Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Ένα ακόμα ψέμα από την Ντόρα-Η κ. Μπακογιάννη προκειμένου να καλύψει τον αδερφό της δε διστάζει να πει ψέματα δημόσια ξεχνώντας φυσικά ότι υπάρχουν όλα καταγεγραμμένα. Διότι ο κ.Μητσοτάκης δήλωσε την Πρωτομαγιά ότι η 13η σύνταξη είναι λαϊκισμός κ δεν αντέχει το μέτρο αυτό η οικονομία




 
Για μία ακόμη φορά πιάστηκε να ψεύδεται η Ντόρα Μπακογιάννη. Αυτή τη φορά αιτία ήταν η συζήτηση για τη 13η σύνταξη που περιλαμβάνεται στα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Συγκεκριμένα, η κυρία Μπακογιάννη βρέθηκε σήμερα το πρωί στο Open μαζί με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη.

Όταν η συζήτηση ήρθε στην 13η σύνταξη ο κύριος Παπαδημούλης είπε χαρακτηριστικά: 

«Δεν δέχομαι μαθήματα αλήθειας όταν την 1η Μαΐου ο κύριος Μητσοτάκης έλεγε δεν είμαστε έτοιμοι να δώσουμε 13η σύνταξη και έρχεται μια βδομάδα μετά να λέει μα φυσικά και πρέπει να δοθεί και ήταν πρόταση της ΝΔ».


Στα λεγόμενα του Δημήτρη Παπαδημούλη η αντίδραση της Ντόρας Μπακογιάννη ήταν έντονη αφού έσπευσε να... αποκαταστήσει την «αλήθεια» λέγοντας.

«Δεν το είπε ποτέ ο κ. Μητσοτάκης ,λέτε ψέματα.
Ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι θα καταργήσει το νόμο Κατρούγκαλου».



Φαίνεται όμως ότι η κυρία Μπακογιάννη προκειμένου να καλύψει τον αδερφό της δε διστάζει να πει ψέματα δημόσια ξεχνώντας φυσικά ότι υπάρχουν όλα καταγεγραμμένα στα αντίστοιχα βίντεο. 

Διότι ο κ. Μητσοτάκης στη συνέντευξη που έδωσε την Πρωτομαγιά στον Γιώργο Παπαδάκη ξεκάθαρα δήλωσε την Πρωτομαγιά ότι η 13η σύνταξη είναι λαϊκισμός και δεν αντέχει το μέτρο αυτό η οικονομία. 
Δείτε το σχετικό βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου