Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Πετρόπουλος σε Βορίδη: Ο κόσμος δεν ψήφισε Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών (Video)














http://www.avgi.gr/article/10811/10343157/petropoulos-se-boride-o-kosmos-den-psephise-ellas-ellenon-christianon-video-

«Αηδίες τι να πω;» σχολίασε ο υπουργός Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης στο ΣΚΑΙ επαναλαμβάνοντας τις ύβρεις και τη στοχοποίηση του δημάρχου Φιλαδέλφειας που με ανάρτησή του κατέκρινε τα νέα παιδιά ως «γελοία υποκείμενα».
«Διακωμωδούσαν όλο αυτό το καραγκιολίκι της στρατικοποίησης των μαθητών. Το καραγκιοζιλίκι της Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών» αντέτεινε ο δημοσιογράφος της Αυγής, Ανδρέας Πετρόπουλος που προσπάθησε να του εξηγήσει ότι πρόκειται περί διακωμώδησης.
Η συζήτηση μεταφέρθηκε και στο θέμα της προηγούμενης εβδομάδας με τις προσαγωγές μαθητών που παρακολουθούσαν το Τζόκερ για να αρχίσει να παραληρεί ο κ. Βορίδης:
Βορίδης: "Ο ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίζεται το μπάχαλο - Αυτή η εποχή τελείωσε"
«Υπάρχει νόμος; Κύρωση για την παραβίαση υπάρχει;» ρώτησε ρητορικά ο Μ. Βορίδης και όταν ο Ανδρέας Πετρόπουλος του  «Μόνο για την κύρωση της ηλικίας τους, για να βεβαιωθεί το αδίκημα» είπε ωραιοποιώντας τις προσαγωγές ανήλικων παιδιών στην ΓΑΔΑ.
Και επιτέθηκε όπως ήταν αναμενόμενο στο ΣΥΡΙΖΑ: «Υπερασπίζεται το μπάχαλο ο ΣΥΡΙΖΑ σε όλα τα επίπεδα. Αυτή η εποχή τελείωσε».
Πετρόπουλος: "Ιδιώνυμο ψήφισε ο ελληνικός λαός; Προσαγωγές; Στοχοποίηση μαθητών;"
Στην μόνιμη απάντηση ότι ψήφισε ο ελληνικός λαός και άρα η Ν.Δ. νομιμοποιείται να επιβάλει ότι πιο αναχρονιστικό και συντηρητικό αποφασίσει ο Ανδρέας Πετρόπουλος είπε:
«Ψήφισε ο λαός και τελείωσε; Ιδιώνυμο ψήφισε ο λαός; Προσαγωγές;  Τι ψήφισε ο λαός; Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών δεν ψήφισε» και επειδή έκανε ότι δεν καταλαβαίνει ο Μάκης Βορίδης του εξήγησε ο Αν. Πετρόπουλος:
«Οι συλλήψεις στο σινεμά είναι Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών. Η στοχοποίηση των μαθητών είναι Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών»
«Ο μαθητής μπορεί να παίρνει την ελληνική σημαία και να κάνει ότι ανοησία θέλει και να τον χειροκροτάμε κιόλας» αντέτεινε ο Μάκης Βορίδης για να του απαντήσει εκ νέου ο Ανδρέας Πετρόπουλος: «Αν φωνάζει ζήτω ο Κατσίφας εντάξει;» για να παραδεχθεί ο Μ. Βορίδης ότι το ζήτω ο Κατσίφας είναι καλύτερο.
Κατ. Μπρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου