Τετάρτη, 3 Απριλίου 2019

Το νέο ψέμα που διαρρέει η Ν.Δ.: Αλλάζει όνομα το αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης (Video)
 
 
 

http://www.avgi.gr/article/10811/9740027/to-neo-psema-pou-diarreei-e-n-d-allazei-onoma-to-aerodromio-makedonia-tes-thessalonikes-video-

 Δεν έχουν τέλος τα fake news για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Βόρεια Μακεδονία κάτι που φανερώνει τον πανικό της Ν.Δ. όπως εκφράζεται από τα φιλικά της μέσα και παράλληλα την επιτυχή έκβαση της επίσκεψης.
 Μετά την κακότεχνη παραποίηση της πραγματικότητας με «πειραγμένη» φωτογραφία από την ώρα της άφιξης του Πρωθυπουργού που διακινούσε χθες ο διευθυντής των παραπολιτικών κ. Κουρτάκης επανήλθε με το νέο fake news που κυκλοφόρησε αυτή τη φορά και από επίσημα χείλη όπως του βουλευτή της Ν.Δ. Δημήτρη Σταμάτη.

 Φυσικά η αναφορά του Πρωθυπουργού αφορούσε την συγκεκριμένη περιοχή με το ραντάρ της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, το οποίο βρίσκεται στο Τρίλοφο της Μίκρας, περιοχή που βρίσκεται εκτός του αεροδρομίου «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.
Το fake news συνεχίστηκε από τις αναρτήσεις στο διαδίκτυο και τα σόσιαλ μίντια, με ερωτήσεις σήμερα στα κανάλια.
«Είναι να γελάει κανείς» είπε ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών κ. Σπίρτζης στην ΕΡΤ1 «θα μάθουμε στη Ν.Δ. πως λέγεται η περιοχή που βρίσκεται το ραντάρ» πρόσθεσε χαριτολογώντας για την επιτηδευμένη «άγνοια» της Ν.Δ. Ενώ ο κ. Μπγιάλας απάντησε στη σχετική ερώτηση στο Open ότι μόνο στην φαντασία της Ν.Δ. συμβαίνουν αυτά.


H αναφορά του Πρωθυπουργού ήταν: «Για να μην μιλάμε μόνο για το στρατιωτικό σκέλος, σημαντική είναι και η συμφωνία ανάμεσα στις υπηρεσίες πολιτικής αεροπορίας, για τη βοήθεια που θα δώσουμε και σε ό,τι αφορά την εκπαίδευση στελεχών της Βόρειας Μακεδονίας, ότι αφορά όμως και την τεχνική βοήθεια μέσω του ραντάρ υψηλής τεχνολογίας που διαθέτουμε στο αεροδρόμιο της Μίκρας στη Θεσσαλονίκη, να μπορέσουμε να δώσουμε σημαντική τεχνική υποστήριξη στον τομέα της ασφάλειας των πτήσεων».
Κατ. Μπρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου