Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Πιάστηκε να ψεύδεται δημόσια η Ντόρα Μπακογιάννη αναφορικά με το τι είπε για την 13η σύνταξη την 1η Μαϊου ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην συνέντευξη του στον ΑΝΤ1 όπου είχε δηλώσει ότι πρόκειται περί "λαϊκισμού" και δεν αντέχει το μέτρο αυτό, η οικονομία





Απευθυνόμενη στον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, η κ. Μπακογιάννη υποστήριξε: «Δεν είπε ποτέ ο κ. Μητσοτάκης –λέτε ψέματα- ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι θα καταργήσει το νόμο Κατρούγκαλου».
Όμως για κακή τους τύχη, το τι είπε και το τι όχι ο Κυρ. Μητσοτάκης είναι καταγεγραμμένο στην συνέντευξη και στα αντίστοιχα βίντεο.
Ποιος είναι ψεύτης και ποιος δεν είναι το διαπιστώνει ο κόσμος κάθε μέρα ειδικά όταν προσπαθούν στη Ν.Δ. να μαζέψουν τα ασυμάζευτα του αρχηγού τους….
Ο κ. Μητσοτάκης ξεκάθαρα δήλωσε την Πρωτομαγιά ότι η 13η σύνταξη είναι λαϊκισμός και δεν αντέχει το μέτρο αυτό η οικονομία. Προφανώς όμως η κ. Μπακογιάννη δεν παρακολουθεί τις συνεντεύξεις του αδερφού και αρχηγού της Ν.Δ.

Μάλιστα την ίδια ώρα, στον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Παπαδάκης που πήρε την συνέντευξη στην εκπομπή του σήμερα, σε ερώτηση για την 13η σύνταξη στον βουλευτή της Ν.Δ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη επανέλαβε ακριβώς τι είχε πει ο Κυρ. Μητσοτάκης για το θέμα αυτό. Ο κ. Βαρβιτσιώτης...  «έχασε τα λόγια» του προσπαθώντας να μας πείσει ότι η επαναφορά της 13ης σύνταξης «ήταν στο πρόγραμμα της Ν.Δ.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου