Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019

Οι 3 ΒΑΣΙΚΟΙ ΠΥΛΩΝΕΣ αντιπολίτευσης της ΝΔ 4,5 χρόνια τώρα ήταν:











Chris Toutouzas

Οι 3 ΒΑΣΙΚΟΙ ΠΥΛΩΝΕΣ αντιπολίτευσης της ΝΔ 4,5 χρόνια τώρα ήταν:

1)Η Αριστεία, για να ξεμπλέξουμε με τους τραχανοπλαγιάδες, τους τζομπάνηδες τους Συριζαίους.

2)Η μείωση φόρων ως συνέπεια των μνημονίων, γιατί ως φιλελεύθερο κόμμα έχει το "Κnow-how" και ο Μητσοτάκης έχει κύρος και όνομα στο εξωτερικό και μπορεί να το πετύχει.

3)Το Μακεδονικό, και η ακύρωση της συμφωνάς των Πρεσπων, γιατί στη ΝΔ, είναι Έλληνες πατριώτες, όχι Σταλινομαδούροι που ξεπουλάνε τη Μακεδονία μας.

Fast forward, και με τη σειρά, για τα 3 παραπάνω.

Δύο μήνες κυβέρνηση ΝΔ. Έχουν διοριστεί στη Κυβέρνηση, άνθρωποι με τους οποίους γελάει και το παρδαλό κατσίκι, 
άνθρωποι με πτυχία στο "Πανεπιστήμιο της ζωής" που δούλευαν στη "Durex" 10 χρόνια, 
άνθρωποι που η ΝΔ διόρισε, περνώντας διατάξεις, αλλάζοντας τον νόμο (που απαιτεί ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΠΤΥΧΙΟ) μέρα-μεσημέρι για να είναι αυτό αρκετό για να διορίσουν όποιον του χρωστάνε τέτοια χάρη, αρκετή για να δέχονται να τους βρίζουν και ψηφοφόροι τους, (το τι χάρη και γιατί, δεν το εξετάζουμε καν), για να γίνει κάποιος Διευθυντής στην ΕΥΠ, ή Επικεφαλης Γραφείου Υπουργού Ανάπτυξης, ή πρόερδος του ΟΑΕΔ, όταν τα χαρτιά του και η ζωή του όλη, κάνουν τον Καρανίκα να μοιάζει διευθυντής του CERN. 
(Εννοείται τον Καρανίκα τον σιχαίνεστε, γιατί τον έχει ΤΡΙΨΕΙ στον εγκέφαλό σας 4 χρόνια ο ΣΚΑΪ, κι ας είχε πτυχίο ΤΕΙ κι ας έπαιρνε μικρότερη αμοιβή από τους παραπάνω, ενώ για κανένα Κοντολέοντα, σεκιουρητά διευθυντή της ΕΥΠ, δεν παίζει ποτέ να ακούσετε).

Χωρίς καμία ντροπή, τους υπερασπίζονται μέλη της Κυβέρνησης, λέγοντας πως οκ.. δεν ξέρετε εσείς, εγώ τον ξέρω και ειναι σαν να έχει 145 πτυχία κι ας μην έχει ούτε ΕΝΑ, κατουρώντας στα μούτρα όποιον τους ψήφισε για τους παραπάνω λόγους.. 
(Γιατί δεν τους νοιάζει, άλλωστε 40%.)

Στη συνέχεια, αντί για μείωση φόρων ή διαπραγμάτευση πρωτογενών πλεονασμάτων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πήγε προχθές Γερμανία και κάθησε δίπλα στην Μέρκελ (και καλά έκανε, γιατί έχει πρόβλημα υγείας) στην ανάκρουση των Εθνικών Υμνων και στη συνέχεια της έθεσε προς συζήτηση ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, όπως τη σημασία της θέσης της Ελλάδας στη Μεσόγειο και την τιμή του λουκάνικου και της μπύρας στο Oktoberfest. 

Οκ δεν σκέφτηκε κάτι άλλο, (όπως μείωση πλεονασμάτων, που θα είχε κάθε δικαίωμα και δύναμη να ζητήσει σαν νέος Πρωθυπουργος εκλεγμένος με 40% για το καλο του λαού του και γιατί ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ του υποσχέθηκε) ή ξέχασε, ανθρωπος είναι.. 
Γενικά πέρασαν όμορφα. 
Τήρηση για μείωση, σε οτιδήποτε προεκλογικό ανακοινώθηκε, μήν περιμένετε δεν είναι στο μενού. Επίσης bonus αυξηση στο τιμολόγιο της ΔΕΗ 13% και δεν χάλασε κανέναν εννοείται.

Τέλος, το Μακεδονικό, που είχαν βγει στους δρόμους ΟΛΟΙ οι βουλευτές της ΝΔ (και σε παρελάσεις ΜΕ ΣΤΟΛΗ Μακεδονομάχου κάποιοι), με δηλώσεις (από τότε εκπροσώπους τύπου και νυν βουλευτες) τύπου: "Ξεπουλάνε την Μπατρίδα μας, ο Κυριάκος θα συγκρουστεί κατά μέτωπο με Αμερική και Γερμανία για να ακυρώσουμε τη συμφωνία των Πρεσπών", σε 2 μήνες έγιναν τηλεγραφήματα (τι διάολο mail δεν έχουν) Κυριάκου, που ευχαριστούν την Theresa May για την στήριξή της, στην εξαιρετική συμφωνία των Πρεσπών, και δηλώσεις του Υφυπουργού εξωτερικών, του Μίλτου του Βαρβιτσιώτη προς τον αντιπρόεδρο της Βόρειας Μακεδονίας που του τονίζει πως στηρίζει 100% την συμφωνία των Πρεσπών και την ΑΠΟΛΥΤΗ εφαρμογή της.

Όλα αυτά, μέσα σε αλλεπάλληλα χειροκροτήματα, από όσους ψήφισαν ΝΔ, για να εφαρμόσει τα παραπάνω, όσο έχει χεσμένα ΟΛΑ όλα τα παραπάνω, γιατί δεν την νοιάζει πλέον, γιατί 40%.

Σε μια χώρα με ένα συστημα media, που ανήκει σε κουμπάρους, φίλους και σόι της παρούσας Κυβέρνησης, που παρουσιάζουν στις μάζες, που ενημερώνονται από τηλεόραση κι εφημερίδες, πως ζούμε πλέον σε Παράδεισο και αυτά τα βλέπαμε σε δυστοπικές ταινίες, με πλοκή 40 χρόνια στο μέλλον, όπως "V for Vendetta" και λέγαμε:
 "Έλα ok, ταινία είναι, δεν παίζει ποτέ να είναι τόσο απληροφόρητος ο κόσμος για να τα ανέχεται". Είναι όμως πραγματικότητα.. Και ζούμε εδώ..
Στη τελική, άσχημα ήταν στη Mordor?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου