Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

Τα κρεμαστάρια του Μπακογιάννη







Γράφει ο mitsos175


Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια λέει η παροιμία και τι δίκιο που έχει! Η εταιρεία "Οικογένεια Μπακογιάννη και Σία" με Πρόεδρο τη Ντόρα Κούβελου - Μητσοτάκη, παράστημα της Πολυεθνικής "Οικογένεια Μητσοτάκη" ισχυρίζεται, πως δεν ενδιαφέρεται να ονομαστεί η στάση Ευαγγελισμός σε "Παύλο Μητσοτάκη - Μπακογιάννη".



Το λένε μετά το κράξιμο που έφαγαν από τον κόσμο, που τους ειρωνεύτηκε και γέλασε με την ψυχή του. Να υποθέσουμε πως Ντόρα και λοιποί συγγενείς έπεσαν από τα σύννεφα, όταν άκουσαν πως πρόκειται να γίνει τέτοια αλλαγή; Πως δεν έχουν τηλέφωνα, δεν έχουν κινητά και κανείς δεν σκέφτηκε να τους επισκεφτεί και να τους ρωτήσει;
Ρε ποιον δουλεύουν; Τι μας πέρασαν; Για τους βλάκες με την περικεφαλαία, που τους ψήφισαν;



Ας δούμε όμως τι έγινε με ψυχραιμία, αυτό δηλαδή που λείπει από την κυβέρνηση. Ο γκόμενος Κούλης δεν ήρθε να κυβερνήσει, ήρθε για να φάει και να καβαλήσει. Καβάλησε από την αρχή το καλάμι. Θέλει να κάνει στο κράτος ότι στο κόμμα του. Να το οικειοποιηθεί, να το κάνει προσωπική του περιουσία.
Η γυναίκα του έχει κάτι off shore, να μην έχει κι αυτός ένα κόμμα, να αφήσει στα παιδιά του; Κι ένα κράτος, αν βρεθεί στην ανάγκη, να το πουλήσει.



Οι μαϊμού δημοσκοπήσεις, η λογοκρισία, η προπαγάνδα από τα ΜΜΕ, οι διώξεις των πολιτικών αντιπάλων, τα ρουσφέτια σε πλούσιους χρηματοδότες της ΝΔ, αυτό το σκοπό εξυπηρετούν:



Να γίνει η χώρα προσωπικό φέουδο του Μητσοτάκη. Και τι γίνεται, όταν έχεις την κυριότητα; Μπορείς να αλλάξεις και το όνομα. Να κάνει την Ελλάδα "Μητσοτακία". "Μητσοτακιστάν" για τους γείτονες. Θα μπορούσε βέβαια η χώρα να λέγεται και "Κούλα", από το "Κούλης", αλλά θα μπερδευόμασταν.


Η τακτική λοιπόν είναι γνωστή: Βάζουν ένα "λαγό" να ανοίξει ένα θέμα, που ως τώρα δεν υπήρχε. Άμα δουν αντιδράσεις, τα μαζεύουν. Έτσι έκαναν με το Μπάμπη "το Σουγιά" και το νερό. Είδαν πως τους σιχτίρισαν μέχρι κι οι σωλήνες ύδρευσης έτσι είπαν "λέμε καμιά μαλάκια να περάσει η ώρα".
Αν δεν τους έβριζαν τόσο, θα "έσωζαν" και την ΕΥΔΑΠ. Κάνοντας διακοπές νερού κι αυξάνοντας τα τιμολόγια.



Με το όνομα λιβανίζουν την οικογένεια, κάνουν και τον αποπροσανατολισμό τους. Τι καλή οικογένεια! Που ευθύνεται για τη χρεωκοπία, για ένα σωρό σκάνδαλα και που μας έφερε Μνημόνιο!
Όχι καλή, "αγία". Αφού σκέφτομαι πότε θα τους αγιοποιήσει επίσημα η Εκκλησία. Γιατί οι νεοδημοκράτες τους προσκυνούν ήδη. Το ωραίο είναι πως τους προσκυνούν κι άλλοι. Το ΚΙΝΑΛ, ο Μπαρουφάκης, ο Βλακόπουλος, οι ναζί... Μέχρι κι ο "Ιούδας" ο Σαμαράς! Του άλλαξε την πίστη ο Κούλης, κι αυτό είναι το μόνο θετικό, που έχει κάνει.



Αχ Κυριάκο, η ανασφάλεια που έχεις, φαίνεται. Και τα αισθήματα του κόσμου. Αυτά τα κάνεις, γιατί ξέρεις πως είσαι ισχνή μειοψηφία και πως κάθε μέρα χάνεις όλο και περισσότερους.
Ο Παπαδόπουλος και κάθε δικτάτορας, όταν ήταν να πέσει, έπαιρνε τα μεγαλύτερα ποσοστά.
Ο Σαντάμ είχε πάρει 100% και σε λίγες μέρες κρύβονταν σε υπόνομο.



Τα προβλήματα δεν λύνονται με παραμύθια Κυριάκο. Ούτε με γλείψιμο. Εκείνο που θα καταφέρουν οι κόλακες, είναι να γλιστρήσεις στα σάλια τους και να πέσεις μια ώρα αρχύτερα.



 Υ.Γ Το "άδειασμα" που έκανε στην "αγία" οικογένεια, ο διορισμένος απ' αυτήν, Νίκος Ταχιάος, είναι η νέα σκηνή απ' την κωμωδία των "αρίστων"  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου