Χρυσοχοϊδη, αποζητά τα χειροκρότημα της «σοβαρής Χρυσής Αυγής» που έχει εγκολπωθεί και ζητά έργα και αποδείξεις. Και πράγματι, στη ΔΑΠ πανηγυρίζουν για τα σπασμένα κεφάλια των συμφοιτητών τους.
Η δεξιά το μόνο που ξέρει να κάνει καλά είναι να δέρνει.
Είμαστε εδώ, είμαστε πολλοί και δεν θα ανεχτούμε κανέναν να απλώνει χέρι πάνω στα παιδιά μας.
Πηγή: mplokia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου