Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

Εσείς φοράτε γραβάτα στην λαϊκή ή είστε τίποτα “πλεμπαίοι” που εκνευρίζουν την Άννα Παναγιωταρέα;




Θα μπορούσε κανείς να μιλήσει για ολική επαναφορά της άλλοτε εκπροσώπου τάφου της Αμφίπολης Άννας Παναγιωταρέα, η οποία εκτός από ειδική σύμβουλος στην Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη φαίνεται ότι ανέλαβε και καθήκοντα φάσιον πολίς για λογαριασμό της “γαλάζιας” κανονικότητας. 
Με ανανεωμένη διάθεση πλέον η κ. Παναγιωταρέα, που τη χαρά που πήρε από τη νίκη Μητσοτάκη στις εκλογές είχε να τη νιώσει από όταν ανέβαζε φωτογραφίες στο λογαριασμό της στο facebook από τους συντηρητές που ακουμπούσαν τις καρυάτιδες στο μνημείο της Αμφίπολης, η γνωστή στα ελληνικά social media ως “εκπρόσωπος τάφου“, θέλησε ως δημοσιογράφος που είναι να επικοινωνήσει τη νέα πραγματικότητα που βλέπει να ξετυλίγεται ομπρός της από τις 8 Ιουλίου που έφυγε ο μαδουραίος Τσίπρας από το Μαξίμου και ανέλαβε επιτέλους τις τύχες της χώρας το καλύτερο βιογραφικό της.
Αφού κάνει την προσωπική και όχι μόνο αποκάλυψη ότι το 2015 “πέσαμε σε εθνική κατάθλιψη και ο καθένας προσπαθούσε να περισώσει ό,τι μπορούσε για να επιβιώσει” η Άννα Παναγιωταρέα ξετυλίγει όλο το ελεγειακό της οίστρο γράφοντας στον “Ελεύθερο Τύπο”:
Είναι τώρα δυο μήνες που η αλλαγή του κλίματος άρχισε να… κυκλοφορεί στον δρόμο. Πρώτη φορά παρατηρώ τους συμπολίτες μας πιο χαλαρούς, λιγότερο επιθετικούς, πιο φροντισμένους, σε πλήρη απόρριψη των αμπέχονων και του αφάνα style μαλλί των γυναικών, δηλαδή όσα αποτελούσαν ενός είδους σήμα κατατεθέν συριζαϊκό. Ακόμη και στη Βουλή , εκεί που βλέπαμε ενδυματολογικές επιλογές ανάλογες με εκείνες όταν πάμε το Σάββατο στην λαϊκή αγορά της οδού Καλλιδρομίου, τώρα υπερισχύουν οι γραβάτες και τα σακάκια“.
Ναι αγαπητοί αναγνώστες, η Άννα Παναγιωταρέα ανέλαβε τη στυλιστική επαναφορά στην κανονικότητα (τώρα που ο Ατζούν έκοψε και το My Style Rocks στο ΣΚΑΙ και τι θα απογίνουν οι μύστες του στυλ;) και βγήκε να το πει, χαρούμενη (σαν την – ψιλοσυνονόματή της – Πολυάννα στα λιβάδια), που επιτέλους μπήκε τζελ στο μαλλί και έπαψε να είναι αφάνα και τα αμπέχωνα εξαφανίστηκαν από τους δρόμους…(η κακεντρέχεια ότι το καλοκαίρι έτσι κι αλλιώς δεν φοράει ο κόσμος αμπέχωνα δεν αξίζει καλά καλά ούτε τα ελάχιστα κλιξ στο πληκτρολόγιό μας…)
Έμμεσο καρφί όμως και για όλους εμάς (ή εσάς…) που κυκλοφορείτε στις λαϊκές για να πάρετε ντομάτες, αγγούρια ή έστω βιολογικό μπρόκολο ντυμένοι με τσουβάλια όπως η αριστερή πλέμπα που είχε καταλάβει τη Βουλή, το Μαξίμου και τα υπουργεία ρίχνει παράλληλα η επανακάμψασα Άννα, δίνοντας ωστόσο και το άλλοθι στους πολίτες ότι το έκαναν γιατί είχαν απο πάνω τους “μια κυβέρνηση εκδικητική, με πολάκειους τρόπους και συμπεριφορά αυταρχική αναγκάζονταν να υιοθετήσουν τα πρότυπα «της άρχουσας τάξη της πρώτης φοράς αριστερά» δίνοντας στη βουλή την εικόνα εξελιγμένης συγκέντρωσης νεοτρωγλοδυτών“.
Το πρόγραμμα για να αποκατασταθεί η τάξη στην Ελλάδα που διαταράχθηκε σε όλα τα επίπεδα, για τα τεσσερισήμισι χρόνια, εφαρμόζεται. Οι πληγές που άνοιξε η άναρχη διακυβέρνηση θα επουλωθούν” γράφει η Άννα Παναγιωταρέα δίνοντας ελπίδα στους απανταχού πολέμιους της αφάνας και λάτρεις της μπαμπάτσικης στέκας που φροντίζει τη γυναικεία κόμη και δεν την αφήνει να ξεστρατίζει.
Η νέα κανονικότητα έρχεται αγαπητοί αναγνώστες με τη μορφή θείτσας που κρατάει από τη μία εικονίτσα και από την άλλη φωτογραφία με την αγία παντόφλα του Παΐσιου και του αιώνιου κάστανου που έβρασε πριν από δεκαετίες, που μπαίνει στην “Αγία Τρύπα” στην εκκλησία έξω απο το Ναύπλιο και βγαίνει στην Ελλάδα του 1960 (όπου το αμπέχωνο είναι σήμα βρωμύλων αριστερών, οι αφάνες είναι ένδειξη αμαρτίας, ο Μαυρογιαλούρος κάνει μπίζνες γιατί αργεί ακόμα να δει το φως το αληθινό και το να είσαι αριστερός είναι το εισιτήριο για το πυρ το εξώτερο) και που αναφωνεί ωσαννά! μπροστά σε ένα κίβδηλο “Μεσσία” απλά και μόνο γιατί αυτός και η παρέα του φοράει γραβάτα.
Περαστικά και θα τα πούμε σε κάποιο μάθημα “εθνικής συνείδησης”…
E.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου